İnş geçenindendir..çok zor..hem de hamileydim ameliyat sırasın da ağla ağla helak oldum..yanında bi kadın vardı sordu ne ameliyatı çok apladın dedi..evlat sonuçta her anne ağlar dua eder kapıda..fıtık dedim amannn dedi sen bundan mı ağlıyorsun benim oğlanın 9. Ameliyatı dedi erken doğmuş konuşamaz yürüyemez demişler yasin i ezberlemiş 3 yaşındayken..en son da prostat kanseri ameliyatı olmuş hiç ağlama üzme kendini dermansız dert vermesin dedi..şükür dedim..Günaydın canım cok gecmis olsun.
Bizimki gobek deliginin dışa doğru şismesi cogunlukla zamanla geciyomus.
Tabi gecmeyenide var.
Bakalim zaman bize hangisini göstercek.
Canimmm çok geçmiş olsun..benim oğlanda soğuk alginligi varmış bende buna üzüldüm ağladım.esim diyor ki neler var hastanelerde üzülme diyor.dusununce gerçekten doğru...İnş geçenindendir..çok zor..hem de hamileydim ameliyat sırasın da ağla ağla helak oldum..yanında bi kadın vardı sordu ne ameliyatı çok apladın dedi..evlat sonuçta her anne ağlar dua eder kapıda..fıtık dedim amannn dedi sen bundan mı ağlıyorsun benim oğlanın 9. Ameliyatı dedi erken doğmuş konuşamaz yürüyemez demişler yasin i ezberlemiş 3 yaşındayken..en son da prostat kanseri ameliyatı olmuş hiç ağlama üzme kendini dermansız dert vermesin dedi..şükür dedim..
Çok doğru cnm üzülme dermansız dert vermesin Rabbim..büyük kızım grip oluyor annem çok takıyor kafaya ev soğuk değil yediririz içiririz giydiririz nasıl hasta oluyor anlamıyorm diyor bende kızıyorum her hastalık grip gibi olsa keşke diye..sende üzülme ilaçlarını ver iyileşsin yavrunCanimmm çok geçmiş olsun..benim oğlanda soğuk alginligi varmış bende buna üzüldüm ağladım.esim diyor ki neler var hastanelerde üzülme diyor.dusununce gerçekten doğru...
Benim gecmisti bugun yine basladı.Bebekle doktora gitmek de cok zorIhmal etme canim benim bir haftadan.fazla sürerse giderim doktora olmadı ararım
Canım bendede başladı dün 40 üstüne görür derler baya kanamam var yaniKizlar dün bizim 40 miz çıktı bugun az az kanamam var acaba adet mi oldum
Öncelikle gözün aydın olsun canım benim o yeşil kaka olmasının sebese o kadar hastaneye git gel üst aç kapa sen terle soğu gayet normal ama o kanın neden olduğunu nasıl bulamadılar anlamış değilim.... Ayyy çok utandım yaaKızlar bizim tahliller temiz çıktı. Ama ben hala merak ediyorum dışkısındaki o kan neydi diye. Şimdi ishali de azalmış gibi. Leblebi yiyorum günde bir avuç. Dışkı rengi yeşilimsi şu anda.
Bu arada maşallah K Koala_anne . 4 çocuk + biz. Nasıl yetişiyorsun. Allah güç kuvvet versin. Moderatörlere diyek de seni de yönetici yapsınlar. :) maşallah barekallah. Herkese yetiyo elin.
Yüzüm renkden renge girdiCanimmm çok şükür...kuzum anne sütü çok aldıysa belki ondandır o renk..bilemedim. K Koala_anne candır....
Canım geçene kadar her bez değiştirmede sürebilirsin birazbgeç cvp verdim kusura bakma implant olan dişim yani vidanın etrafı enfeksiyon olmuş ağrıdan ölüyorum kulağım ağzımın içi komple ağrıyor...
Cnm benim kız da d a var o şeyden tüy var hatta Dr ikinci muayenemizde ultrason istedi..şükür temiz çıktı..senin ultrason sonucun nasıl da hemen emar istediler..
Cnm benim kız da d a var o şeyden tüy var hatta Dr ikinci muayenemizde ultrason istedi..şükür temiz çıktı..senin ultrason sonucun nasıl da hemen emar istediler..
allah razi olsun canim.anestezi verecekleri icin .
O değil degulii7 hiç yazmıyor oldukça uzun bir zamandır. Konu sahiplğini K Koala_anne iyi yapar gibi
Geçmiş olsun kuzum çok haklısın endişelenmek de anne olarak ama korkma Allah korur miniği.... Tedbir amaçlıdır benceSlm kizlar.bir ayligiz.oglumun popo ustu gamzesininin ustunde kapanmis kucuk bir delik gibi bisiy var.bugun ultrasona goturduk.emar istediler.9unda emar cektirecez.cok korkuyorum daha kucucuk.ustelik anestezi uygulanacak.5 6 saat de ac kalacak.napacam ben.dualarinizi bekliyorum kizlar.
Bizdede var canım normal endişelenmeBebegn agzına tükürük bırıktrıyo bazen nedn olurki
Bişey olmaz canım bazen olur o, banyo bittikden sonra ters çevirip ayaklarından silkeliyormusun nasıl anlatsam doğar doğmaz kafa aşağı ayaklardan tutup silkelerler kalan su çıksın diye ben hep yaparım ama sağlam tutBanyo yaptırırken bebeğimin ağzına az köpük kaçmış olabilir
Bişey olur mu ki
Aşağı tuttum kafayı ama çıkarmadı azıcık köpük göZüküyordu ağzında
Canım düzgün bi dr a götür iyice bakılsın alerjik diye nasıl geri yollar bende bunu anlamıyrum valla şu 4 çocukla tıp okuyasım geliyor böyle cvplarla karşılaşınca.. . Şeker düşünce öyle olmaz canım korkma ama ihmalde etme sakın...K Koala_anne Canim bu defa buyuk kızla ilgili bi sorunumuz var.Dun aksam tv izlerken birden soguk soguk terlemeye basladi.Nasil akiyr ter anlatamam.Sonra da su kaybindan mi bilmiyorum basim agriyr diye agladi.10 dakika sonra normale dondu.10 gun once doktora gorrdugmzde alerjik bi yapisi var dedi doktor.Agzindan nefes aliyr zaten uyurken.O kadar uzuldum ki gece hic uyuyamadim.Sekeri dusmustr belki diye seker verdim.Ne olmus olabilir canim?
Tamam canım sagolasin ins.kotu bisey yoktur.Annelik cok zorCanım düzgün bi dr a götür iyice bakılsın alerjik diye nasıl geri yollar bende bunu anlamıyrum valla şu 4 çocukla tıp okuyasım geliyor böyle cvplarla karşılaşınca.. . Şeker düşünce öyle olmaz canım korkma ama ihmalde etme sakın...
Valla sCnm benim kız da d a var o şeyden tüy var hatta Dr ikinci muayenemizde ultrason istedi..şükür temiz çıktı..senin ultrason sonucun nasıl da hemen emar istediler..
ay canimsinya insallah.allah razi olsun.bakalim hafta ici gezdirecez.sende iyisin insallah yavrunla.Geçmiş olsun kuzum çok haklısın endişelenmek de anne olarak ama korkma Allah korur miniği.... Tedbir amaçlıdır bence
Yoktur yavrum bence ama neden oldu bence iyi bi bakılsın... Onlar olmasa hayatımız bomboş ..Tamam canım sagolasin ins.kotu bisey yoktur.Annelik cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?