- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.421
Hoşgeldin :)ben de 2017 Ocak gelini olacağım inşaallah bakalıım :) 2017liler buradaymış :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin :)ben de 2017 Ocak gelini olacağım inşaallah bakalıım :) 2017liler buradaymış :)
Merhaba hoş buldum, teşekkür ederim :) Önümüzdeki günlerde, daha doğrusu kurban bayramından önce sözüm olacak inşallah: ) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.Selam kızlar hoşgeldinz hayırlı olsun şimdiden :)
Var mı söz nişan vs ela gozlum @yengec1326 R rozcelix
Süper canım çok az kaldıı desene. Hazırlıklar ne alemde pekii ?Merhaba hoş buldum, teşekkür ederim :) Önümüzdeki günlerde, daha doğrusu kurban bayramından önce sözüm olacak inşallah: ) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Hos buldum canim mayista nisanimiz oldu bir hafta once de nikahimiz oldu :) ben de hala inanamiyorumSelam kızlar hoşgeldinz hayırlı olsun şimdiden :)
Var mı söz nişan vs ela gozlum @yengec1326 R rozcelix
Aaa ne güzel hemen hemen aynıyız desene. Sizde mi tayin için yaptınız nikahı ?Hos buldum canim mayista nisanimiz oldu bir hafta once de nikahimiz oldu :) ben de hala inanamiyorum
Hayirli olsun canim evet biz de tayin icin erken yaptik nikahi simdi beklemedeyizAaa ne güzel hemen hemen aynıyız desene. Sizde mi tayin için yaptınız nikahı ?
Bizimde 2 hafta önce nişanımız oldu cuma günü de nikahımız oldu
İnşallah en kısa zamanda çıkar tayinlermiz :) peki düğünü ne zaman yapacaksınız ?Hayirli olsun canim evet biz de tayin icin erken yaptik nikahi simdi beklemedeyiz
Merhaba hoşgeldin canım. Sende var mı söz nişan vsMerhabalar, ben de 2017 gelini olacam inşallah ☺ herşey gönlümüzce olsun inşallah
Insallah canim su anda planimiz bir aksilik cikmazsa subat gibi senin belli mi dugun tarihin ?İnşallah en kısa zamanda çıkar tayinlermiz :) peki düğünü ne zaman yapacaksınız ?
Merhaba hoşgeldin canım. Sende var mı söz nişan vs
Yaaa inşallah olur canım daha çok zaman varMerhabalar ben de 2017'den umutlu olmak istiyorum. Daha gündemimizde evlilik olmasa da
Bizim hiç belli değil canım ben tayin istiycem işte eğer 1-2 aya çıkarsa ekim kasımda yaparız ama aralığı fln bulursa ya mayıs ya temmuz olur yazı bekleriz yaniiInsallah canim su anda planimiz bir aksilik cikmazsa subat gibi senin belli mi dugun tarihin ?
Insallah canım her sey gonlune göre olur nerde calisiyorsun bu arada ?Yaaa inşallah olur canım daha çok zaman var
Bizim hiç belli değil canım ben tayin istiycem işte eğer 1-2 aya çıkarsa ekim kasımda yaparız ama aralığı fln bulursa ya mayıs ya temmuz olur yazı bekleriz yanii
İnşallah en kısa zamanda çıkar tayinlermiz :) peki düğünü ne zaman yapacaksınız ?
Merhaba hoşgeldin canım. Sende var mı söz nişan vs
Kurum olarak mı soruyosn il olarak mı :)Insallah canım her sey gonlune göre olur nerde calisiyorsun bu arada ?
Aa süper çok az kalmış desenee. Hazırlıklar ne alemde:)Eylülde nişanım var kısmetse, düğün tarihi daha net olmamakla beraber nisan olarak düşünüyoruz canım
Olsun zamanın ne getireceği belli olmaz bir kadarsın burada gün sayanlardan önce evlenmişsin :)Merhabalar ben de 2017'den umutlu olmak istiyorum. Daha gündemimizde evlilik olmasa da
Ayyy nedense hayal bile kuramıyorum şu an erkek arkadaşımın evliliğe olumsuz tutumları mevcut ne yazık ki onları kırmam lazım önce. Yaş da ilerliyor bir yandan. Hadi inşallah 2017Olsun zamanın ne getireceği belli olmaz bir kadarsın burada gün sayanlardan önce evlenmişsin :)