- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
İnanır mısın benim transfer günü+19.günüm hala kasıklarım agrıyor korkuyorum beklenen adetim üzerinden 4 gün geçti ama sanki vücudum direniyorya kızlar ben her wc ye gittiğimde adet oldum sanıyorum. Sürekli adet ağrısı çeken var mı ya? 8. günüm bu arada. Adet tarihim de cuma. İnşallah olmam ya.
yaa çok şaşırdım. Bu ağrı çok tedirgin ediyor insanı. Senin de dediğin gibi bana da öyle geliyor sanki ilaçları bıraksam hoop adet olacakmışım gibi. Vücudum direniyor sanki aynen :)İnanır mısın benim transfer günü+19.günüm hala kasıklarım agrıyor korkuyorum beklenen adetim üzerinden 4 gün geçti ama sanki vücudum direniyorama normalmiş Canım :)
Değerlerin nası ilerledi kuzum ? Ay çok heycanlıııPazartesi kese için var :) tek mi çift mi ona bakacak dr
İnşallah canım.. Transfer sonrası nelere dikkat ettin peki? Yeme içme konusunda ekstra bişey yaptın mı balım??Amin amin inşallah darısı sana ve isteyen tüm arkadaşlarımıza olsun canim...insallah sendende güzel haber alırız benim 3.denememdi sadece ilki dondundurulmuş deyildi
ya kızlar ben her wc ye gittiğimde adet oldum sanıyorum. Sürekli adet ağrısı çeken var mı ya? 8. günüm bu arada. Adet tarihim de cuma. İnşallah olmam ya.
Ara ara bana da oluyo ama genellikle akşam başlıyo uyuyana kadar oluyo bişe sağ elim sürekli uyuşukya kızlar ben her wc ye gittiğimde adet oldum sanıyorum. Sürekli adet ağrısı çeken var mı ya? 8. günüm bu arada. Adet tarihim de cuma. İnşallah olmam ya.
Canim bugun 7. GunumdeyimTransferin kaçıncı gunundesin
Benmde ayni geçen hafta prs oldum transferi bende belirti yok yerlesme falan olmadi cts test gunumCanim bugun 7. Gunumdeyim
(( özür dilerim kuzumm ben doktoruma cok güzeniyorum amaa sizlerde bu ilaçları görünce şaşırdım şimdi anladım benım hormon değerlerim e bakıldı hepsi normaldi o yuzden dememkki bana sadece progrston iğne verdi
yok canım önemli değil. Sonucum pozitif çıksın da sorun yok ilaçları alırız her türlü.
bu arada cnm benım de 6, 7,8 günlerde adet sancım oldu sürekli oldum diye panik halinde wc ye koştum şimi geçti o günlr bebeişlerin rahme gömüğldüğü günlermiş umarım bu bir işarettir bizeee
evet evet akşam yatacağıma yakın daha şiddetleniyo yattığım halde sabaha kadar ara ara uyandırıyor beni. İnşallah tutunmadır ya.Ara ara bana da oluyo ama genellikle akşam başlıyo uyuyana kadar oluyo bişe sağ elim sürekli uyuşuk
Senin kacinci gun transferiydi canimBenmde ayni geçen hafta prs oldum transferi bende belirti yok yerlesme falan olmadi cts test gunum
5.gün embriyosu 9 aralik opu 14 aralik transferSenin kacinci gun transferiydi canim
Senin belirtin var mi tahlil gunun ne gun5.gün embriyosu 9 aralik opu 14 aralik transfer
Kizlar ben dayanamadim yine devlet doktoruna gittim. Ilac yazdirmaya keseye bakar misiniz dedim.
Bakti ve kesecik olusmus
hayırlı olsun canım. hadi gözün aydın.Kizlar ben dayanamadim yine devlet doktoruna gittim. Ilac yazdirmaya keseye bakar misiniz dedim.
Bakti ve kesecik olusmus
ne olacak bizim bu sabırsızlığımız... çok sevindim sizin adınıza
hayırlı olsun canım. hadi gözün aydın.
Acı ekşi baharatlı hic birşey yemedim nane kekik tamamen çıkarttım hayatımdan...her gün mutlaka portakal mandalina kivircik marul yumurta süt yedim ictim kuru dut ve çiğ kabak çekirdeğide yedim...halende böyle devam ediyorum artık yumurta biraz zorluyor yemekten biktim sanirimİnşallah canım.. Transfer sonrası nelere dikkat ettin peki? Yeme içme konusunda ekstra bişey yaptın mı balım??
Kiiizzzz sen ne ara gittinde gordun keseyi felaan maasallah yaaaa bi duramiyonkiKizlar ben dayanamadim yine devlet doktoruna gittim. Ilac yazdirmaya keseye bakar misiniz dedim.
Bakti ve kesecik olusmus
Anladım canım. Teşekkür ederim. Protein ağırlıklı beslenmeyi doktorum da opu sonrası transfer döbemi de dahil önermişti. Şuan bile dikkat ediyorum sabahları özellikle süt ve yumurta eksik etmiyorum sofradan bakalım kısmet inşallah tutunur bebişlerimiz bizeAcı ekşi baharatlı hic birşey yemedim nane kekik tamamen çıkarttım hayatımdan...her gün mutlaka portakal mandalina kivircik marul yumurta süt yedim ictim kuru dut ve çiğ kabak çekirdeğide yedim...halende böyle devam ediyorum artık yumurta biraz zorluyor yemekten biktim sanirim
Inşallah canım inşallahAnladım canım. Teşekkür ederim. Protein ağırlıklı beslenmeyi doktorum da opu sonrası transfer döbemi de dahil önermişti. Şuan bile dikkat ediyorum sabahları özellikle süt ve yumurta eksik etmiyorum sofradan bakalım kısmet inşallah tutunur bebişlerimiz bize