- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- Konu Sahibi KarrTanesii
Evet kolun alt kısmına göre öyle duruyor Göbek bile o kadar batmıyor banaHe üst tarafın kalın olmasından bahsediyorsun Çıkık falan duruyo diyince bilemediydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kolun alt kısmına göre öyle duruyor Göbek bile o kadar batmıyor banaHe üst tarafın kalın olmasından bahsediyorsun Çıkık falan duruyo diyince bilemediydim
Benimde yürüyüşten başka yaptığım bir spor olmadığı için kol için ne yapılır bilemiyorum canım ya Ama arada çok fark yoktur sen öyle görüyorsundur diye düşünüyorum. Gerçi aynı sorun ufaktan bende de var.Evet kolun alt kısmına göre öyle duruyor Göbek bile o kadar batmıyor bana
Yok valla bildiğin öyle yani herkes farkında Valla ufaktan başladıysa dikkat et önüne geç hemen yoksa daha da zorlaşıyorBenimde yürüyüşten başka yaptığım bir spor olmadığı için kol için ne yapılır bilemiyorum canım ya Ama arada çok fark yoktur sen öyle görüyorsundur diye düşünüyorum. Gerçi aynı sorun ufaktan bende de var.
Diyetisyene mi gittin kendin mi denedin canım diyetleri :)demek bi tek bn değilmişim ay trambolın aldm ip atladm kürler denedm sayısız diyete başlyıp bırktm ve anladım ki bnm dn mda zayıflamak yooookk
Nasıl başlıyorsun yaa. Gerçi ben dün akşam bir konu açmıştım. Düzenim yok diye. Kahvaltı desen yok akşam yemeği belki hep abur cubur tarzı. Ben beceremiyorum düzen oturtmayı diyet yapmayı falandemek bi tek bn değilmişim ay trambolın aldm ip atladm kürler denedm sayısız diyete başlyıp bırktm ve anladım ki bnm dn mda zayıflamak yooookk
Nasıl geçerim bilmiyorum ki yaa. Ayrıca bana bazı resimlerde kafam küçük bedenim büyük gibi geliyoYok valla bildiğin öyle yani herkes farkında Valla ufaktan başladıysa dikkat et önüne geç hemen yoksa daha da zorlaşıyor
Hahaha ay bana da öyle geliyor ama öyle zaten bedenim genişledi çünküNasıl geçerim bilmiyorum ki yaa. Ayrıca bana bazı resimlerde kafam küçük bedenim büyük gibi geliyo
Boy kilo kaçtı.Hahaha ay bana da öyle geliyor ama öyle zaten bedenim genişledi çünkü
Ay utandım 160 boy kilom da şuan 70 olduBoy kilo kaçtı.
Sende benim gibi diyet yapmayı beceremeyenlerden misinAy utandım 160 boy kilom da şuan 70 oldu
Hiç alakama yok Birde ben yemek yemeyi çok severim kahvaltıdan hiç hoşlanmam acıkınca gece kaç olursa olsun kendimi frenleyemem Allah ne verdiyse yerim Cipse bayılırım Full zarar yani benim Senin kaç boy kiloSende benim gibi diyet yapmayı beceremeyenlerden misin
Kendimi gördüm En son 1.58di hala aynıdır heralde Kilo 54-55 belirsiz. Gidip geliyor sürekliHiç alakama yok Birde ben yemek yemeyi çok severim kahvaltıdan hiç hoşlanmam acıkınca gece kaç olursa olsun kendimi frenleyemem Allah ne verdiyse yerim Cipse bayılırım Full zarar yani benim Senin kaç boy kilo
Sen kilolu değilsin ki biraz dikkat etsen kilo 50 olsa tamamdır Benim en az 15 kilo vermem lazımKendimi gördüm En son 1.58di hala aynıdır heralde Kilo 54-55 belirsiz. Gidip geliyor sürekli
Kilolu değilim değil biraz kalınım hissediyorum. Göbek var bende 47 kiloykende vardı. Genetik mi nasıl birşey anlamadım. Sırf o yüzden 45 kiloya düşmek istiyorum Vermek lazımda işte demekle olmuyor spor falan şart. Selülit sorunum var bide benim dediğim gibi kilom hiç yerinde durmaz verip alıyorum bir düzenim olmadığı için. Nasıl yapcaz. bilemiyor benSen kilolu değilsin ki biraz dikkat etsen kilo 50 olsa tamamdır Benim en az 15 kilo vermem lazım
Ben de de kilo alıp vermekten çatlak oldu resmen Ayva göbek o canım bir şey olmaz göbek gelinlikte korseyle hallolur zaten Pazartesiden itibaren diyete başlayalım günlük evde spor yapalım düğüne kadar ne dersin :)Kilolu değilim değil biraz kalınım hissediyorum. Göbek var bende 47 kiloykende vardı. Genetik mi nasıl birşey anlamadım. Sırf o yüzden 45 kiloya düşmek istiyorum Vermek lazımda işte demekle olmuyor spor falan şart. Selülit sorunum var bide benim dediğim gibi kilom hiç yerinde durmaz verip alıyorum bir düzenim olmadığı için. Nasıl yapcaz. bilemiyor ben
Valla birbirimizi destekliyip vazgeçmeyeceksek olur derim ben Hatta güzel olur.Ben de de kilo alıp vermekten çatlak oldu resmen Ayva göbek o canım bir şey olmaz göbek gelinlikte korseyle hallolur zaten Pazartesiden itibaren diyete başlayalım günlük evde spor yapalım düğüne kadar ne dersin :)
İşte önemli olan da bu gerçekten destek olmamız lazım her gün burada yaptıklarımızı paylaşmamız lazım çünkü benim iradem yok hiçValla birbirimizi destekliyip vazgeçmeyeceksek olur derim ben Hatta güzel olur.
Ondan bende de yok ondan vazgeçmeyelim dedimİşte önemli olan da bu gerçekten destek olmamız lazım her gün burada yaptıklarımızı paylaşmamız lazım çünkü benim iradem yok hiç
Anlaştık o zaman pazartesi başlıyoruz :)Ondan bende de yok ondan vazgeçmeyelim dedim