- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 34
Aaaa ay hangisi doğru şaşırdım napıcaz böyle
Anaam benim doktor bana dimeden 2 tane mi yerlestiridi naptiiii kiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa ay hangisi doğru şaşırdım napıcaz böyle
Canım sakın öyle düşünme bugün kaçıncı günün 10.gün müKızlar benim salı günü test ama benim hiç hic umudum yok ve testi dahi yaptırmak istemiyorum....hic ağrım sızım yok
Yok benim onuncu gunde 400 oldu. Senin pazartesi kacinci gun olacak.
Evet Canım 2 günde 1, 2 katı oluyor senin tam 195 ve üzeri olması lazım inşallah Ama büyük ihtimal yüksek çıkacak
Benim Transfer+11 de 72 çıktı 2 gün Sonra 223 çıktı kızlar doktora sordum 2 günde bir,2 kat olması gerekiyor senin gayet çıkmış dedi o zaman her gün 2 kat değil sanırım :) Bence de D Dumanikara Canım acaba ikiye mi bölündü ayyyy inşallah
Evet canım 10.gun ve 5.gun dondurulmuş iki transferim olmuştuCanım sakın öyle düşünme bugün kaçıncı günün 10.gün mü
Kızlar benim salı günü test ama benim hiç hic umudum yok ve testi dahi yaptırmak istemiyorum....hic ağrım sızım yok
Benim Transfer+11 de 72 çıktı 2 gün Sonra 223 çıktı kızlar doktora sordum 2 günde bir,2 kat olması gerekiyor senin gayet çıkmış dedi o zaman her gün 2 kat değil sanırım :) Bence de D Dumanikara Canım acaba ikiye mi bölündü ayyyy inşallah
Insallah vende onlardan olurum ama umudum bitiyoröyle düşünme bak 5 gün embryosu daha kolay tutunurmuş
belirti olmadan da pozitif görün çok arkadaş gördüm başka topikler de
Canim benim insallah olur.Ahhh keşke pozitif olsada mide bulantuli sürekli yatarak hamilelik geçirmeye de razıyım
senin çift mı canım ikiz olma ihtimali varsa ondan yüksektir
benim yari transfer +13 :))
Canim iste seninde her gun iki kati artmis iste bir gun 72 diger gun 144 oteki gun sonunda da 288 e ulasiyor. Sen sabah verdiysen 230 larda cikmis.Benim Transfer+11 de 72 çıktı 2 gün Sonra 223 çıktı kızlar doktora sordum 2 günde bir,2 kat olması gerekiyor senin gayet çıkmış dedi o zaman her gün 2 kat değil sanırım :) Bence de D Dumanikara Canım acaba ikiye mi bölündü ayyyy inşallah
Benimde 25 aralık test günüm heyecanla bekliyorumCanim benimki 25 aralik kacinci gun idrar testi yapsam belli olur aceba
Insallah vende onlardan olurum ama umudum bitiyor
Benim tek embiryo yerleştirildi bildigim kadarıyla :)))