Canım daha 7. Gün deyim. Şu an ağrım falan kalmadı. Çok tuhaf günler geçiriyorum. Bi öyle bir böyle. Bende şaşırdım kaldım. Umutlar tekrar yeşerdi sanki. Ağrım olmadığı zaman da acaba olmadı mı diye düşünüyorum. Test günüm bi gelse artıkkaçıncı günündesin tatlım bir kan testi mi versen acaba
Canım inşallah 3 haneli sayıyı görürüz hepimiz.Bugün öğlene bende ayrılacağım aranızdan muhtemelen...kan verdim geldim
3,gün embrriyosu 2 adet cnm sende durum neKaçıncı gün embriyosu cnm ?
bende 2 gündğr adet sancısı wardı ve 3 gecedir aşırı terliyorum uyku halı iştah açık tabi bunlar ilaçlarında etkiis wardır ha bide gögüslerim ağrıyo ama kasık ağrım yokYok kuzum , halada yok. Sadece gece 11-2 arası ayak altlarım yanıyor
Cnm ben pozitifi aldım, sen erken test yapmışsın. Boşuna moralini bozma3,gün embrriyosu 2 adet cnm sende durum ne
inşallah cnm inşallah dediğin gibi olur çok az kaldı önceleri nasıldı ilk 10 günCnm ben pozitifi aldım, sen erken test yapmışsın. Boşuna moralini bozma
Amın amin inşallah canımCanım daha 7. Gün deyim. Şu an ağrım falan kalmadı. Çok tuhaf günler geçiriyorum. Bi öyle bir böyle. Bende şaşırdım kaldım. Umutlar tekrar yeşerdi sanki. Ağrım olmadığı zaman da acaba olmadı mı diye düşünüyorum. Test günüm bi gelse artık
Canım inşallah 3 haneli sayıyı görürüz hepimiz.
Çok sagol canim amin amin inşallah gerçekten birbirimizin duasına çok ihtiyacımız var son 1 saat benim içinBugün Test bekleyenleri inşallah Rabbim yüzlerini güldürür Dua edelim Kızlar
Csnim senin bugun kacinci gun ve kacinci gun embriyosuyduÇok sagol canim amin amin inşallah gerçekten birbirimizin duasına çok ihtiyacımız var son 1 saat benim için
Hadi Bismillah Az kaldı sabret Canım benim inşallah iyi olacak Tam saat kaça verdiler sonuç için ?Çok sagol canim amin amin inşallah gerçekten birbirimizin duasına çok ihtiyacımız var son 1 saat benim için
Canım acilde yaptırdık saat 10 da çıktı sonuç ama eşim öğle arası ben alırım deyince beklemek zorunda kaldık 12.30 da işten çıkacak sonucu alıp eve gelecek aslinda arasam hastaneyi söylerler sonucuda aramakta istemiyorumHadi Bismillah Az kaldı sabret Canım benim inşallah iyi olacak Tam saat kaça verdiler sonuç için ?
Canim insallah o küçük yürek sana sımsıkı sarilmıştır bende bekliyorum toparladım kendimi desteğin için saol sonucu merakla bekliyorumSabretmesi zor biliyorum ama idrarde çıkmayıp kan testinde çıkabiliyor o yüzden bebeğin belki son günlerde tutunmaya çalışacak ve tutmadı diye üzüntüyle onuda tutundurmaz edecen...bence sabret canim
duyguların seni ne yöne cekiyorsa,kesinlikle öyle yap Canım benim arama olsun Sabret inşallah Güzel hayırlı bir sonuç çıkacak dua edelimCanım acilde yaptırdık saat 10 da çıktı sonuç ama eşim öğle arası ben alırım deyince beklemek zorunda kaldık 12.30 da işten çıkacak sonucu alıp eve gelecek aslinda arasam hastaneyi söylerler sonucuda aramakta istemiyorum
Toparla tabi yaa öyle idrar testiyle felan bozma moralini dur bakalim...daha senin var test gününe...insaalh sarılmıştır ama halen benim içind e umut yok...esim annem kayinvalidem biz oldu diye hissediyoruz diyorlar ama bende tik yok halen inşalalh ben yanılırımCanim insallah o küçük yürek sana sımsıkı sarilmıştır bende bekliyorum toparladım kendimi desteğin için saol sonucu merakla bekliyorum
Ben biraz negatif olduğum için sanirim durabiliyorum bu kadar değilse şimdiye bin defa arayıp öğrenmiştimduyguların seni ne yöne cekiyorsa,kesinlikle öyle yap Canım benim arama olsun Sabret inşallah Güzel hayırlı bir sonuç çıkacak dua edelim
Benim çıkmıştı. Cnmkızlar merhaba 5. gün embriyosu bugün 8. günüm akşam kan versem sizce çıkar mı? normal test günüm perşembe günü
Neden kötü düşünüyorsun ? Ben sonucu verdiğimizde 1 saat sonra çıkmıştı. Milyon kez internet sitesine hastanenin girip bakmıştım.Canım acilde yaptırdık saat 10 da çıktı sonuç ama eşim öğle arası ben alırım deyince beklemek zorunda kaldık 12.30 da işten çıkacak sonucu alıp eve gelecek aslinda arasam hastaneyi söylerler sonucuda aramakta istemiyorum
Canım elbette küçük de olsa çıkabilir ama şöyle düşün bazen gec çıkabiliyor .kızlar merhaba 5. gün embriyosu bugün 8. günüm akşam kan versem sizce çıkar mı? normal test günüm perşembe günü
Benim çıkmıştı. Cnm