Sağol cnm Allah razı olsun hasta oldum en azından bu sinir stres biraz gider sende Birand önce olursunda rahatlarsın umarimOyyy çok geçmiş olsun canım ya, oldukça rahatlarsın acık sabret ya da parol gibi bişey iç nasılsa artık ağrı kesici içebiliriz, gerçi bana doktor bu ay çok yoğun olmayabilirsin az olabilir adetin dedi
Kizlar brnim biraz kasigim ve belim agriyor normalmi
doğrı diyorsun cnm nolcak ki 2 kg lık şeyden dimi beni zorlayacak bişiş diildi ağır kaldırmış sayılmam bence de
Canim gercekten mi daha 4. Gunundeyim olurmu hemen belirtiNormal canim hatta tutunma belirtisi
18 aralikpazarteai test bekleyenler
Mavisaclikiz= 7 aralik trans.
Ondamcz=5 aralik transfer
19 aralik sali test bekleyenler
Umudunuyitirmekyok
Hatice yakup=5 aralik transfer
20 aralik carsamba test
Kübra= 8 aralik transfer
Melekk3= 9 aralik transfer
22 aralik cuma test
Prense2015f
Mercanca3
Mutinyo=11 aralik transfer
Pontik= 12 aralik transfer
25 aralik test
Umutolsun
Daha sonraki transferler
Mucizeolsakeske 16 aralik transfee
Canim gercekten mi daha 4. Gunundeyim olurmu hemen belirti
benimde yarın 18 aralık canım doktorum ben kendim yapinca kan testini haber verdim pozitifim diye 1 gün önce gel dedi :))
Masallah tatlim ya allah kucagimuza almayi nasip etsin insallah :) kac cikmisti betahgc
Canim her gun bir oncekjnin ortalama 2 kati olacak43 çıktı çarşamba günü 13.12.2017
yarın kaç çıkması lazım anlayan var mı
Canim her gun bir oncekjnin ortalama 2 kati olacak
Yani 40, 80, 160, 380, 860 pazartrsi de 800-900 arasi olabilir.
Benim ki 5. Gun 10 du 20, 40, 8. Gün 80 oldu tam.
4. Gundu canimKacinci gun embiryosuydu canim?
Belirti verir tabi tatlim . Herkeste belirtiler farklidir kesin budur diyemeyiz ama tutunma belirtileri icinde.Kizlar birgun durup birgun mu tekrarlanmali test
okuduğuma göre her 2 güne bi katlaması lazım değil mi canım benim yarın TF+13
900 çok deil mi
ben daha 300 lerde hesapladım da her iki güne bi olunca :))
Evet Canım 2 günde 1, 2 katı oluyor senin tam 195 ve üzeri olması lazım inşallah Ama büyük ihtimal yüksek çıkacakokuduğuma göre her 2 güne bi katlaması lazım değil mi canım benim yarın TF+13
900 çok deil mi
ben daha 300 lerde hesapladım da her iki güne bi olunca :))
Canım senin hormonun yüksek salgılanmış olabilir :) 2 günde bir 2 katı oluyor bana da gittiğim klinikte baş hemşire anlattı.Yok benim onuncu gunde 400 oldu. Senin pazartesi kacinci gun olacak.
Canım senin hormonun yüksek salgılanmış olabilir :) 2 günde bir 2 katı oluyor bana da gittiğim klinikte baş hemşire anlattı.
Ama şöyle birşey var,Benim yakın arkadaşım doğal yolla hamile kaldı ve adetinden 2 gün önce hcg si 1642 çıktı ama tek kese göründü sanırım bazı kişilerde hcg kanda çok yükselebiliyor ama ortalama değerler internette mevcut :)