- 6 Haziran 2017
- 214
- 113
- 37
Canim inş heoimizinde guzel olur sonuclarimizCumartesi kop kop buralar insaAllah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim inş heoimizinde guzel olur sonuclarimizCumartesi kop kop buralar insaAllah.
Masallah cnm değerlerin giderek katlandı sağlıkla al evladını kucağına insArkadaşlar ben dayanamadım bugün kan verdim....9.gün 157 çıktı..Hamdolsun...insaAllah böyle güzel devam eder ve siz bekleyen arkadaslarimida nasip etsin.
Canim cok erken yapirmissin Aten bu kadar erken belli olmaz boşuna stres yapıp zehir etme günlerini iyi düşün iyi olsunKızlar ben bı saçmalık yaptım transferon 5.gunu test yaptım negatif çıktı erken yaparsam cikarsa çıkar çıkmazsa daha erkendi derim üzülmem diye yaptım ama sanki biraz üzüldüm
Slm arkadaşlar bende 12 aralıkta transfer oldum ilk denemem inşallahhh Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın çok zor bi yol anlıyorum 11 senedir negatif görmekten sıkıldım ama yinede şükür ediyorum beterin beteri var diye allahtan ne geldiyse hediyedir ister olumlu ister olumsuz Allah herkesin yardımcısı olsun:))Masallah cnm değerlerin giderek katlandı sağlıkla al evladını kucağına ins
Varsa çıkar canım 8 gündede çıkıyor Allah yardımcın olsun:)Kızlar bugün transferimin 10. günü, çok sinirlerim bozuk bugün, hiç bi belirtim yok hiç bi şey hissedemiyorum. 8.günü çok kasık ve bel ağrım vardı, bugünse çok az karın ağrım var. Bugün biraz ağladım eşim de akşam iş çıkışı bi kan tahlili yaptıralım böyle beklerken daha çok yıpratacaksın kendini diyo. Sizce çıkar mı bugün, napmalıyım bi fikir verin kızlar...
Canım kaçıncı gün transfer yapildiKızlar bugün transferimin 10. günü, çok sinirlerim bozuk bugün, hiç bi belirtim yok hiç bi şey hissedemiyorum. 8.günü çok kasık ve bel ağrım vardı, bugünse çok az karın ağrım var. Bugün biraz ağladım eşim de akşam iş çıkışı bi kan tahlili yaptıralım böyle beklerken daha çok yıpratacaksın kendini diyo. Sizce çıkar mı bugün, napmalıyım bi fikir verin kızlar...
Aminnnnnnn Allah razı olsun ...insaAllah seninde güzel sonucun olurMasallah cnm değerlerin giderek katlandı sağlıkla al evladını kucağına ins
5.gün embriyosu 4 Aralıkta transfer oldum canımCanım kaçıncı gün transfer yapildi
Arkadaşım kendini bu kadar uzuceksen yap 5.gun embriyoları daha erken belli oluyor diyorlar benimkide 5.gundu bugün 9.gununde yaptım sonuç belli oldu,..üzme kendini güzel düşün güzel olsun insaAllah5.gün embriyosu 4 Aralıkta transfer oldum canım
Bu arada çok çok sevindim sizin için, Allah sağlıkla kucağınıza almak nasibetsin inşallah :) darısı başımıza olsun...Arkadaşım kendini bu kadar uzuceksen yap 5.gun embriyoları daha erken belli oluyor diyorlar benimkide 5.gundu bugün 9.gununde yaptım sonuç belli oldu,..üzme kendini güzel düşün güzel olsun insaAllah
Aminnnnn insaAllah Allah razı olsun ...evet darısı size insaAllah..Bu arada çok çok sevindim sizin için, Allah sağlıkla kucağınıza almak nasibetsin inşallah :) darısı başımıza olsun...
Oo hayli hayli çıkar tatlim.5.gün embriyosu 4 Aralıkta transfer oldum canım
Oo hayli hayli çıkar tatlim.
Niye hep bi belirti arama durumu sözkonusukiKızlar bugün transferimin 10. günü, çok sinirlerim bozuk bugün, hiç bi belirtim yok hiç bi şey hissedemiyorum. 8.günü çok kasık ve bel ağrım vardı, bugünse çok az karın ağrım var. Bugün biraz ağladım eşim de akşam iş çıkışı bi kan tahlili yaptıralım böyle beklerken daha çok yıpratacaksın kendini diyo. Sizce çıkar mı bugün, napmalıyım bi fikir verin kızlar...
Arkadaşlar ben dayanamadım bugün kan verdim....9.gün 157 çıktı..Hamdolsun...insaAllah böyle güzel devam eder ve siz bekleyen arkadaslarimida nasip etsin.
Kızlar ben bı saçmalık yaptım transferon 5.gunu test yaptım negatif çıktı erken yaparsam cikarsa çıkar çıkmazsa daha erkendi derim üzülmem diye yaptım ama sanki biraz üzüldüm
Yok canım.Istanbuldayim ben.Evet o 12 gün gerçekten zor karın şişiyor sürekli iğneler yiyoruz .. inşallah emeklerimize değerEvet daha kolaymış. En azından iğneler olmayacak, morluklar hala duruyor benim. Bana da en zor o 12 gün geçmişti. Cok zordu zaman geçmek bilmiyordu. Senin başka çocuğun varmı. Ve Nerdesin canım.
Çok teşekkür ederim canım...evet 5.gun 2 taneydi bebisler artık sonuçlara göre bekliyoruz tekmi çift mi...Allah tüm isteyenlere ozelliklede topigimizdekilere nasip etsingözün aydın canimmmmmmm maşallah çok iyi çıkmış :))
çift mı tek miydi ???? değere bakılırsa çift gibi geldi bana taa 9. günden maşallah