- 6 Ocak 2017
- 1.014
- 579
- 43
Aynen valla kocaman hastanede o binadan bu binaya gidip gelmisim bi aciklamada yapmiyolar adam akilli yarina goturmeyi dusunuyorum icim rahat eder hic degilse kizimin biseyi olmasinda.Canim bender ozele gotur devletteki doktor bebegin bezine bile bakmıyor ozelde öyle mi ben gittigim hastanede kontroldedoktorum asistanı giydirip souyuor okadar ilgililer ve en azından bebegine sana da değer veriyorlar için rahat etsin daha ilgili bir doktora gotur
Siz diyince ben de baktım canim.Bizde de var.Buyuk kızim 8 yasinda.Onunkine de baktim.Onda da var cukurluk.Bi sorunu yok cok sukur.Ins.bu miniklerde de sıkinti olmazCerrah merrah beni boyle korkuttular ya daha ne diyim Bizim komsunun kizininkide ayniymis kizda hicte bi sorun yokmus hatta eliyle gosterdii rahatladim bi nebze de olsa
Cukur ustu tuylu olabiliyomus canm koala annenin kizindada o cukur varmis tuyluymus onunki sakral gamze diyolarO tuylerden bizde de var normal değil mi de
Aynen canim ya yaz gelse hem bebisler rahat eder hem biz rahat ederiz bu kadar çok hastalık derdimiz olmazAz önce annem geldi. Yaz gelse de yarım kol giydirsek ne tatlı olur tam ısırmalık diyor
Amin canim valla esimde bazen diyor BI çocuğa bakamiyon diye biz bebegimizr bakamasak kimse bakamaz ben.kendimden sakiniyorum valla eşim bana dediği zaman sakin benim ağırlığını yargılama diyorum sesini çıkaramıyor sonuçta onlarda biliyorlar üzerlerine titredigimiziAllah şifa versin hepimizin çocuklarına. Ne zormuş anne olmak. Üstüne bi de haksız yere suçlanınca yükün daha da artıyo
Kızlar bebişleriniz dilini dışarı çıkarıyor mu?
Benimkinin sürekli dışarda
gazını almak için omzuma koyduğumda, omzumdaki bezi tadıyor, arada ellerini ağzına götürüp tadıyor, tulumları eldivenli olduğu için tulumu tatmış oluyor aslında :)
Bu ayın özelliği mi acaba
Bir de tükürük yapıp dudaklarına getiriyor :)
Siz diyince ben de baktım canim.Bizde de var.Buyuk kızim 8 yasinda.Onunkine de baktim.Onda da var cukurluk.Bi sorunu yok cok sukur.Ins.bu miniklerde de sıkinti olmaz
Canimmm denedim denedim hepsini denedim ama yok.doktor bile şaşırıyor.Sabah biogaia akşam nurs harveys ver dedi doktor. Denedim ipek gibi oldu uyuyor funden beri baya. 80 tl ikisi dene canım
Aynisi :) 28 kasım doğumlu oğlum.elini yalıyor:) dil çıkarıyor ses çıkarmaya başladı biraz.aglarken özellikle farklı sesler çıkarıyor.onu jesfedince hep ağlamaya çalışıyor:) hshaa...biyle canimm.gittikce daha komik oluyorlar benceKızlar bebişleriniz dilini dışarı çıkarıyor mu?
