2017 Aralık Anneleri

Benim bebeğim her gece gaz sancisi çekiyor ve çok kötü agliyir
Kimyon çayı yapip kullandin mi bebegine.
İşe yaradıgını söylüyolar ama.
Sıcak bi ortu koy karnina masaj falan aklima bunlar geliyo.

Evet sütü bol olan anneler lütfen paylaşın neler yapıyorsunuz yiyip içiyorsunuz sütü artırmak için.
arkadaşlar sütüm azdı sürekli hergün düzenli bi şekilde yediklerimi yazıyorum özellikle su 3 litre en az içiyorum suyu az içtiğim gün azalıyo asla suyu bırakmayın humana stell tea günde en az 1 kere içiyorum yarma çorbası büyük bi kase yiyorum hurma 2 tane ağzıma atıp üstüne su içiyorum yarma çorbam olmadığı gün mutlaka sütlaç yiyorum bide laktozsuz süt çok iyiymiş onuda bugün denicem dere otu maydanoz sabah akşam tüketiyorum lütfen yapın bunları bakın sütünüz nasıl çoğalıcak

Benim bebeğim her gece gaz sancisi çekiyor ve çok kötü agliyir
Canim oncelikle bebeğini gule gule buyut. Benim oglumun da gaz sancilari vardi. Cok agliyordu. 1 hafta once kontrole goturdugumde doktorumuz bitkisel oldugunu soyledigi bir surup verdi. Onu kullaniyoruz. Gaz yine oluyor tabi ki ama aglama krizlerimiz bitti

Evet sütü bol olan anneler lütfen paylaşın neler yapıyorsunuz yiyip içiyorsunuz sütü artırmak için.
Ben rezene cayi iciyorum. Bence en etkili o. Saglik ocagindaki ebemiz bol su ic demisti. Kuru incir icine ceviz koyup yiyorum. Ac kalmamaya calisiyorum. Bana kalsa ben yapamam o kadar da annem sagolsun surekli basimda bir seyler yedirip iciriyor.

Arkadaslar benim de bir sorunum var. Oglum isirarak emiyor. Daha 1.5 aylik. Canim cok aciyor. Yakın zamana kadar sadece birini oyle emiyordu diger gogsumu normal emiyordu. Birkac gundur ikisini de isirarak emiyor. Az once acisina dayanamadim mama verdim. Sutum varken mama vermek beni cok uzuyor. Isirmayi nasil onleyebilirim? Bir bilgisi olan var mi

Benim de meme uçlarım yara sürekli. Bebek ısırıyor gibi yapıyor ama benimkisinin gazdan dolayı galiba. Bebegim memeni tuttugu halde silikon göğüs ucu kullanarak emziriyorum. Yoksa iyilesmiyor. Daha kötü oluyor.

Benim de meme uçlarım yara sürekli. Bebek ısırıyor gibi yapıyor ama benimkisinin gazdan dolayı galiba. Bebegim memeni tuttugu halde silikon göğüs ucu kullanarak emziriyorum. Yoksa iyilesmiyor. Daha kötü oluyor.
Dermatologa gittim. Mantar kremi , E vitamini ve deri iyilestirici bir krem verdi. Sutunu de sur dedi. Iyi geliyor bunlar ama surekli isirdigi icin tam iyilesemiyor surekli yenileniyor. Silikon uc var bende ama kuzum pek ememedi onunla. Israrla denesem basarir mi bilmiyorum. Bir de doktor isiriyorsa serce parmagini sok kenardan demisti. Onu yapamadim

Kızlar benim oğlanın yüzünü isilik bastı yaa,ilk başta tek tük sivilce gibiydi. Çoğaldılar neden acaba? Odamız çok sıcak değil,çokta sarıp sarmalamıyorum :/ sütten mi mamadan mı bilemedim

benimde azaldı suyu içmeye çalışıyorum humanayi da içtim pek etkisi olması bana bol yulaf li bisküvi tüketiyorum düzenli sağıyorum ama yine az yine az 3 saatte 70 cc çıktı ikisinden ve moralim bozuldu yine bazen güzel oluyor bazen gogsum yumsacik

canım biz 40 tane tas topladık dua okuduk her birine suya attık önce bebeği yıkadık o duali suyla sonra kalanıyla ben abdest aldım banyo yaptım o kadar
Ha anladım canim o zaman ben taş toplayim bugün nasil steril ettin peki kaynattin mi taslari

AY benim bu minis çok fena.Bugün pusetle çıkardım. Bas bas bağırdı.Arabada kucağıma aldım,yine kıyameti kopardı.Anneme geldik,anında uyudu.Arabaya binmeye korkar oldum.Üstünü neyle örtüyorsunuz?Teyzem sakın burnundan rüzgar aldırma diyor

Canım biz de sabah aşıya gittik. Kuru soğuk var burda. Bi kışlık penye battaniye bi hazır orlon battaniye bi kundak battaniyeye sardım. Yüzünü kapattım. Pusete koydum. Kendi arabamızı satmıştık. Otobüsle gittik. Dönüşte de duraktan eve 5-10 dk yürüme mesafesi ile yürüdük. Eve geldim direk yüzüne baktım sıcacıktı.

Canım gaz probleminiz çok yoksa bulgur pilavı ye bol bol

arkadaşlar bebek pusetinin üstüne bi arkadaşım bunları yapıp satıyo aklınızda olsun ben kullanıyorum çok memnunum

puset üstüne örtü ne hava alıyo ne bi sürü battaniyeye gerek var bi arkadaşım yapıp satıyo aklınızda olsun ben kullanıyorum çok kullanışlı ve çok şık her gören soruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…