- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimBu süreçte neler yapmam gerek kızlar iğnelerden hariç ve sonrasında yani transfer gününe kadar her gün rüya görüyorum kızlar şaka gibi.. sizlerin sonuçlar nasıl hamilemisiniz yaşlarınız kaç ??
Ayyyy Ne güzelllCanımmm inşallah Bakalım bi arasalar kese görmeye sürekli test istiyorlar 1000 li rakamı Pazartesi göreceğim sanırım
Canim benim her iste bir hayur vardir bebegin seni baska bir zmanada bekliyor halaağır yıpratıcı bir dönem hepiniz biliyorsunuz bunu
Ama tabi nasipten ötesi yok Rabbim ol der olur
2. kez negatifi görmek çok üzdü
Çok iyiay bi pazartesi olsa da şu değer katlanmış mı görsem
43 iyi demi kizlae 8. gün için????
Çok iyi
Benim canlı doğumöa sonuçlanan değerim
12.günde 64tü 3.gün embriyosuydu
Hakkında hayırlısı olsun
Katlanması en önemli bi kural tabi
Kuzum benim ki tek 4.gün embriyosu En son 230 cıktı hcg Perşembe günü bakalım 4 günde katlayacak mı tekrar inşallah güzel sonuçlar alırız Canım benimay ay hadi inş canım
tek mı çift mı kız senin ???
ben 1 kere kan verdim 43 cıktı carsamba gunu
daha sonra vermedim pazartesi belli olacak inş
umarım benim ki de çoğalmıştır bu hafta 1000 lere çıkar
Bence çok çok iyi kuzum Maşallah çok güzel olacakay bi pazartesi olsa da şu değer katlanmış mı görsem
43 iyi demi kizlae 8. gün için????
Kuzum benim ki tek 4.gün embriyosu En son 230 cıktı hcg Perşembe günü bakalım 4 günde katlayacak mı tekrar inşallah güzel sonuçlar alırız Canım benim
Hadi bismillah Pazartesi sevinelim hepbirliktebenim ki de tek canım 5. gün embryosu
benimde yarın gece 12 'yi geçti bugünü saymıyorum:)))))))
Hadi bismillah Pazartesi sevinelim hepbirlikte
Canım yaşım 25 benim sen kaç yaşındasınsizlerle olmak güzel :))
yaşın kaç canım senin ?
Canım yaşım 25 benim sen kaç yaşındasıniyi ki burası var hepbirlikte kader arkadaşlarımızla birlikte hem dertlenip hem mutlu oluyoruz
İlk 10 gün ben sanki açlıktan çıkmış gibiydimaynen öyle negatif haberi alınca kendim gibi üzülüyorum gerçekten
pozitiflere de aynı şekilde seviniyorum
bu arada ben doymak bilmiyorum yaaaaa:)))
ben 28 yaşındayım canım ilk denemem şükür oldu gibi
İlk 10 gün ben sanki açlıktan çıkmış gibiydimşimdi Koku hassasiyetim başladı midem yanıyor ve gözlerim kararıyor Kuzum bugün transfer günü+15.gündeyim ve bugün ilk pembe bir damla lekem geldi doktorumla görüştüm katlanmalar gayet güzel Pazartesi'den sonra randevu vereceğim dedi Canım benim bu arada benim de ilk denemem
Umudunu kesme lütfen
Acını yaşa tamam ama hedefe ulaşmak için inatçı kararlı ve sabırlı olmalısın.
Bende 4 yıldır uğraşıyorum hepimiz uğraşıyoruz 3-5-7 farketmiyor hepsinde aynı acı ama lütfen yine negatif deme
De ki ; bir daha denemem lazım şükret ki deneyebilmek için imkanımız var umudumuz var
Dünyaya rahmi bile olmadan gelenler var nolur inandığına sığın dinlen ve yeniden başla
Bu yolda inançsızlığa yıkılmaya pes etmeye yer yok
Biz hepimizin başarabileceğine inanıyoruz
canım ya cok uzuldum umarim en kisa zamanda pozitifi görürsün
sende Allaha emanet ol ne desek üzüntünü gidermez ama tevekkül et sabır göster inşallah bidakine olur
Canım aynısını yaşadım, seni çok iyi anlıyorum.. üzülme dememek imkansız ama hemen toplanmalısın..
Canimm kiyamam 4 negatif gormus biri olarak su an ne durumdasin tahmin edebiliyirum. O aci o yangin gecmicek gibi gelir su an ama gecicek. Su an uzulme demek sacma olur. İnsanız ve bir hayalin peşinden bu imtihandayiz, RABBİM isyana dusmeden kullugumuzun acizligi ile uzulenlerden eylesin. Biraz zaman lazım cokca dua. MEVLAM gönlünuze ferahlik versin. Sevgiler[/QUOTKizKizlr
Kızlar onceliklhe hepinizden Allah razı olsun
Hamd olsun inancli biriyim hiçbir zman illada olsund demedik hep hayirlisini istedik çok şükür bunu yaşamamız gerekiyorms Rabbimden ne gelirse amenna
Tabiki süreç ağır maddi manevi yipratici bir dönem ki bunu hepinizin çok iyi bildibildiginii biliyorum
Şuan kötüyüm tabiki ama Rabbimin yardımıyla toparliycam
Bugün 12.günümdü her ihtimale karşı yine yaptırdık ama 0.21 çıktı. O derece yok yani, ama toparladım baya kendimi, pozitif sonuçları görünce çok çok seviniyorum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ama bizim zamanımız gelmemiş demek ki daha canım...Dumanikara=6 aralik transfer ++
Ondamcz=5 aralik transfer++ pazartesi
Helen cleopatra= 5 aralik transfer+++
Hatice yakup=5 aralik transfer +++
2ba26=7 arakik trans. ++
Sebebu yok = 5 aralik trans.+++
Gnrcnn = +++++++
Bekledigimiz ilk test gününü olumlu 7 karnabaharla tamamladik. Darisi pazartesiye .
Olumsuz arkadaslar hic umudunu kaybetmedeb devam edeceğiz.
M Muujiii senden haber yok bugun? Seninde test günündü
Kızlar benim sonuç negatif
beklemiyordum bu sonucu ama nasip bundada bir hayr vardır
Hamile olan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyotrum hepinizle ayrı ayrı sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.
Sonuç bekleyenler de umarım hepinizinde degerleri yüksek olur
Allah a emanet olun