- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
İnşşallahh bakalımm O kdar emek veriyoruz uğraşıyorıZ pskolohik olarak yoruluyoruz allah yizimüze gülsünn
:)) hadi insallah ilk testte cikar canim cok erken degilmi en azindan 10.gun yapsaydinizKızlar yarın sipariş ettiğim testlerim geliyor. Yarın 6. Günüm olacak 5. Gün embriyosu. Artık her gün yaparım
Kızlar yarın sipariş ettiğim testlerim geliyor. Yarın 6. Günüm olacak 5. Gün embriyosu. Artık her gün yaparım
Canim herkesin farkli oluyor. Bazen ayni seyleri yasayip farkli sonuc alanlarda var. Umarim bebisin tutunmustur ve yaramazlik yapıyordur. Akilna olumsuz şeyleri getirmemeye çalış. Biliyirum söylemesi kolay ama uygulaması zor. İnşaallah guzel sonuc alırsın.Kızlar benim sag kasığında böyle hafif dokununca hassasiyet var hep orda hafif ağrılar gerilme falan hissediyorum böyle olan varmi
Inşaallah cnn sağolasın ya bugün 2 kere olan biseyde tuvaletten kalkinca bucak saplanması gibi bi sanci giriyor yayına geçiyor enfeksiyon falan mi acaba .tutunmaylami alakaliCanim herkesin farkli oluyor. Bazen ayni seyleri yasayip farkli sonuc alanlarda var. Umarim bebisin tutunmustur ve yaramazlik yapıyordur. Akilna olumsuz şeyleri getirmemeye çalış. Biliyirum söylemesi kolay ama uygulaması zor. İnşaallah guzel sonuc alırsın.
Daha benim yeni canım bende boyle birsey yokda sadece karin agrisi var . Hamileliklerimde en nefret ettigim seydi karin agrisi insallah bu seferkinde boyle sorun olmazKızlar benim sag kasığında böyle hafif dokununca hassasiyet var hep orda hafif ağrılar gerilme falan hissediyorum böyle olan varmi
Neden oyle olur bilmiyorum canim. Ama inşaallah tutunmadan dolayıdır...Inşaallah cnn sağolasın ya bugün 2 kere olan biseyde tuvaletten kalkinca bucak saplanması gibi bi sanci giriyor yayına geçiyor enfeksiyon falan mi acaba .tutunmaylami alakali
İnşallah cnm hayırlısı artıkNeden oyle olur bilmiyorum canim. Ama inşaallah tutunmadan dolayıdır...
Bendr oğluma hamileyken hiç karın kaşık ağrısı yaşamamıştım başından sonuna kadar hep bel ağrısı vardiDaha benim yeni canım bende boyle birsey yokda sadece karin agrisi var . Hamileliklerimde en nefret ettigim seydi karin agrisi insallah bu seferkinde boyle sorun olmaz
Canım benimde pazartesi günü olmuştu transferim bi hafta olucak dktrm bana 2gün istirihat sonra normale dönebilirsin tabiki dikkat etmek şartıyla. Ben ilk gün sadece wc ye kalktım ilaçları saati saatine kullandım çok önemli bu , ikinci gün ise yine yattım ama ara sıra kalktıö yemek yemeğe ilk dört gün çok dikkat ettimm şimdide ediyorum ama daha rahatım birde avokado yesim tutunması için iyi diye duymuştum. Ve tesbih çektim ya halik ya baki ya musavvirKızlar iyi akşamlar
Yeni yeni transfer olucak yokmu hiç aranızda bana arkadaş olsun
Yarın transferim var 5te
Banada dua edin ne olur
Transfer sonrası tavsiye edeceğiniz bilgilere açığım
Birde kabızlıkla ilgili çözümler arıyorum
Allah bagislasin canim ne güzelBenim test gunumle ayni gun ,bence umudunu kaybetme 1. Denememden bir oglum var ustelik 2. Gun embriyosuydu ama binlerce sukurler olsun tuttu ve oglum simdi bes yanimda
Sen hissini ümidini kaybetme canim o sana uyarı vermiş ben halen burdayım diye...akintidan bisey olmazKızlar bugün kötü bi rüya gördüm. Yataktan fırladım. Kendime gelince yatağa tekrar uzandım. Öyle bi ağrım oldu ki artık pek ümidim kalmadı. Sonra ılık bişey hissettim hemen wc ye gittim su gibi akıntım gelmiş. Tuttuğuna o kadar inanmıştım oysa çok üzgünüm.
Kızlar benim sag kasığında böyle hafif dokununca hassasiyet var hep orda hafif ağrılar gerilme falan hissediyorum böyle olan varmi
Kızlar günaydın sizinde sabah kalktığınızda ilk idrarınız çok koyu renkte mi oluyor benim ki öyle geliyor neden oluyordurki yardımcı olur musunuz
Kızlar bugün kötü bi rüya gördüm. Yataktan fırladım. Kendime gelince yatağa tekrar uzandım. Öyle bi ağrım oldu ki artık pek ümidim kalmadı. Sonra ılık bişey hissettim hemen wc ye gittim su gibi akıntım gelmiş. Tuttuğuna o kadar inanmıştım oysa çok üzgünüm.
Aynısını yaşadım, yataktan fırladım ve nefesimi toplayamadım. Hatta çığlık atmışım. Bende dedim gitti olmadı diye. Ama sonuç öle olmadı , içini Ferah tutKızlar bugün kötü bi rüya gördüm. Yataktan fırladım. Kendime gelince yatağa tekrar uzandım. Öyle bi ağrım oldu ki artık pek ümidim kalmadı. Sonra ılık bişey hissettim hemen wc ye gittim su gibi akıntım gelmiş. Tuttuğuna o kadar inanmıştım oysa çok üzgünüm.