- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
Canım evin içindeydim aslında annemdeyim Arada bir çıktım avm de yürüdüğüm oldu ama hiç eğilmedim iş yapmadım sabah kalktım lavaboda bi baktım 3-4 damla geldi şuan hafif var kahverengiye dönükçok şükür iyi haberlerinizebiraz haylaz olacak galiba, cok mu hareketlenmistiniz
İnşallah kuzum benim Allah razı olsun bakalım ne olacakGözünaydın balım cuma günü de güzel haberler alırsın inşallahh
İnşallh güzel olur kuzumGözün aydinnnn olsunnn
Transfer 15 aralık test 28 aralık yaş 32 2. Gün embriyosu ya aslında günü nasıl hesaplıyorsunuz bilmiyorum çarşamba toplandı cuma tranfee yapıldı 2. Gün mü oluyor 3. Mü tam bilmiyorum
çok saol dumanıkaracım senide hep takip ettim Bahçecideydin değil mi, inşallah sağlıkla kucağına alırsın, her eve bir altın top nasip eylesin allahım ve kıymet bilmeyi nasip etsin evlatlarımızın bizim ikinci ama üzüntü telaş hiç geçmiyor ilkinde 30 bile değildim, ne olduğuda belli değil şimdilik sadece kader diyebiliriz dedi Mustafa hocam, allahın ol demesiyle oluyor tüm mucizeler, dünyaya gelen her insan ne büyük mucizeymiş meğer, kimseyi kırmamak incitmemek nazik olmak gerekiyor diyorum hep herkesin bi geliş amacı var ve herkes birinin mucizesi. sevgiyle kalın kızlar az evvel mesaj geldi , yarın yaptırın diye.
Güzel olacak inşallah herşey canım benim. Güzel düşünelim. Göbüşünde olsun elin konuş miniğinle ve ya musavvir çek aklına geldikçe kuzum..İnşallah kuzum benim Allah razı olsun bakalım ne olacak
İnşallh güzel olur kuzum
Canim insallah kanaman gecer kullandigin igne sureklimi kullanicanİnşallh güzel olur kuzum
inşallah pozitif alırsın cnm ben 10,günü dündü kan tahlili yaptırdım 3,38 çıktı bugün bidaha yaptırıcaz amaa umudum yokKızlar ben idrar testini tekrar yaptım ve silik çıktı gene. Bu sefer başında bekledim 10 dk sonra bariz görünüyor su. Şükürler olsun.
Sağ ol canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler. Allahım sizlere de silik de olsa o çizgiyi gösterir. Cumartesi test günümGözünaydın canın. Test günün ne zaman?
inşallah pozitif alırsın cnm ben 10,günü dündü kan tahlili yaptırdım 3,38 çıktı bugün bidaha yaptırıcaz amaa umudum yok
ben denedim cnm ama malesef ikiside benim olumsuz oldu sanada çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar maalesef düşük yaptım şimdi 2. Kez deneme yapıcam 2. Kez deneyen oldumu aramızda
aman dinlen cnm sende Rabbim ol derse olur ve seninkide hayırlısıyla olacak inş. stres yapma dua et bolbol ve inşirah suresini aç dinle insanı çok rahatlatıyorKızlar Şimdi eve geldim evde yatacakmışım her gün 2 ampul progestan iğne verdi jeli bıraktırdı doktorum Güvenç bey.Haftaya cuma randevu verdiğim gün hem bebeği hem kalbini duymamız gerek dedi.Keseyi gördü kese çok güzel oluşmuş dedi kanama ilk haftalarda çok görülen birşey Ama bekleyeceğiz ne senin yapabilecek birşeyin var ne de benim dikkat et dedi
%40 mı düşük ihtimal ????? Kusura bakma ama tatlım da doktorun saçmalamış %40 a düşük bir ihtimal diyorsa. Benim doktorum eşler tamamen sağlıklı bile olsa gebelik oranı %35-40 demişti. Hamile kalmak mucizevi birşey zaten bu yüzden %40 ihtimal çok çok çok iyi bir ihtimal Kendini sakın böyle şeylerle üzme derim.Dondurulmuş ama gecen ay donduruldu 19 yumurtam toplandi sadece 1 tane 4. Güne ulastı ve dondurdular sonra rahim filmi istedi doktorum onu cektirdim estrofeme basladim 13 aralikta da transferim oldu doktorum cok yuksek şans vermedi yüzde 40 dedi o yuzden cok alıştırmak istemiyorum kendimi bakalim hayirlisi olsun
Amin canım benim inşallahhSağ ol canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler. Allahım sizlere de silik de olsa o çizgiyi gösterir. Cumartesi test günüm
Çok teşekkürler canım. Seni çok iyi anlıyorum canım. İnşallah pozitifi görürsün.
Gözün aydın tatlımKızlar ben idrar testini tekrar yaptım ve silik çıktı gene. Bu sefer başında bekledim 10 dk sonra bariz görünüyor su. Şükürler olsun.
Haklisin canim yarin ola hayrola%40 mı düşük ihtimal ????? Kusura bakma ama tatlım da doktorun saçmalamış %40 a düşük bir ihtimal diyorsa. Benim doktorum eşler tamamen sağlıklı bile olsa gebelik oranı %35-40 demişti. Hamile kalmak mucizevi birşey zaten bu yüzden %40 ihtimal çok çok çok iyi bir ihtimal Kendini sakın böyle şeylerle üzme derim.
Arya'cım ben bunu göremedim ne ki , yeniyim ya buralarda nasıl görebilirim, benimde pztsi idi test günüm daha fazla kendimi sıkamıyacağım yarın tahlile gidiyorum. Allahım sağlıkla hayırla uğuruyla nasip etsin, çok ta korkuyorum ama bir cesaret bakalım kızlar inşallah buralar uğurlu olur kendimce bu denemem de bir şeyler denedim, eğer tutarsa kendimce anlatacak çok şeyim var:)