- 28 Ekim 2017
- 315
- 137
Ben sürekli kendimi dinleyip duruyorum ve tik yok bu yüzden hani pozitife birazcık olsun hissederdim sanirim ama bende hiiiicccc hisde yokHayırdır cnm neden böyle bosladin umudumuz yitirmek yok son gaz yola devam bak benim yarın test günüm okadar çok korkuların varki ama içimde hep umudumda varAllah var gam yok
Çok sevindim cnm değerlerin kat kat artarak sağlıkla ilersin inş darısı bizlere
Günaydın canim senin test ne zamanGğnaydın arkadaşlar
Arada yazıorum buraya
Ben de isterim yeni yıla hamile olarak girmek ama yok
Hep aynı şeyleri düşünmek ve söylemek çok yoruyo ....
Tek belirtim koku hassasiyeti
Ama o da psikolojiktir anlayacağınız bu aralar umudumyok
Benim ilk Novafertilde ikinci ve üçüncü kızılayda oldu. 4. İçin ankaraya gittim. Yumurta takibimi burada yaptırdım opu ve transfer ie gittim ankaraya sadece. Buradaki merkezlerden farklı olarak orada embriyolarım daha güzel gelişti. 5. Gün baya iyi seviyelerdelerdi Senin gibi hiç.bişey hissetmiyorum bugün 7. Gün. İnşallah son denemem olur olumlu sonuç alırımBenimde 3.deneme ve sanirim buda olumsuz ve doktorumda hepsind3 ali sami beydi
Insallah canim inşaallah...daha öncekiler 5.gune gitmemislermiydi b2nim ilki 3.gun idi diğerleri 5.gun ve dondrulmustu.. .bide ben bu transferinden On ce ekim ayında histereskopi oldum...hakkimizda hayırlısı test günün ne zaman benim salı günü ama ona bile gidesim yokBenim ilk Novafertilde ikinci ve üçüncü kızılayda oldu. 4. İçin ankaraya gittim. Yumurta takibimi burada yaptırdım opu ve transfer ie gittim ankaraya sadece. Buradaki merkezlerden farklı olarak orada embriyolarım daha güzel gelişti. 5. Gün baya iyi seviyelerdelerdi Senin gibi hiç.bişey hissetmiyorum bugün 7. Gün. İnşallah son denemem olur olumlu sonuç alırım
Günaydın canım bugün dolu dolu gecirirsen cbik geçer insaAllah yarında olurKızlar günaydın yarın olur mu sizce?
Günaydın canim 11 gün nasıl olduysa o son bir günde gececektir elbet...yarin kac gibi gideceksin tahlileKızlar günaydın yarın olur mu sizce?
Günaydın canim 11 gün nasıl olduysa o son bir günde gececektir elbet...yarin kac gibi gideceksin tahlile
İnş kızlar inş, sabah erkenden giderim dayanamam. Uykularım YokGünaydın canım bugün dolu dolu gecirirsen cbik geçer insaAllah yarında olur
Cnm ben 9gün vereceğim, 6. Gün embriyosu .normalde test günüm pazar ama kapalı diye ctesi yaptıracağım. İdrar testindende korkuyorumGünaydın canim 11 gün nasıl olduysa o son bir günde gececektir elbet...yarin kac gibi gideceksin tahlile
Ooo senin bekleme süren bile kısaymış bol bol duayla geçir bugününü canim ınsallah güzel haberlerini alacağızCnm ben 9gün vereceğim, 6. Gün embriyosu .normalde test günüm pazar ama kapalı diye ctesi yaptıracağım. İdrar testindende korkuyorum
Sağol canim sanada hayirli cumalar hoşgeldin aramıza...amin amin inşallah hepimizin güzel sonucları olurHayırlı cumalar bende bekleme aşamasındayım bugün 5.gündeyim Rabbim cuma günü hurm etine kucaklarımizi boş birakmasin hayırlısini versin inşallah
İnş cnm , eşimi dre götüreceğim kan verelim sersem hayır demeyeceğim. Geceleri çığlık atarak uyanmışım bugünOoo senin bekleme süren bile kısaymış bol bol duayla geçir bugününü canim ınsallah güzel haberlerini alacağız
Aynı gün ikimizinde benimde 5. Günüm haftaya cuma test yapılacak ya bide sizlere bişey sorucam gece çok fazla terliyorum ve en az 2 veya 3 defa idrara kalkıyorum sizdeyse öylemiHayırlı cumalar bende bekleme aşamasındayım bugün 5.gündeyim Rabbim cuma günü hurm etine kucaklarımizi boş birakmasin hayırlısini versin inşallah
Aynen ben de öyleyim. Çok terliyorum hatta bütün kıyafetimi değiştirmek zorunda kalıyorum. İdrara o kadar çok kalkmıyorum. 1 defa kalkıyorum.Aynı gün ikimizinde benimde 5. Günüm haftaya cuma test yapılacak ya bide sizlere bişey sorucam gece çok fazla terliyorum ve en az 2 veya 3 defa idrara kalkıyorum sizdeyse öylemi
Psikolojilerimiz normal değil ki canım hem kafayı takıyoruz oldu mu olmadi mi diye hemde bi.dunya iğne ilaç kullanıp hormonlarımızla oynuyoruz bu yüzden gece uyanmışındırİnş cnm , eşimi dre götüreceğim kan verelim sersem hayır demeyeceğim. Geceleri çığlık atarak uyanmışım bugün