2017 Aralık Anneleri

İyi maşallah canım ya.Bizimki durmuyo asla.Doktora gerken napıcam bakalım

Selam kizlar bisoy danişacam.sut sagma makinesi almadim ihtiyac olmaz diye.ama bi gogsum aciyodu kucuk bir biberonu gogsume tutup elimle sagdim.sagdigim sutu bebegime verebilirim degil mi.

İnşAllahh kuzum İnşAllahh geçer hayrlısıyla Rabbim zorda olan tüm yavrulara şifa versin sağol canım benim
Amin canim.allah yardimcin olsun bebeginle.okuyamadim bugun.umarim hersey yolundadir.

evet canim ama emmeden öncede sabah denedim yine aynı çıkmıyor hic süt niye acaba
Valla canım benim de çok fazla sütüm yok.Gundz hiç sağmiyrm. Gece doluyo bi tek.Gerci sağsam da biberon asla almıyor. Çok huzursu akşamları, uykuya geç dalıyor..Mama yaptım, biberon almadı. Açsa diye çok üzülüyorum. Manuel mi elektrikli mi kullanıyorsun

Benim kizimin yüzü ev sıcak olmasına rağmen hep soguk acaba usuyor mu

ben bunlardanda yaptırıyorum şimdi çok beğendim bu kumaşları isteyen olursa bana ulaşabilir arkadaşlar gerçekten çok şık ve kullanışlı ihtiyacıda var kendisinin

manuel ve benimki en fazla yarim saat arayla emiyor surekli memede yani anlayacagin

kızlar isteyen varsa 1 tane hediye etmek istiyorum puset örtüsü ben yollucam kadının çok ihtiyacı var bana ulaşın

Biz yatıyoruz canım hava veriliyo devamını daha okumadım ama inşallah sizde bişry yoktur bizimkide hemen geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…