- 6 Haziran 2017
- 214
- 113
- 37
ah inşaAllah canım yaInşallah korktuğumuza uğramayız canım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah inşaAllah canım yaInşallah korktuğumuza uğramayız canım ya
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırızMerhaba bende 3. Gün embriyosu kondu iki tane ilk denemem ilk 24 saat kımıldamadan uyudum 22 aralık testim var
Evet kuzum Rabbim minnoşlarımızı kucaklarımıza almayı nasip eylesinAa mrs korkut masallah hamilelik takvimi de eklemissin karnabaharina
Allahım sağlıkla kucağına aldırsınEvet kuzum Rabbim minnoşlarımızı kucaklarımıza almayı nasip eylesin
Ayyy inşallah, şeytan beni dürtüo git kan ver diyeCumartesi kop kop buralar insaAllah.
Ayy maasallah canim supeeerrrr yaaarabbim devamini getirtsin...ben iyice ümidi kestim dikkat etmiyorum bugün hic....bide bi sinir var üstümde sürekli en ufak birseyde âglayasim var yaaArkadaşlar ben dayanamadım bugün kan verdim....9.gün 157 çıktı..Hamdolsun...insaAllah böyle güzel devam eder ve siz bekleyen arkadaslarimida nasip etsin.
Ay cok sevindim yaaaa masallah masallah bizlere allahim herkese nasip etsinArkadaşlar ben dayanamadım bugün kan verdim....9.gün 157 çıktı..Hamdolsun...insaAllah böyle güzel devam eder ve siz bekleyen arkadaslarimida nasip etsin.
Normal canim sinir arada bana da vuruyor.Ayy maasallah canim supeeerrrr yaaarabbim devamini getirtsin...ben iyice ümidi kestim dikkat etmiyorum bugün hic....bide bi sinir var üstümde sürekli en ufak birseyde âglayasim var yaa
Canım aminnnnn....ümitsiz olma insaAllah...bu topik nasipli gelir hepimizeAyy maasallah canim supeeerrrr yaaarabbim devamini getirtsin...ben iyice ümidi kestim dikkat etmiyorum bugün hic....bide bi sinir var üstümde sürekli en ufak birseyde âglayasim var yaa
Aminn amin çok teşekkür ederimmmmmAy cok sevindim yaaaa masallah masallah bizlere allahim herkese nasip etsin
Ayyy inşallah, şeytan beni dürtüo git kan ver diye
Yok cnm gitmeyeceğim , kan tahlil günümün hayatımda önemli bir günü var , belki o gün uğurludur diye bekleyeceğimBen bugun ikinci kez saglik ocagina kan verdim. Ama test yapinca kuşku bitmiyor ona hazir git tatlim.
Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın . Bir belirti var mıydı cnm?Arkadaşlar ben dayanamadım bugün kan verdim....9.gün 157 çıktı..Hamdolsun...insaAllah böyle güzel devam eder ve siz bekleyen arkadaslarimida nasip etsin.
Hiç belirtim olmadı canım ,ama acaip bı iştahsızlık vardı en sevdiğim çikolata bile canım istemedi halende istemiyorRabbim sağlıcakla kucağına aldırsın . Bir belirti var mıydı cnm?
Hiç belirtim olmadı canım ,ama acaip bı iştahsızlık vardı en sevdiğim çikolata bile canım istemedi halende istemiyor
çok sevindim cnm ya neguzel değerin masallahArkadaşlar ben dayanamadım bugün kan verdim....9.gün 157 çıktı..Hamdolsun...insaAllah böyle güzel devam eder ve siz bekleyen arkadaslarimida nasip etsin.