ayy canım bunu duyduğuma o kadar sevindim ki şu an. İnşallah benim yavrum da duruyordur. Çok korktum ya. Kendime kızdım sanki elimdeymiş gibi. Bu aralar çok terliyorum uyurken. Aslında ince giyiniyorum terlemeyeyim diye ama faydası olmuyor. Çok teşekkür ederim canım umudum tekrar yeşerdi :) Ağrn olmuş muydu acaba?Aynısını yaşadım, yataktan fırladım ve nefesimi toplayamadım. Hatta çığlık atmışım. Bende dedim gitti olmadı diye. Ama sonuç öle olmadı , içini Ferah tut
Cnm benim ağrım yoktu, belkide vardı bendi umursamadım. Çünkü regl öncesi ağrısı çok olan biriyim. Belim ayağım kasığım çok ağrır. Ama senşn dediğin gibi ateş basmam çoktu özellikle gece 11-1 arasıayy canım bunu duyduğuma o kadar sevindim ki şu an. İnşallah benim yavrum da duruyordur. Çok korktum ya. Kendime kızdım sanki elimdeymiş gibi. Bu aralar çok terliyorum uyurken. Aslında ince giyiniyorum terlemeyeyim diye ama faydası olmuyor. Çok teşekkür ederim canım umudum tekrar yeşerdi :) Ağrn olmuş muydu acaba?
aynen canım ben de terler içinde o saatlerde uyanıyorum. Yorganı sadece ayaklarıma örtüyorum gene de terliyorum. Önüne geçemedim şu işin. Hayırlısı olsun artık.Cnm benim ağrım yoktu, belkide vardı bendi umursamadım. Çünkü regl öncesi ağrısı çok olan biriyim. Belim ayağım kasığım çok ağrır. Ama senşn dediğin gibi ateş basmam çoktu özellikle gece 11-1 arası
Test günü nezaman cnm?aynen canım ben de terler içinde o saatlerde uyanıyorum. Yorganı sadece ayaklarıma örtüyorum gene de terliyorum. Önüne geçemedim şu işin. Hayırlısı olsun artık.
23.12 canım ama cuma günü yapacağımTest günü nezaman cnm?
Hadi rabbim utandırmasın, bu forumun çok yararı var ama kimyasal gebelik nedir bilmezken onu öğrendim. Diken üstündeyim23.12 canım ama cuma günü yapacağım
ben de daha önce 2 kez kimyasal, 3 kez dış gebelik 1 kez de 7 haftalık düşük geçirdim. Artık bu son olur inşallah. Yavruma kavuşurum.Hadi rabbim utandırmasın, bu forumun çok yararı var ama kimyasal gebelik nedir bilmezken onu öğrendim. Diken üstündeyim
Amin cnm , kimyasal gebelikte ilk değerlerin kaçtı hatırlıyor musun? Herkes bana değerin iyi korkma diyorlardaben de daha önce 2 kez kimyasal, 3 kez dış gebelik 1 kez de 7 haftalık düşük geçirdim. Artık bu son olur inşallah. Yavruma kavuşurum.
Canım gun içerisinde 3 litre su içiyorum aksam yarim litre anca iciyorumdur...bide çok uyuyorum yaaa uykudan gözümü açamıyorum ilaçların etkisinden sanirimaz su içtiğinin belirtisi tatlım gece uyumadan önce bol su iç.
Canım 2.denemem benimde kimyasal olmuştu 10.gun 10 12.gun 50 14.gun 150 olmuştu doktorum bir daha test yaptırmaya gerek yok şu gün gelebilirsin yanıma demişti bende bi kac gün sonra aile hekimime gitmiştim ilaç yazdırmak için ve merak ettiğim için bi kan vereyim değerin kac olmuş dediydim iyiki vermişim degerim 20 ye düşmüştü...sonra bıraktık ilaçları ve kan pıhtısı şeklinde düştüAmin cnm , kimyasal gebelikte ilk değerlerin kaçtı hatırlıyor musun? Herkes bana değerin iyi korkma diyorlarda
94 tü ilk öğrendiğim de sonra düştü. İki kimyasalda da böyleydi.Amin cnm , kimyasal gebelikte ilk değerlerin kaçtı hatırlıyor musun? Herkes bana değerin iyi korkma diyorlarda
Canım cvp için çok teşekkür ederim, rabbim korktuğumuza uğratmasınCanım 2.denemem benimde kimyasal olmuştu 10.gun 10 12.gun 50 14.gun 150 olmuştu doktorum bir daha test yaptırmaya gerek yok şu gün gelebilirsin yanıma demişti bende bi kac gün sonra aile hekimime gitmiştim ilaç yazdırmak için ve merak ettiğim için bi kan vereyim değerin kac olmuş dediydim iyiki vermişim degerim 20 ye düşmüştü...sonra bıraktık ilaçları ve kan pıhtısı şeklinde düştü
12. Gün değil mi cnm94 tü ilk öğrendiğim de sonra düştü. İki kimyasalda da böyleydi.
yok canım doğal oldu o. Bu benim ilk tüp bebek deneyimim. Tüplerim dış gebelikten hasar gördüğü için tüp bebek oldu.12. Gün değil mi cnm
Allahım bize güzel haberler vermeni nasip etsin..yok canım doğal oldu o. Bu benim ilk tüp bebek deneyimim. Tüplerim dış gebelikten hasar gördüğü için tüp bebek oldu.
Amin amin inşallah tatlımCanım cvp için çok teşekkür ederim, rabbim korktuğumuza uğratmasın
Hadi rabbim utandırmasın, bu forumun çok yararı var ama kimyasal gebelik nedir bilmezken onu öğrendim. Diken üstündeyim
8. Gün 105ti cnmsenin kaçıncı gün değerin kaçtı ki canım.
Ayyy hadi güzel haber verKızlar dayanamadım kan verdim 10. Günüm inşallah bende olumlu sonuç.alırım ikindi çıkacak sonucum dua edin banada 4. Denemem.endişeliyim