- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.361
aa süpermiş çok değişik =)http://www.evidea.com/patrix-5li-dis-fircalik-ve-otomatik-dis-macunu-sikacagi-WTO534/p/436775
Düşünürseniz paylaşmak istedim sizlerle de :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa süpermiş çok değişik =)http://www.evidea.com/patrix-5li-dis-fircalik-ve-otomatik-dis-macunu-sikacagi-WTO534/p/436775
Düşünürseniz paylaşmak istedim sizlerle de :)
aa süpermiş çok değişik =)
canım bzm whatsappta bi grup var kızlarla gelmek istersen seni de alalımAynen canım, bende ilk defa gördüm çok hoşuma gitti. Kesin alırım bundan :)
Aynen canım, bende ilk defa gördüm çok hoşuma gitti. Kesin alırım bundan :)
aynen gelcanım bzm whatsappta bi grup var kızlarla gelmek istersen seni de alalım
canım bzm whatsappta bi grup var kızlarla gelmek istersen seni de alalım
aynen gel
Tabi ki, seve seve :) Numaramı özelden atıyorum canım sana :)
Azıcık kaldı heyecan doruktadir şimdi senin:) Inşaallah herşey istediğiniz gibi geçer:) OHAL den dolayı saat sınırlaması falan yoktur inşallah?evet canım yarın öğlen binerim artık uçak bileti de almadım otobüsle artıkk ... biraz yroucu olcak ama yapcak bişeyde yok
sana da kuzum
inşallah sizinkine kdr düzelir durum. ben müzisyen bile tuttum yani çok istiyordum oynamalı olsun die çnküü
ben ilk defa gideceğim Antalya'ya o da balayında olacak inşallah Ege kıyılarını biliyorum da Akdenize nasip olmamıştı, nişanlım oraları isteyince atladım ben de hemen
inşallah canım, Allah yardımcı olsun hepimize inşallah
kasımda havalar riskli canım, şansımıza hava iyi olursa düğün de açık hava da olacak balayında denize de girebilecez. eğer yağışlı olursa düğün kapalı alanda olacak, balayında da otelde duracağız. neyse ki otelde kapalı havuz var, odayı da biraz daha özellikli seçtik zaten. 5 gün odada da geçer artık napalım
benim memlekette olacak kuzum düğün, çok uzak değil yani
senin hediyelerin çeyizimin en güzel parçaları olacak zaten kuzu daha ne yapabilirsin ki, ellerine yüreğine sağlık
Sizin memleket uzak canım okul iş derken pek mümkün olmaz İstanbul'da olursa gelirim ama :) Buraya geliyorsun dimi Tuzlaya?kasımda denize girildiği bile olunuyormuş ama bakalım bizim şansımıza hava nasıl olacak :)
en kötü ihtimal 5 gün otelden çıkmayız canım napalım, maksat hem beraber olmak hem dinlenmek :)
İster istemez sıkıldı canım , ben beğensem onun bütçesine uymuyo eliyoruz direk .. Annemde sen burdaki kınanda , nikahında hevesini alıcaksın zaten önemli değil orası boşver diyo.Ama onca insan gelicek görücek güzel bi yer olsun istiyorum.Saraylar istemiyorum ki pazarlık yapıp fiyat bile indirilir.Ama pek anlamıyo nişanlım bir de tek gezdiği için fiyatı hep sabit tutuyolar.. Öyle işte ..
Bence beraber oturup konuşun ne eksik var diye. Gerçi kız ceyizindekiler yoktur muhtemelen ama beraber karar vermekte her zaman fayda olduğunu düşünürüm hep :)Ya kızlar bişey sorucam size. Ben yavaştan bir şeyler almak istiyorum da, erkek arkadaşımın beyaz eşyası var, ev tamamen hazır bir halde de, ona sorsam eksik bir şey varsa ona göre mi aliyim, kafama göre bir şeyler mi alsam, ne yapsam ne etsem şaşırdım kaldım
Uzaktan zor olur senin için evet. Nişanlın zevkli mi? Onun zevkine güvenip karar vereceksin sanırım gidemezsen:/
Gönlüne göre olur umarım en güzel günün olur:)
Selamlar:) Cevap yazamadım size dün hazır dersten sıkılmışken gireyim ne var ne yok bakayım dedim:)
Azıcık kaldı heyecan doruktadir şimdi senin:) Inşaallah herşey istediğiniz gibi geçer:) OHAL den dolayı saat sınırlaması falan yoktur inşallah?
Sizin memleket uzak canım okul iş derken pek mümkün olmaz İstanbul'da olursa gelirim ama :) Buraya geliyorsun dimi Tuzlaya?
Antalya içinde ben en iyi Kazım ayında tadı çıkar diye duydum hep. Denize falan giriyolarmis. Inşallah şansımıza güzel olur sonuna kadar çıkarırsınız tadını:)
Uzaktan zor olur senin için evet. Nişanlın zevkli mi? Onun zevkine güvenip karar vereceksin sanırım gidemezsen:/
Gönlüne göre olur umarım en güzel günün olur:)
Bence beraber oturup konuşun ne eksik var diye. Gerçi kız ceyizindekiler yoktur muhtemelen ama beraber karar vermekte her zaman fayda olduğunu düşünürüm hep :)
Selamlar:)
Sizin memleket uzak canım okul iş derken pek mümkün olmaz İstanbul'da olursa gelirim ama :) Buraya geliyorsun dimi Tuzlaya?
Antalya içinde ben en iyi Kazım ayında tadı çıkar diye duydum hep. Denize falan giriyolarmis. Inşallah şansımıza güzel olur sonuna kadar çıkarırsınız tadını:)
o kadar da uzak değiliz canım, 2 saatlik yol aslında ama zor tabi gelmek, ben sadece şansımı deneyim demiştim :)
Tuzla'ya gelmiyoruz kuzum burda yaşayacağız inşallah. ben burda iş bulunca, ananem de evi verince istanbul işini iptal edip burada yaşamaya karar verdik. Tuzla'dan damat getiriyorum yani:)
Sen nerde oturuyosun canım :)
Senin ne işin var bakayım bu topikteSakarya'dayım ben
Senin ne işin var bakayım bu topikte
Sakarya'dayım ben
Hahaha en iyisini yapıyorsun canımtüm evlilik topiklerini dolaşıyorum sanırım
Ooh ne güzel, keşke benim de erkek arkadaşım gelse İstanbul'a, ama çok zor
Hahaha en iyisini yapıyorsun canım
aileler ve siz istedikten sonra olur cnım. ama tabi yaşadığın şehirde mutlu olmak da önemli.
Benimki İstanbulu istemiyor canım ya