Benimkinin sürekli dışarda
gazını almak için omzuma koyduğumda, omzumdaki bezi tadıyor, arada ellerini ağzına götürüp tadıyor, tulumları eldivenli olduğu için tulumu tatmış oluyor aslında :)
Bu ayın özelliği mi acaba
Bir de tükürük yapıp dudaklarına getiriyor :)
Kuzum daha yeni girdim eve bebeği amzir biraz ilgi göster anca bakabildim idrar temiz çıktı sarılık ise 6 günde 15 den 11 e düşmüş dr dedi çok hızlı düşmüş normalde yavaş yavaş düşer dedi tabi şekerli su veriyorum sırrı bu demedim... Hemotoloji den bi tahlil istemişti oda normal değerde çıktı yalnız bişey pozitif çıktı ona yarın bi idrar daha istedi yine poşet takacağım bi hastalığı araştırıyoruz bi daha ni değerleri kontrol edelim bir kez pozitif çıkmayla bişey diyemeyiz tek onunla olmaz dedi bakalım.... Bunada şükür kuzum Elhamdülillah nasıl sevindim gidene kadar kalbim yerinden çıkacakdıKuzum sonuclari aldin mi temiz dimi sonuclar
Biliyolar da zaten canımız burnumuzda. Bi de öyle konuşmasalar keşkeAmin canim valla esimde bazen diyor BI çocuğa bakamiyon diye biz bebegimizr bakamasak kimse bakamaz ben.kendimden sakiniyorum valla eşim bana dediği zaman sakin benim ağırlığını yargılama diyorum sesini çıkaramıyor sonuçta onlarda biliyorlar üzerlerine titredigimizi
Bence insan tek başına daha rahat yıkıyor iki kişi yıkamak daha bi zor valla bende banyo yaptırmadan önce kurutma makinası çalıştırıyorum çamaşır kururken banyo hamam gibi oluyor üstüne battaniye havlu seriyorum alttan ısıtmalı oluyor makinanın üstü, dizlerime havlu serip dizlerime yatırıp yıkıyorum sonra hop kurutma makinasının üstüne giydirip çıkıyorum:))Başta kicamla yıkarken bile korkuyirdum şimdi elimde evirip çeviririm
Canım benim çok geçmiş olsun inşAllahhhh geçici bişeydir Rabbim büyük kuzum sen tevekkül et dua edeceğimKızlar bizim tahlil sonucu çıktı. Gaitada gizli kan görünüyo. Gittiğimiz doktor çocuk gastroenterolojisine kayıt açmadığı için randevu alamadım. Direk sabah erkenden gitsek bizi muayene ederler mi acaba.
Oluyormuş demek ki. Doktor verin dediIkisi aynı anda oluyor muymuş?Biz biogaiadan fayda alamayınca nurse başladık.
Ay ne alakası var yaaa hemen suçlarlar damgalıyacak biri kim hemen anne hayret yaa! Sen kendini suçlu hissetme sakın yavrum, Allah büyüktür korkma tövbe yarabbim yaaa sinir oldumAmin canım amin. O kadar dikkat ettiğim halde nerden çıktı bu bilmiyorum. Üstüne bi de eşim beni suçluyo 1 aylık bebeği hasta ettin diye.çok üzgünüm
Tabi ki söylerimÖyle yaparsanız sonucu söyler msnz canım?
Canım benim bebek reflüsü falan mı var, çok kusan bebekler genellikle 5.aydan sonra bitiyor kusma olayı benim 2.kız öyleydi sinirden delirirdim çok kusardı kıyafet yetişmezdi, hayır yani niye bulamıyor bebek bu kusma olayını nasıl bulamaz işi ne onun elektirikcimi mesleği bebekden anlamıyor tıp okumamışmıKızlar herkese geçmiş olsun...bebisler hep hasta sanırıbizimki de sürekli kusuyor doktorlar nedenini bulamıyor.valla bazen bu doktorlara çok sınır oluyorum.yarında aşı günümüz...bebegim aglayinca çok üzülüyorum yarın asiya tek götürcem nasıl yanında durcam bilmiyorum
Allah razı olsun canım. İnşallah dediğin gibi geçicidir. Oğlum altına yaparken çok zorlanıyo. Ağlıyor. İçim gidiyo. Yarın çocuk hastanesine gidicez. Daha bir aylık kontrollerini bile yaptıramadık. Çok üzülüyorum.Canım benim çok geçmiş olsun inşAllahhhh geçici bişeydir Rabbim büyük kuzum sen tevekkül et dua edeceğim
Ikisini bir kullan ve hemen nirakma. Midede ve bagirsakta flora oluşturuyor o damlalar aslında yararlı bakteriler.Canimmm denedim denedim hepsini denedim ama yok.doktor bile şaşırıyor.
Sorma. Zaten yavrum hasta diye benim içim gidiyo. Bi de babadan aldığımız destek!! Daha da yıpratıyo beni.Ay ne alakası var yaaa hemen suçlarlar damgalıyacak biri kim hemen anne hayret yaa! Sen kendini suçlu hissetme sakın yavrum, Allah büyüktür korkma tövbe yarabbim yaaa sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?