- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 34
Muji canım harikasın en güzeli çabuk toparlanmak. Ben ilkinin olmayışını cok sakin karşılanmıştır. Çünkü allahım hayırlısı olsun diyordum. Sonraki transferde de hayırlısıyla olsun dedim :)Canım geçmiş olsun kader arkadaşı olduk maalesefEn azından evlat sevgisini tatmışsın, inşallah biz de yaşarız bu duyguyu, Rabbim inşallah senin güzel yavruna da bir kardeş nasibeder en kısa zamanda. Dualarımız bir, insan toparlanıyo zamanla, ben daha iyiyim. Allah yardımcımız olsun canım, sevgiler...
18 aralik pazarteai test bekleyenler
Mavisaclikiz= 7 aralik trans.
Ondamcz=5 aralik transfer
19 aralik sali test bekleyenler
Umudunuyitirmekyok
Hatice yakup=5 aralik transfer
20 aralik carsamba test
Kübra= 8 aralik transfer
Melekk3= 9 aralik transfer
22 aralik cuma test
Mutinyo=11 aralik transfer
Pontik= 12 aralik transfer
Daha sonraki transferler
Mucizeolsakeske 16 aralik transfee
Kızlar pazartesi test bekleyenlerden başka kimler var listeden takip etmek daha kolay. Ben bazı kişileri kaçırmış olabilirim tekrar yazarsanız mesajımı alıntı yapıp güncelleyelim.
Canim benimki 25 aralik kacinci gun idrar testi yapsam belli olur aceba18 aralik pazarteai test bekleyenler
Mavisaclikiz= 7 aralik trans.
Ondamcz=5 aralik transfer
19 aralik sali test bekleyenler
Umudunuyitirmekyok
Hatice yakup=5 aralik transfer
20 aralik carsamba test
Kübra= 8 aralik transfer
Melekk3= 9 aralik transfer
22 aralik cuma test
Mutinyo=11 aralik transfer
Pontik= 12 aralik transfer
Daha sonraki transferler
Mucizeolsakeske 16 aralik transfee
Kızlar pazartesi test bekleyenlerden başka kimler var listeden takip etmek daha kolay. Ben bazı kişileri kaçırmış olabilirim tekrar yazarsanız mesajımı alıntı yapıp güncelleyelim.
Kacinci gun transfer edilmisti canim kan tahlilinde kac cikmisti
Merhaba kızlar pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum sağ Salim bebeklerini kucağına alsınlar inş. :) bende sonuç bekleyenlerdenim.
10 Aralık’ta transfer oldu 3. Gün embriyolarım yolladı 2 adet bugün 7,günüm
22 aralık test tarihim . Transfer gününden bu yana bariz belirtilerim yok açıkcası Gece terlemelerim oldu. bazen adet ağrısı gibi saniyelik kasık ve karın ağrısı kısacık ama gögüslerim hassaslaştı ben 2 aşılama negaitf ve 3 ay klomen tedavisis gördüm bariz bi sebebi yok hamile kalamayşımın
dua edin kızlar çok istiyorum çook dostun da düşmanında mutluluğunu anne oluşunu gördüm bana ne zaman sıra gelecek biz ne zaman anne baba olacaz bazen ağlamaya başlıyorum bazen çok iyi hissediyorum günler geçmiyor sağlıkla sıhaetle hayırlı haberi bende aliyim inşallah benimle beraber tüm bekleyenler amin
8.günde çıktı benim kandaBen yarın kan vereceğim doğrunun yapıyorum kızlar sizce yarın vermekle 6.gun embriyosuydu embriyolar 9.gun kan versem cikarmi
kaçıncı gün embrioiyosuydu cnm bu arada sanki baş ağrım başladı gibi8.günde çıktı benim kanda
sizce çıkar mı idrar testinde 8.günü kızlar
kaçıncı gün embriyosuydu yanı benim 3 dü meselakaçıncı gün embryosy????
kaçıncı gün embriyosuydu yanı benim 3 dü mesela
Benimki çıkmadı ışıkta belli olan sanki böyle tam olması gereken yerde renksiz bı çizgi çıktı sadecrsizce çıkar mı idrar testinde 8.günü kızlar
eeeee tebriklerr hamilesin cnm :)))))))))))Beta hcg değerim 435,64
Beta hcg değerim 435,64
6.gün embriyosu cnmkaçıncı gün embrioiyosuydu cnm bu arada sanki baş ağrım başladı gibi