2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Merhaba hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah :KK66:

Merhaba hoşgeldin hayırlısı olsun sizin içinde :KK66:

Maşallahh sizde hoşgeldiniz :) Amma çok gelin oldu ya ne güzel :)

Hoşgeldin canım inşallahh :KK66:

Hoşgeldin olur hepsi zamanla zaten bi netleşsin herşey hele son zamanlar uçup gidiyo takvimden :)

Son 17 :) :) :) :)

Hoşgeldin canım Amiiin inşallahh :)

Eveeet Bursa'lı gelinlerden biri benim :) :)

Ben gördüm canım yorumda yapmştm hatta :) Ben başladım ve bitti sayılır sayfam yok ama çünkü çok şey aldık aklımda bile değil :) Güle güle kullan çeyizlerini canım :)

Canım benim tek taşımda alyansımda beyaz altın . Sarı altın pek sevmiyorum o yüzden bunu tercih ettim :) Kuyumcuya gider bakarsın sende :KK66:

Merhabalar kızlar haftanın ortasındayız inşallah günlerimiz güzel geçer :)
evet hatırlıyorum:)) siz de güle güle kullanın inşallah:)

Gelinlik netten bakiyorum ama daha karar veremedim hergun fikrim degisiyor kapali oldugum icin tesettur olacak gelinliklere baktikca heyecanlaniyorumm:KK200::KK54:
Tesettür. İçin de çok güzel gelinlikler var :) bende çok heyecanlanıyorum. O gün bir tane denedim ilk defa o kadar güzel bir duygu ki. Nişanlımın bana öyle baktığını hiç hatırlamıyorum   çok güzeldi

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-10-12-29-33.png
    Screenshot_2016-08-10-12-29-33.png
    94,7 KB · Görüntüleme: 24
Güzel canım klasik bir model , ama dediğim gibi ben beyaz altından yanayım :kahve:

İnşallah canım sağol :KK200:
Hımmmm peki canım :) alyansımı çok seviyorum ilk alyans kıymetli oluyor ama çabuk mu sıkılıyorum yaaaa evlenince napcam ben herşeyi e bu kadar çabuk sıkılırsam:KK17:

Benim alyansım iki renk nişanlımınkinde de ortadaki taşlar yok aynısı tektaşımla normalde takmıyorum tektaşım eğimli olduğu için ama görmen için iki halini de atıyorm
P Pamukpremsesss

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    27,3 KB · Görüntüleme: 24
  • image.jpeg
    image.jpeg
    27,3 KB · Görüntüleme: 23
Benim alyansım iki renk nişanlımınkinde de ortadaki taşlar yok aynısı tektaşımla normalde takmıyorum tektaşım eğimli olduğu için ama görmen için iki halini de atıyorm
P Pamukpremsesss
alyanslarımız benziyor. Benimki de öyle eğimli değil tek taşım düz canım. Alyansla takıyorum. Ama senin ayrı ayrı güzel olur :KK200::nazar:

X