İyi maşallah canım ya.Bizimki durmuyo asla.Doktora gerken napıcam bakalımCanım biz de sabah aşıya gittik. Kuru soğuk var burda. Bi kışlık penye battaniye bi hazır orlon battaniye bi kundak battaniyeye sardım. Yüzünü kapattım. Pusete koydum. Kendi arabamızı satmıştık. Otobüsle gittik. Dönüşte de duraktan eve 5-10 dk yürüme mesafesi ile yürüdük. Eve geldim direk yüzüne baktım sıcacıktı.
Nasıl ulaşabiliriz canimpuset üstüne örtü ne hava alıyo ne bi sürü battaniyeye gerek var bi arkadaşım yapıp satıyo aklınızda olsun ben kullanıyorum çok kullanışlı ve çok şık her gören soruyoEki Görüntüle 2103330
Emdikten sonra mı 10 cc canimminnak B brc1011 K Koala_anne . yardim lütfen ben dun saymaya başladım 10 cc ilgi cok az degil mi ve bebegim surekli emiyor acaba sutun az olduğu için mi bu durumda
cnm kumaş modelleri var yeni başladı yapmaya daha instagram feln açmadı ama satış yapıyo istersen bnm aracılığımla hallederizNasıl ulaşabiliriz canim
evet canim ama emmeden öncede sabah denedim yine aynı çıkmıyor hic süt niye acabaEmdikten sonra mı 10 cc canim
Fiyatı nedir canım.cnm kumaş modelleri var yeni başladı yapmaya daha instagram feln açmadı ama satış yapıyo istersen bnm aracılığımla hallederiz
Amin canim.allah yardimcin olsun bebeginle.okuyamadim bugun.umarim hersey yolundadir.İnşAllahh kuzum İnşAllahh geçer hayrlısıyla Rabbim zorda olan tüm yavrulara şifa versin sağol canım benim
60 tl cnm elindeki bebek poplini kumaşlar şimdi elindeki kumaşların resmini yollucak bana koyayım sana tamm dersen bi kaç güne yaparFiyatı nedir canım.
Valla canım benim de çok fazla sütüm yok.Gundz hiç sağmiyrm. Gece doluyo bi tek.Gerci sağsam da biberon asla almıyor. Çok huzursu akşamları, uykuya geç dalıyor..Mama yaptım, biberon almadı. Açsa diye çok üzülüyorum. Manuel mi elektrikli mi kullanıyorsunevet canim ama emmeden öncede sabah denedim yine aynı çıkmıyor hic süt niye acaba
Benim kizimin yüzü ev sıcak olmasına rağmen hep soguk acaba usuyor muCanım biz de sabah aşıya gittik. Kuru soğuk var burda. Bi kışlık penye battaniye bi hazır orlon battaniye bi kundak battaniyeye sardım. Yüzünü kapattım. Pusete koydum. Kendi arabamızı satmıştık. Otobüsle gittik. Dönüşte de duraktan eve 5-10 dk yürüme mesafesi ile yürüdük. Eve geldim direk yüzüne baktım sıcacıktı.
manuel ve benimki en fazla yarim saat arayla emiyor surekli memede yani anlayacaginValla canım benim de çok fazla sütüm yok.Gundz hiç sağmiyrm. Gece doluyo bi tek.Gerci sağsam da biberon asla almıyor. Çok huzursu akşamları, uykuya geç dalıyor..Mama yaptım, biberon almadı. Açsa diye çok üzülüyorum. Manuel mi elektrikli mi kullanıyorsun
Ben deniz tasi bulamamam da canim burda deniz yok bulduklarimi kaynatimYok canım deniz tasi zaten temizdi iyce sabunla yıkadım tertemiz oldu
Gazdan emme istegi oluyrdur canim.Emdigi icin yoktur o zmn bence.Sık emince duzenleri sapiyr.Huzursuzlugu varsa ondandrmanuel ve benimki en fazla yarim saat arayla emiyor surekli memede yani anlayacagin
iyi yapmissin canım oda olurBen deniz tasi bulamamam da canim burda deniz yok bulduklarimi kaynatim
vallahi bilemedim simdi zaten rahatsiz bakalim rabbim kismetini arttirsinGazdan emme istegi oluyrdur canim.Emdigi icin yoktur o zmn bence.Sık emince duzenleri sapiyr.Huzursuzlugu varsa ondandr
Biz yatıyoruz canım hava veriliyo devamını daha okumadım ama inşallah sizde bişry yoktur bizimkide hemen geçerKızlar bugün acile gittik balgamlı öksürük yüzünden akut bronşit başlangıcı dedi doktor yatış yapabilirsiniz dedi ilaçlı java verilmesi gerekiyor antibiyotik fayda etmez buna dedi. Yarın kendi doktorumıza gidicez bakalım inşallah o daha iyi birşeyler söyler yatış yapmamıza gerek kalmaz dua edin bize .
Diyeceğim o ki balgamı öksürüğü olanlar vardı grupta ihmal etmeyin bence hemen dotora götürün gösterin, inşallah birşeyleri çıkmaz da içiniz rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?