Canım bende öğretmenim eşim de sgk lı çalışıyor. Doğum parası için bulunduğum ilçenin milli eğitimine başvuru yaptım çocuğu da kendi üzerime yazdırdım ama memur süt parası almıyor dediler. Sen doğum parası için nereye başvuru yaptın bide süt parası olayını çözebilirsen bana da yazarsan sevinirim canımCanım ben de eşim de öğretmeniz. Memur olunca veriliyor mu onu merak ettim
Bizim bugün yarı kırkımız :) Göbek düşeli 14 gün oldu ama hala arada kanayıp kuruyor,normal mi acaba? Göbek içerde,şekil olarak düzgün görünüyor ama merak ettim. K Koala_anne sen daha tecrübelisin :)
Aşırı bi kanama değil,genelde kurumuş halde görüyorum ama bilemedim :/Bıkere kanadı bızm gotrduk k vtamını verdı agzdan bıda kanamadı ıhmal etme bnce
Aşırı bi kanama değil,genelde kurumuş halde görüyorum ama bilemedim :/
Hay Allahım yaa zopaya gelmedi daha dimi:)) canım ben anladım gerçekten bu topiğin bebeleri aynı huydan çünkü bizdr bir uyuduk yeni kalktık dünya varmışda benim haberim yokmuş:))Biz oğlumla mutabık olduk koala anne. Oğlumla mis gibi uyuduk. Daha ueni kalktık şimdi aşkla kokluyorum onu. Tabi ki de daha ilk dayağını yemedi :) zopaya gelmedi daha :)
Hehe o sistemin parasız olanı şekil olarak:) ama gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim küçük hanım kalksın atacağım resim nasıl bir şey olduğunu görünDoktor anneme kız kardesim küçükken sargı bezinin arasina bozuk parayı katla göbeğine koy demişti. Fıtığı vardı kiz kardesimin cok aglamaktan
Canım çok mu az mı minicik nokta noktadan biraz daha büyükse biiey olmaz ama badisi battıysa bi dr a mutlaka götür derim kuzumBizim bugün yarı kırkımız :) Göbek düşeli 14 gün oldu ama hala arada kanayıp kuruyor,normal mi acaba? Göbek içerde,şekil olarak düzgün görünüyor ama merak ettim. K Koala_anne sen daha tecrübelisin :)
Canım sende o sargı bezi işlemini uygula çıkık seninkide benim ufaklık bi kalksa nasıl biiey şeklini atacağım silindirinde uyanmadı bi türlüNrmalmı kzlar 15 gn oldu duselı 33 hnluhuz
Canım sende o sargı bezi işlemini uygula çıkık seninkide benim ufaklık bi kalksa nasıl biiey şeklini atacağım silindirinde uyanmadı bi türlü
bizimki ice dogru kayboluyo icine giriyo demekki bizim normal bende diyrm niye bole bu gobusun deligi.cok korkuyrm fitiktan cok aglamaktan olurms.gerci bizimki cok aglamayida beceremuiyo daha oglak gibi bagriyo sade :)))Canım sende o sargı bezi işlemini uygula çıkık seninkide benim ufaklık bi kalksa nasıl biiey şeklini atacağım silindirinde uyanmadı bi türlü
bana da kaynanam öyle yap dedı canm duzelmeseydı senın yaptıgın gıbı yapıcaktım bende sey sorcam bıde gobek delıgı hala ıslak gıbı pudra döküyorum kuru kalıp tahrıs olmasın dıye bı sakıncası yok demı canmCanım bende sargı bezi aldım eczaneden, bütün kızlarımda yaptım annem yaparmış bütün çocuklarına o demiiti taa eskiden, uzun ince şerit haline getiriyorum sargı bezinden biraz kesip sonra onu düzgünce silindir haline getirip dikiyırum 3,4 cm eninde oluyor onu bezlerken altını göbek deliğinin üstüne koyuyorum bezi öyle kapatıyorum üstüne hem kaymıyor böylece hemde göbek deliği dışarı çıkık olmuyor, bide ağlafıkça bebekler dışarı doğru çıkıyor ilerde fıtığa müsait oluyorlar, bezini değiştirirken nasıl bişey olduğunu resimler atarım buraya
:))) bizimkide sıpa gibi ağlıyor çok komik ler yaa:) evet çok dikkat etmek gerekir bebeklerde hemen fıtığa çeviriyorbizimki ice dogru kayboluyo icine giriyo demekki bizim normal bende diyrm niye bole bu gobusun deligi.cok korkuyrm fitiktan cok aglamaktan olurms.gerci bizimki cok aglamayida beceremuiyo daha oglak gibi bagriyo sade :)))
Pudra dökme canım pudranın tozu birikir pislik olur zamanla içinde sen yine batikon sür zararı hiç olmaz pudrayı boşverbana da kaynanam öyle yap dedı canm duzelmeseydı senın yaptıgın gıbı yapıcaktım bende sey sorcam bıde gobek delıgı hala ıslak gıbı pudra döküyorum kuru kalıp tahrıs olmasın dıye bı sakıncası yok demı canm
tamam canm sağol dokmem daha o zamnPudra dökme canım pudranın tozu birikir pislik olur zamanla içinde sen yine batikon sür zararı hiç olmaz pudrayı boşver
İnşAllahh yaa valla çok üzülüyorum böyle durumlara... Ne diye karışırlar çiftlerin hayatına anlamam sanki kendileri gelin olmadı bu kaynanaların... Bence yaşadıklarının acısını gelinlerden çıkarıyorlar... Halbuki tam tersi olması lazım,zaten bi laf vardır da demiyeceğim bilmem ne yapan yarar diye... Kötü olan çok seviliyor onu çok iyi biliyorum!Bnde. Merak edıyorm ama ıkı gndr yazmıyo galıba ı sallah ıyıdr ewde durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?