- 28 Ekim 2017
- 315
- 137
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canimm amin amin inşallah hayirli olur ve hepimizin yüzü gülerMerhaba arkadaşlar;
9 aralık ta 5aa ve 5ab blast transferim oldu
Test günün 18 aralık
Tg + 5 teyim
Tüm arkadaşların yolu hayırlı ve bol pozitifli olsun
Aynu siringadan mi vurulacaksin tatlim. Yarin doktorunu aramadan hicbir ilac kullanma ona gore hareket edersin. Buradan yonlendirmeyelim seni. Her iste bir hayir vardir sıkma canini. Insallah bir sıkıntı olmaz tedavide.Kızlar eşim evde değildi clexan iğneni kendim yaptim ama ilacın yarışı boşa gitti zaten gergin sinirliyim şimdi eşim geldi bi dünya bağırdım cağırdım geç geldi diye zavallım cevap dahi vermedi acaba şimdi tekrar vurdursammi ki iğneyi 4000 lik idi
Valla vuruldum bile aman ben herşeyi boşladım artık yaaa...4000 lik olanı yarıya indirdik tekrar vuruldum... zaten önceki tedavimdede 5000 lik iğne vuruluyordum bisey olacağını zannetmiyorum...yada umursamadıgım için böyle davranıyorum artikAynu siringadan mi vurulacaksin tatlim. Yarin doktorunu aramadan hicbir ilac kullanma ona gore hareket edersin. Buradan yonlendirmeyelim seni. Her iste bir hayir vardir sıkma canini. Insallah bir sıkıntı olmaz tedavide.
Yok canım.Istanbuldayim ben.Evet o 12 gün gerçekten zor karın şişiyor sürekli iğneler yiyoruz .. inşallah emeklerimize değer
Bekle canim bende salı günü senle aynı kervanda olacağım.. .hakkımızda hayırlısı olsun sağlığımız yerinde çok şükürKızlar tahlil yaptırdım, sonuç negatif doktorumu aradım 12.gün tekrar tahlil yaptır dedi ama bence olsaydı çıkardı bugün 10.gün. Zaten bugün yazmıştım olmadığını hissediyorum diye. İnsan ne kadar her şeye hazırım dese de yıkılıyor. İlk denememiz olmadı bakalım pes etmek yok Allah'tan hayırlısı...
Kızlar tahlil yaptırdım, sonuç negatif doktorumu aradım 12.gün tekrar tahlil yaptır dedi ama bence olsaydı çıkardı bugün 10.gün. Zaten bugün yazmıştım olmadığını hissediyorum diye. İnsan ne kadar her şeye hazırım dese de yıkılıyor. İlk denememiz olmadı bakalım pes etmek yok Allah'tan hayırlısı...
Evet kan tahlili canım maalesefTatlim ne testi yaptirdin kan mi?
Canını sıkma tatlim ilki hem vucut kabul etmekte zorlaniyor. Hayirlisi olsun :/
Evet kan tahlili canım maalesef
Canim dokturun kesip atmamis ki . Neden olumsuz düşünüyorsun bu durumda psikolojimiz nasil etkili sen biliyorsun.
Hani su artik olmayacak diyip kafayi rahatlatiktan sonra cocuk sahibi olan ciftleri düşün. Olacak olmayacak kaygisi olmadan . Akışa birak kendini.
Novafertilde...sen nerde yaptırdın
Simdi sonucuma baktim Kizlar ay elim ayağım titredi topic bize ugurlu geldi
5. Gun degerim 10
8. Gun dgerim 79
Cumartesi netlesecek
Amin cnm inş hoş geldin aramıza umarım sağlıkla ürünü bbeginMerhaba arkadaşlar;
9 aralık ta 5aa ve 5ab blast transferim oldu
Test günün 18 aralık
Tg + 5 teyim
Tüm arkadaşların yolu hayırlı ve bol pozitifli olsun
Hayırdır cnm neden böyle bosladin umudumuz yitirmek yok son gaz yola devam bak benim yarın test günüm okadar çok korkuların varki ama içimde hep umudumda varAllah var gam yokValla vuruldum bile aman ben herşeyi boşladım artık yaaa...4000 lik olanı yarıya indirdik tekrar vuruldum... zaten önceki tedavimdede 5000 lik iğne vuruluyordum bisey olacağını zannetmiyorum...yada umursamadıgım için böyle davranıyorum artik
Canım ümidini kaybetme!e hemen kaç ciktiki değerin Allah'tan ümit kesilmez bidaha yap bakalım testiniKızlar tahlil yaptırdım, sonuç negatif doktorumu aradım 12.gün tekrar tahlil yaptır dedi ama bence olsaydı çıkardı bugün 10.gün. Zaten bugün yazmıştım olmadığını hissediyorum diye. İnsan ne kadar her şeye hazırım dese de yıkılıyor. İlk denememiz olmadı bakalım pes etmek yok Allah'tan hayırlısı...
Amin cnm süreç zor ve çok yıpratıcı Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin şuan sabah ezanı okunuyor okunanezanlarin hürmetine abbim dualarımızı kabul etsin inşallahAllah herşeyin hayırlısını nasip etsin herkese beklemek ayrı sonuç almak ayrı stres
Benimde 3.deneme ve sanirim buda olumsuz ve doktorumda hepsind3 ali sami beydiBen konyada 3 olumsuz deneme sonunda ankarada yaptırdım.dr un kim benim ilk denemem novafetilde dilek hanımdı