Canım geçmiş olsun kader arkadaşı olduk maalesefEn azından evlat sevgisini tatmışsın, inşallah biz de yaşarız bu duyguyu, Rabbim inşallah senin güzel yavruna da bir kardeş nasibeder en kısa zamanda. Dualarımız bir, insan toparlanıyo zamanla, ben daha iyiyim. Allah yardımcımız olsun canım, sevgiler...
4.gun oluyor canimArkadaslar benim transferim carsamba gunu oldu bugun 4. Gunmu oluyo 5.gun mu
Cok gecmis olsun benimde cok negatifim var canim insallah bi dahakine yuzun gulerSağol cnm Allah razı olsun senidebenim gibi uyku tutmamis
Toparlanim bende Rabbimin yardımı ile
Canim 4. Gun belirtiler basliyormu4.gun oluyor canim
Olabilir olmayada bilir varmı sende birşeyler canım?? Bu arada hayırlı olsun güzel sonuçlar insaAllahCanim 4. Gun belirtiler basliyormu
Çok geçmiş olsun canım sağlığın iyiyse kendini hemen toparla ve sabırla devam et insaAllah hayırlısı ile anne olmak vardir insaAllah nasibinde nolur çok üzülme ...Bugün 12.günümdü her ihtimale karşı yine yaptırdık ama 0.21 çıktı. O derece yok yani, ama toparladım baya kendimi, pozitif sonuçları görünce çok çok seviniyorum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ama bizim zamanımız gelmemiş demek ki daha canım...
Kızlar bana birakil verin kısaca anlatayım
İlk tüp bebek denemem 2017 Mart ayı ilaç donemi ve yumurta toplama oldu 13 yumurta toplandı ve hepsi kalitesiz cikti tarnsferim olmadı
2.. denemem 2017 Kasım 17 tane yumurta toplandı sadece 9 tanesi kaliteli çıktı 5 gun sonra transfer için gittim ve 1 tane kaliteli embriyo bir tanede zayıf kalitede embriyo olduğunu ogrendim
Yani dondurmaya hiç kalmıyordu ikisinide transfer etti doktorum birinin tutma ihtimali çok düşük ama nasip dedi
Tabi sonuç ikisinde tutmadi
Yumurta kalitesini anlamak maalesef testlerle falan mümkün değil anca toplanıp labaratuvar ortamında anlaşılıyor
Benim gibi bir sorun yaşayan varmı
Veya bir akıl verin ne yapayım ben
Araştırıyorum bunun bir tedavisi yok ne yapmam gerekiyor gerçekten bil!iyorum
Bir yanım yeter çok yiprandin kapat budefteri diyor
Diğer yanım sıcağı sicagina devam et diyor
Sizce ne yapmaliyim
Kızlar bana birakil verin kısaca anlatayım
İlk tüp bebek denemem 2017 Mart ayı ilaç donemi ve yumurta toplama oldu 13 yumurta toplandı ve hepsi kalitesiz cikti tarnsferim olmadı
2.. denemem 2017 Kasım 17 tane yumurta toplandı sadece 9 tanesi kaliteli çıktı 5 gun sonra transfer için gittim ve 1 tane kaliteli embriyo bir tanede zayıf kalitede embriyo olduğunu ogrendim
Yani dondurmaya hiç kalmıyordu ikisinide transfer etti doktorum birinin tutma ihtimali çok düşük ama nasip dedi
Yumurta kalitesini anlamak maalesef testlerle falan mümkün değil anca toplanıp labaratuvar ortamında anlaşılıyor
Sizce ne yapmaliyim
Canım öncelikle iyi bir doktor bulmalısın, çünkü vitaminlerle vs hep besliyor.Kızlar bana birakil verin kısaca anlatayım
Sizce ne yapmaliyim
1 Aralık Kuzum benim transferim :) en son 230 çıktı 12.günde ama benim ki 3 katı 3 katı degerlendi şimdi Pazartesi 900 lerde olması temennimohh ohh umarım güzel sonuçlar alırsın canım ben şuan TF+ 12 deyim bakalım sonuçlar ne oalcak çok merak ediyorum
çok okuyorum değerleri katlanmayanlar
dusuk olanlar indan korkuyor herşeyden
benim bi tek sabah bulantim oluyor yoksa tum gun hobidi gırtlak :)))
transfer tarihin ne zaman di canım ozaman senin 2 aralık mı
Canım benim rahim kalınlaşmadığı için kullanmıştım transferden önce. Sonrasında da devam edecekmişim. 4 ay transfer olmayı bekledim rahim duvarı ince olduğu için.Ben
bant falan kullanmıyorum nasıl bişey ilk defa duydum
S.a Allah yardimcin olsun 1. Denemede 14 taneydi bnm 3 tane a kalite 3. Gün embriyo şu donduramadim çok uzulmusrum. 2. Denemede 24 tane toplandı 22 si döllendi 3. Güne a kalite yarısı gelmişti 5. Güne de yöne 3 tane. Ama kiyasladigim da 2. Sinde birincisi farklı olarak gonal f iğnesi ve macun kullandım 5. Güne gitmesini ben istedim. Ben macunun işe yaradığını düşünüyorumSağolun kızlar Allah razı olsun bu konuyu yaşamayan birileriyle konuşamıyorum onlar sadece teselli veriyorlar ama sizyasadiginiz için yardımcı oluyorsunuz
Dediğiniz gibi yapicam beslenmeme dikkat Edip toparlanicam ins bide doktorumuz değiştireyim bakalım belki doktorunun girmediği şeyi baska doktor gorur
Arkadaslr transfer edilen enbriyolariniz kacinci gundu ve kalitesi neydi hani 5aa 4ab falan oluyor ya