- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
İnşAllahh yaa valla çok üzülüyorum böyle durumlara... Ne diye karışırlar çiftlerin hayatına anlamam sanki kendileri gelin olmadı bu kaynanaların... Bence yaşadıklarının acısını gelinlerden çıkarıyorlar... Halbuki tam tersi olması lazım,zaten bi laf vardır da demiyeceğim bilmem ne yapan yarar diye... Kötü olan çok seviliyor onu çok iyi biliyorum!
selam kizlar Devit 3e baslamamiz lazim bugun 15 gunluk olduk.gunluk kac damla veriliyor nasil veriliyor.
Birde bugun dişimi cektim.parol kullaniyim mi zarari olur mu süte gecer mi
Minoset kullanabilirsin parolu bilmiyorum. D vit gunde 3 damla sgzina damlatabilirsinBirde bugun dişimi cektim.parol kullaniyim mi zarari olur mu süte gecer mi
Gecmismiydi canım?Doktor anneme kız kardesim küçükken sargı bezinin arasina bozuk parayı katla göbeğine koy demişti. Fıtığı vardı kiz kardesimin cok aglamaktan
Kendi koca koca çocukları kıymetli el kadar bebeye gelince kucağa alıştırmayın şımartmayın yok bilmem ne Allahım yaa sinir olmamak elde değil gerçekten.... Benim eşimin anne babası vefat etti ama kayınpeder çok çektirdi çooook aklıma geldikçe bile deli oluyorum... Ama benim yanımda vefat etti Allah işte kime çok çektirirsen ona muhtaç oluyorsun... Ama ben onun gibi yetişmediğim için yapılması gereken ne varsa yaptım benden helallik almadanda canını teslim edemedi... Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz hiçbir zaman... Sende yüz verme mesafeni koru yüz göz olduğun zaman tepene çıkıp oturuyorlar malesef... Eşler savunmayınca eşini bu sefer insanın içinden onun ailesinin yüzüne bile bakmak gelmiyor, azıcık akıllı olsalar bu eşler yarın bir gün anası babası kime muhtaç olacak bi bilseler!Walla cnm bızımde var sıkntılar sule dsnuyormda ıyıce uzaklasmısız esımle o oyle yaptkcada aılesndrn soguyorm yaptklatı dedıklerı hersey batıyo bana. Az once kaynana aradı baban ekmek almaya gttı yksa sızede braksın dıyo bu bıle sınır ettı benı herseyn ıcınde olacaklar.. dun saglık ocagnda baan dıuodkı cok usutune dusunuhosunız bebenın dıyo bende dedımkı sen 30 yasndakı ogluna daha bebk gbı davranıyon merak edıuon berseyını ben el kadr bebeyımı bosverıyım dedım sustu kaldı . Suratlatına haykırmak ıstedgm onkadr cok sey varkı anlatamam..
Kendi koca koca çocukları kıymetli el kadar bebeye gelince kucağa alıştırmayın şımartmayın yok bilmem ne Allahım yaa sinir olmamak elde değil gerçekten.... Benim eşimin anne babası vefat etti ama kayınpeder çok çektirdi çooook aklıma geldikçe bile deli oluyorum... Ama benim yanımda vefat etti Allah işte kime çok çektirirsen ona muhtaç oluyorsun... Ama ben onun gibi yetişmediğim için yapılması gereken ne varsa yaptım benden helallik almadanda canını teslim edemedi... Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz hiçbir zaman... Sende yüz verme mesafeni koru yüz göz olduğun zaman tepene çıkıp oturuyorlar malesef... Eşler savunmayınca eşini bu sefer insanın içinden onun ailesinin yüzüne bile bakmak gelmiyor, azıcık akıllı olsalar bu eşler yarın bir gün anası babası kime muhtaç olacak bi bilseler!
içine karbonat dökülüyor ya ben.onu anlamadim karbonat neden dökülüyor sanki ise yarayacak gibiBızde nurse harvey kullsnıyorz ıkı gndr eczacı onu önerms
Kızlar bugün perişan oldum. Gece hiç uyumadık. Gündüz de hep az az uyudu beşik görevi yapıyorm sabahtan beri. Benim kucakta uyuyr, bırakınca ıkınmaya başlıyor. Nasıl, ne zaman geçecek bu durumCok üzülüyorum miniğime.
Benimki babakolik :)) 2 saat agladi dün en son babasi uyandi kucağina alir almaz sustu.sinir oldum :) babanin sesini duyduğu an ariyor gözleriyle babanin gözlerinin icibe bakiyor.Kolik bebek çok zor canım yaa yiğenim öyleydi ablam kafayı yemişti, bide bi tek annede sakinleşiyorlar... Allah yardımcın olsun canım inşAllah faydasını görürsünüz ilaçların
Evet geçmişti ama ne kadar surede gecti bilmiyorum ben de küçüktüm ama pek uzun sürmedi.Gecmismiydi canım?
İşe yaradı mı ve nezaman sonra gecti?
içine karbonat dökülüyor ya ben.onu anlamadim karbonat neden dökülüyor sanki ise yarayacak gibi
Ben döktüm.karbonati pamukcuk icin kullaniyorlar demekki zararli degil dedim.rahatladi gibi.sankinama benimki babasını istediginde.aglamaya basladı babaya gülüyor gazi olmasa bile agliyorDöktün mü saşeyi ben daha dökmedim, sizlere soruyum öle kullanırım dedim
Kzlar sut ve dogm parası ıcn basvuruluyo... sut parası sgkya basvrcaksnz esınz adına 1 defa 133 tl yatıyo.. dogum parası ılk cock 300 ıkncı 400 3 ve snrası 600 yatıuo aıle sosyal pol. Bak. Basvrıyosunz anne adına pttye yatıyor bı defa buda...dogm parası yatms bızım bugun msj geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?