- 28 Ekim 2017
- 315
- 137
Heeyyyy maasalllahh heeeyyy maasalllahhhrabbim bizede göstersin inşallah böyle degerler...saglikla devamı gelsin inşallah canımBeta hcg değerim 435,64
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heeyyyy maasalllahh heeeyyy maasalllahhhrabbim bizede göstersin inşallah böyle degerler...saglikla devamı gelsin inşallah canımBeta hcg değerim 435,64
Baş ağrısı bende de oluyor canim ya iki güne bir ağrıyor ağrı kesicide içmek istemiyorum akşama kadar uyuyorum gözümü açamıyorum.. .bugünde ağrıyordu biraz On ce uyandım neyden oluyorki acabakaçıncı gün embrioiyosuydu cnm bu arada sanki baş ağrım başladı gibi
eeeee tebriklerr hamilesin cnm :)))))))))))
Benimde 22 aralık test tarihim18 aralik pazarteai test bekleyenler
Mavisaclikiz= 7 aralik trans.
Ondamcz=5 aralik transfer
19 aralik sali test bekleyenler
Umudunuyitirmekyok
Hatice yakup=5 aralik transfer
20 aralik carsamba test
Kübra= 8 aralik transfer
Melekk3= 9 aralik transfer
22 aralik cuma test
Mutinyo=11 aralik transfer
Pontik= 12 aralik transfer
Daha sonraki transferler
Mucizeolsakeske 16 aralik transfee
Kızlar pazartesi test bekleyenlerden başka kimler var listeden takip etmek daha kolay. Ben bazı kişileri kaçırmış olabilirim tekrar yazarsanız mesajımı alıntı yapıp güncelleyelim.
Transferden önce estrofem hap başlattı bana, bi de crinone jel, transfer günü de hem coraspin hem de kan sulandırıcı iğne verdi tabi folic asit hep var. Onları niye vermedi ki sana? Belki herkesin durumu farklı oluyordur ondan da olabiliroldu cnm 10 aralıkda tarsnferim oldu bugün 7.günü
Bugün 8. Günüm canımooo maşallah maşallah kaçıncı gün yaptın erken yaptında ikiz mı yoksa ay ay ayyyy
Heeyyyy maasalllahh heeeyyy maasalllahhhrabbim bizede göstersin inşallah böyle degerler...saglikla devamı gelsin inşallah canım
Canim 6. Gune kadar nasil bekletiliyor6.gün embriyosu cnm
Merhaba hanımlar Maşallah pozitifler artıyor
Muji özellikle sana sorayım. Cnm malum kader arkadaşı olduk benim ağrıların çok fazla var kaşık ve bel ilaçları zaten dün kestim kullanmıyorum neden oluyor acaba buağrılar sendede l varmı
Bide hasta oldunmi cnm sen
Canim icini ferah tut inşallah bisey olmaz...bi arkadaş tutmadı diye koca kova su taşıdı balkon yıkadı ama yine tuttu düşün inşallah bisey olmazkızlarrrr kimsee yok muuuu
Bana 2 kg Dan fazla taşıma demişti canım, bişey olmaz sen gönlünü ferah tutkızlar bişi sorcam ben şuan çalşıyorum ofisteyim 2 kg lık kucuk tüpler warya piknik tüp ondan taşıdım 3 mt kadar bişi olur mu
offf cok pişman oldum o kadardan bişi olmaz herhalde yaa kol cantam wardır o kadar benım nerdeyse 2 kg durrr allahım ya deliricem