2017 Aralık Anneleri

Günaydın canım cok gecmis olsun.
Bizimki gobek deliginin dışa doğru şismesi cogunlukla zamanla geciyomus.
Tabi gecmeyenide var.
Bakalim zaman bize hangisini göstercek.
İnş geçenindendir..çok zor..hem de hamileydim ameliyat sırasın da ağla ağla helak oldum..yanında bi kadın vardı sordu ne ameliyatı çok apladın dedi..evlat sonuçta her anne ağlar dua eder kapıda..fıtık dedim amannn dedi sen bundan mı ağlıyorsun benim oğlanın 9. Ameliyatı dedi erken doğmuş konuşamaz yürüyemez demişler yasin i ezberlemiş 3 yaşındayken..en son da prostat kanseri ameliyatı olmuş hiç ağlama üzme kendini dermansız dert vermesin dedi..şükür dedim..

Canimmm çok geçmiş olsun..benim oğlanda soğuk alginligi varmış bende buna üzüldüm ağladım.esim diyor ki neler var hastanelerde üzülme diyor.dusununce gerçekten doğru...

Canimmm çok geçmiş olsun..benim oğlanda soğuk alginligi varmış bende buna üzüldüm ağladım.esim diyor ki neler var hastanelerde üzülme diyor.dusununce gerçekten doğru...
Çok doğru cnm üzülme dermansız dert vermesin Rabbim..büyük kızım grip oluyor annem çok takıyor kafaya ev soğuk değil yediririz içiririz giydiririz nasıl hasta oluyor anlamıyorm diyor bende kızıyorum her hastalık grip gibi olsa keşke diye..sende üzülme ilaçlarını ver iyileşsin yavrun

Kızlar sizde kanama baslamis ama bende yok karnik çok agriyo birkaç gündür...regl olacağım zaman karnım çok ağrırdı benim.acaba regl mi olucam.bu arada hamilelik çok rahattı ya ne güzel iş yok yemek yapmazsan hesap soracak kimse yok :) regl yok... valla hamilelik gerçekten rahat biseymisss tabi ilk hamilelik.ikinci hamilelikler zor olur kanimca

Öncelikle gözün aydın olsun canım benim o yeşil kaka olmasının sebese o kadar hastaneye git gel üst aç kapa sen terle soğu gayet normal ama o kanın neden olduğunu nasıl bulamadılar anlamış değilim.... Ayyy çok utandım yaa nerde bunlar heee nerde duyun halkın sesini şaka bi yana okulla açıkken daha rahattım iple çekiyorum pzrtsiyi

K Koala_anne
Trosyd kremi günde kaç kez sürebilirim
Her bez değiştirmeye sürülür mü?
Canım geçene kadar her bez değiştirmede sürebilirsin birazbgeç cvp verdim kusura bakma implant olan dişim yani vidanın etrafı enfeksiyon olmuş ağrıdan ölüyorum kulağım ağzımın içi komple ağrıyor...

Cnm benim kız da d a var o şeyden tüy var hatta Dr ikinci muayenemizde ultrason istedi..şükür temiz çıktı..senin ultrason sonucun nasıl da hemen emar istediler..
Cnm benim kız da d a var o şeyden tüy var hatta Dr ikinci muayenemizde ultrason istedi..şükür temiz çıktı..senin ultrason sonucun nasıl da hemen emar istediler..
belgradd canımmm çok geçmiş olsun ac kalmasını neden istiyorlar
allah razi olsun canim.anestezi verecekleri icin .

Geçmiş olsun kuzum çok haklısın endişelenmek de anne olarak ama korkma Allah korur miniği.... Tedbir amaçlıdır bence

Banyo yaptırırken bebeğimin ağzına az köpük kaçmış olabilir
Bişey olur mu ki
Aşağı tuttum kafayı ama çıkarmadı azıcık köpük göZüküyordu ağzında
Bişey olmaz canım bazen olur o, banyo bittikden sonra ters çevirip ayaklarından silkeliyormusun nasıl anlatsam doğar doğmaz kafa aşağı ayaklardan tutup silkelerler kalan su çıksın diye ben hep yaparım ama sağlam tut

Canım düzgün bi dr a götür iyice bakılsın alerjik diye nasıl geri yollar bende bunu anlamıyrum valla şu 4 çocukla tıp okuyasım geliyor böyle cvplarla karşılaşınca.. . Şeker düşünce öyle olmaz canım korkma ama ihmalde etme sakın...

Tamam canım sagolasin ins.kotu bisey yoktur.Annelik cok zor

Valla s
Geçmiş olsun kuzum çok haklısın endişelenmek de anne olarak ama korkma Allah korur miniği.... Tedbir amaçlıdır bence
ay canimsinya insallah.allah razi olsun.bakalim hafta ici gezdirecez.sende iyisin insallah yavrunla.

Elime pense alıp şu implantları yerinden sökeceğim deliriyorum ağrıdan 40 çıktı diş başladı yakında saçlarda dökülüp yenileri çıkarken de bi psikolojik tramva geçiririm artık... Çürüdüm yahu resmen eşime diyorum dişim çok fena diye Allah yardımcın olsun diyor 40 çıktı üstüne kanamam oldu onun karın ağrısı belli hiç umrum mu aslaaa keşke şu 40 400 olaydı 400 üm çıkmadı daha derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…