2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

oyyyy çok güzel maşallahhhh yaaaa :KK68::KK68:
Allah devamını getirsin inşallah canım cok sevindim sizin adınıza :KK25::KK25:

Günaydın kızlarrrrrrrrrr:KK3:

tasarimcibayan tasarimcibayan güzel geçmesine sevindim canım ya bizim daha 4 ay var ama bir bilsen şimdiden nasıl heyecanlıyıım. Seni tahmin etmek zor değildi yani. Birde anlaşmışlar ne güzel yaa, bir daha imrendim bana heyecan bastı :KK45:

günaydın canımmm :KK200:

hemen anlatayımm . her şeyy çok güzeldi çok şükür:KK200:

7 gibi geldiler bize ben tabi çok heyecanlıydım sanki o yol bi türlü bitmedi normalde yarım saat sürüyor evlerimizin arası gel gel bitmedi sanki.. o_O tabi onlar tatlı almak için durmuşlar onunda payı var:KK60:
neyse geldiler salona geçtik selamlaşmadan sonra. herkes çok sıcak bir şekilde sohbet muhabbet etti. babalarımız annelerimz çok iyi anlaştı:KK60: annesi anneme tam bizim ailemize göresiniz dedi:oops: :oops:
bi ara erkek arkadaşımı çıkardım koridora gel fotoğraf çekelim diye:KK68: ama bana sarılmadı bile dur şimdi baban gelcek dur yanyana duralım koluma girme filan diyor:KK70::KK70:neyseki bi kaç kare fotoğrafımız oldu. biara babalar balkona geçtiğinde selfie bile çektim :KK28::KK66:
topuklu ayakkabıyla servis filan yaptım benim için bir mucizeydi diyebilirim :21: tam gelin kız gibi süzüle süzüle :KK73:
ailesi bana karşı çok ilgiliydi. nasılsın kızım yolculuk nasıldı işin nasıl gidiyor kızım vs dedier sürekli annemlerin baya hoşuna gitti ilgileri:KK74: tabi biz 2.5 senedir tanışıyoruz ailesyle:KK67: :KK37::KK36:
en son:KK51: babası konuya girdi bi sonrakinde yüzük takmak istiyoruz diye. babam biraz ağırdan aldı o_O bakalım aceleye gerek yok hayırlısı olsun filan dedi
:KK36: böyle işte canım :KK48:
Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin :KK51: Babanın da ağırdan alması normal canım kızını vermek kolay değil :) Ben komple bütün aileyi ayaklandırmıştım fotoğraf çekin bizi diye annesi bile kalkıp çekmişti :KK53:

11de ama benim içim erken sayılır:KK53: Birde hasta oldum hala yatıyorum ama diyete başladım yani şimdi acıktım salatalık yedim sadece :KK53:
12:30 gibi kalktım ben yaa bu gece uyumayacam yarın akşam 11de yatcam :KK45: Ayy dün özel gün diye miydi bilmiyorum benimkiyle atıştık biraz. Bir konuda ufak bir yalan söyledi :KK62: Ağlaştık biraz ama romantikti yinede :confused:

benim karışık tatlım ama bakalım hersey kısmet :)
hayırlısı olsun her şeyin canıımm :oops:
Günaydın kızlarrrrrrrrrr:KK3:

tasarimcibayan tasarimcibayan güzel geçmesine sevindim canım ya bizim daha 4 ay var ama bir bilsen şimdiden nasıl heyecanlıyıım. Seni tahmin etmek zor değildi yani. Birde anlaşmışlar ne güzel yaa, bir daha imrendim bana heyecan bastı :KK45:
yaa ben de çok heyecanlıydım her adım ayrı heyecan zaten :KK60: şimdi biz onlara gidicez haftaya bakalım artık :KK30:
Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin :KK51: Babanın da ağırdan alması normal canım kızını vermek kolay değil :) Ben komple bütün aileyi ayaklandırmıştım fotoğraf çekin bizi diye annesi bile kalkıp çekmişti :KK53:
ooh en güzelini yapmışsın. ben zaten fotoğrafçıyım istemede herkesin eline prof makina vericem :KK70:tanışmada da neyseki iki karemiz oldu :KK53:

12:30 gibi kalktım ben yaa bu gece uyumayacam yarın akşam 11de yatcam :KK45: Ayy dün özel gün diye miydi bilmiyorum benimkiyle atıştık biraz. Bir konuda ufak bir yalan söyledi :KK62: Ağlaştık biraz ama romantikti yinede :confused:
Ben de yarın 8fe kalkmak zorundayım belki öyle düzene girerim :) hayırdır canım önemli değildir inşallah

Ben de yarın 8fe kalkmak zorundayım belki öyle düzene girerim :) hayırdır canım önemli değildir inşallah
Yok canım önemli birşey değil aramızda çözdük. Her zaman bozuşan bir çift değiliz. Olması normal diye düşünüyorum o yüzden :KK45:Siz ne yaptınız nasıl geçti gününüz :)

Yok canım önemli birşey değil aramızda çözdük. Her zaman bozuşan bir çift değiliz. Olması normal diye düşünüyorum o yüzden :KK45:Siz ne yaptınız nasıl geçti gününüz :)
Ufak tefek tartışmalar her çift arasında oluyor zaten canım :) Biz güzel vakit geçirdik:KK68: Rezervasyon yaptırmış yemek için önce yemeğe götürdü beni canlı müzik eşliğinde güzel bir yemek yedik:KK51: Sonra da ben içmek istedim azıcık çakırkeyf olurum belki diye:KK48: Biraz da öyle takıldık, sonra hediyelerimizi verdik eve geldik çok çabuk geçti o gün :KK23:

Ufak tefek tartışmalar her çift arasında oluyor zaten canım :) Biz güzel vakit geçirdik:KK68: Rezervasyon yaptırmış yemek için önce yemeğe götürdü beni canlı müzik eşliğinde güzel bir yemek yedik:KK51: Sonra da ben içmek istedim azıcık çakırkeyf olurum belki diye:KK48: Biraz da öyle takıldık, sonra hediyelerimizi verdik eve geldik çok çabuk geçti o gün :KK23:
Oh ne güzel :KK45:Biz nedense standart bir gün gibi geçirdik ya extra olarak demet gülüm vardı sadece :KK53:

Ama çiçeğini almış canım yine de :KK51:
Arada tutuyor romantikliği :KK48: Bugün leslie i erkek arkadaşımla birlikte yaptık.Onun o haline gülmekten öldüm ayrıca çok eğlendik. Hep yapalım dedi. Cumartesi pazar sabah erkenden kalkıp koşma kararı da aldık. Leslie de 1 mile dan başladık sende durumlar ne :KK8:

Arada tutuyor romantikliği :KK48: Bugün leslie i erkek arkadaşımla birlikte yaptık.Onun o haline gülmekten öldüm ayrıca çok eğlendik. Hep yapalım dedi. Cumartesi pazar sabah erkenden kalkıp koşma kararı da aldık. Leslie de 1 mile dan başladık sende durumlar ne :KK8:
Ben hastalandım ağrım vardı o yüzden başlayamadım ne yazık ki :KK43: İyi bak sen başlamışsın, ben de birden başlamayı düşünüyorum birden üç ağır gelir :KK70:

X