- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- Konu Sahibi KarrTanesii
oyyyy çok güzel maşallahhhh yaaaa
Allah devamını getirsin inşallah canım cok sevindim sizin adınıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canımm amin inşallahoyyyy çok güzel maşallahhhh yaaaa
teşekkür ederim canımm amin inşallah
senin daha olmamıştı dimi.? darısı başına olsun inşallah
Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin Babanın da ağırdan alması normal canım kızını vermek kolay değil :) Ben komple bütün aileyi ayaklandırmıştım fotoğraf çekin bizi diye annesi bile kalkıp çekmiştigünaydın canımmm
hemen anlatayımm . her şeyy çok güzeldi çok şükür
7 gibi geldiler bize ben tabi çok heyecanlıydım sanki o yol bi türlü bitmedi normalde yarım saat sürüyor evlerimizin arası gel gel bitmedi sanki.. tabi onlar tatlı almak için durmuşlar onunda payı var
neyse geldiler salona geçtik selamlaşmadan sonra. herkes çok sıcak bir şekilde sohbet muhabbet etti. babalarımız annelerimz çok iyi anlaştı annesi anneme tam bizim ailemize göresiniz dedi
bi ara erkek arkadaşımı çıkardım koridora gel fotoğraf çekelim diye ama bana sarılmadı bile dur şimdi baban gelcek dur yanyana duralım koluma girme filan diyorneyseki bi kaç kare fotoğrafımız oldu. biara babalar balkona geçtiğinde selfie bile çektim
topuklu ayakkabıyla servis filan yaptım benim için bir mucizeydi diyebilirim tam gelin kız gibi süzüle süzüle
ailesi bana karşı çok ilgiliydi. nasılsın kızım yolculuk nasıldı işin nasıl gidiyor kızım vs dedier sürekli annemlerin baya hoşuna gitti ilgileri tabi biz 2.5 senedir tanışıyoruz ailesyle
en son babası konuya girdi bi sonrakinde yüzük takmak istiyoruz diye. babam biraz ağırdan aldı bakalım aceleye gerek yok hayırlısı olsun filan dedi
böyle işte canım
11de ama benim içim erken sayılır Birde hasta oldum hala yatıyorum ama diyete başladım yani şimdi acıktım salatalık yedim sadeceLilYumiyum Kaçta kalktın kız
12:30 gibi kalktım ben yaa bu gece uyumayacam yarın akşam 11de yatcam Ayy dün özel gün diye miydi bilmiyorum benimkiyle atıştık biraz. Bir konuda ufak bir yalan söyledi Ağlaştık biraz ama romantikti yinede11de ama benim içim erken sayılır Birde hasta oldum hala yatıyorum ama diyete başladım yani şimdi acıktım salatalık yedim sadece
hayırlısı olsun her şeyin canıımmbenim karışık tatlım ama bakalım hersey kısmet :)
yaa ben de çok heyecanlıydım her adım ayrı heyecan zaten şimdi biz onlara gidicez haftaya bakalım artıkGünaydın kızlarrrrrrrrrr
tasarimcibayan güzel geçmesine sevindim canım ya bizim daha 4 ay var ama bir bilsen şimdiden nasıl heyecanlıyıım. Seni tahmin etmek zor değildi yani. Birde anlaşmışlar ne güzel yaa, bir daha imrendim bana heyecan bastı
ooh en güzelini yapmışsın. ben zaten fotoğrafçıyım istemede herkesin eline prof makina vericem tanışmada da neyseki iki karemiz olduCanım çok sevindim Allah tamamına erdirsin Babanın da ağırdan alması normal canım kızını vermek kolay değil :) Ben komple bütün aileyi ayaklandırmıştım fotoğraf çekin bizi diye annesi bile kalkıp çekmişti
Ben de yarın 8fe kalkmak zorundayım belki öyle düzene girerim :) hayırdır canım önemli değildir inşallah12:30 gibi kalktım ben yaa bu gece uyumayacam yarın akşam 11de yatcam Ayy dün özel gün diye miydi bilmiyorum benimkiyle atıştık biraz. Bir konuda ufak bir yalan söyledi Ağlaştık biraz ama romantikti yinede
Yok canım önemli birşey değil aramızda çözdük. Her zaman bozuşan bir çift değiliz. Olması normal diye düşünüyorum o yüzden Siz ne yaptınız nasıl geçti gününüz :)Ben de yarın 8fe kalkmak zorundayım belki öyle düzene girerim :) hayırdır canım önemli değildir inşallah
Ufak tefek tartışmalar her çift arasında oluyor zaten canım :) Biz güzel vakit geçirdik Rezervasyon yaptırmış yemek için önce yemeğe götürdü beni canlı müzik eşliğinde güzel bir yemek yedik Sonra da ben içmek istedim azıcık çakırkeyf olurum belki diye Biraz da öyle takıldık, sonra hediyelerimizi verdik eve geldik çok çabuk geçti o günYok canım önemli birşey değil aramızda çözdük. Her zaman bozuşan bir çift değiliz. Olması normal diye düşünüyorum o yüzden Siz ne yaptınız nasıl geçti gününüz :)
Oh ne güzel Biz nedense standart bir gün gibi geçirdik ya extra olarak demet gülüm vardı sadeceUfak tefek tartışmalar her çift arasında oluyor zaten canım :) Biz güzel vakit geçirdik Rezervasyon yaptırmış yemek için önce yemeğe götürdü beni canlı müzik eşliğinde güzel bir yemek yedik Sonra da ben içmek istedim azıcık çakırkeyf olurum belki diye Biraz da öyle takıldık, sonra hediyelerimizi verdik eve geldik çok çabuk geçti o gün
Ama çiçeğini almış canım yine deOh ne güzel Biz nedense standart bir gün gibi geçirdik ya extra olarak demet gülüm vardı sadece
Arada tutuyor romantikliği Bugün leslie i erkek arkadaşımla birlikte yaptık.Onun o haline gülmekten öldüm ayrıca çok eğlendik. Hep yapalım dedi. Cumartesi pazar sabah erkenden kalkıp koşma kararı da aldık. Leslie de 1 mile dan başladık sende durumlar neAma çiçeğini almış canım yine de
Ben hastalandım ağrım vardı o yüzden başlayamadım ne yazık ki İyi bak sen başlamışsın, ben de birden başlamayı düşünüyorum birden üç ağır gelirArada tutuyor romantikliği Bugün leslie i erkek arkadaşımla birlikte yaptık.Onun o haline gülmekten öldüm ayrıca çok eğlendik. Hep yapalım dedi. Cumartesi pazar sabah erkenden kalkıp koşma kararı da aldık. Leslie de 1 mile dan başladık sende durumlar ne
Benim uzun zamandır sporla alakam olmadığından öyle başladım bendeBen hastalandım ağrım vardı o yüzden başlayamadım ne yazık ki İyi bak sen başlamışsın, ben de birden başlamayı düşünüyorum birden üç ağır gelir
Ben hayatım boyunca yapmadım spor Bir tek okulda voleybol oynardım işte onunda üstünden asır geçtiBenim uzun zamandır sporla alakam olmadığından öyle başladım bende
Ben onu bile yapmadımBen hayatım boyunca yapmadım spor Bir tek okulda voleybol oynardım işte onunda üstünden asır geçti