2017 Aralık Anneleri

Ben halâ cekiyorum.neler neler.dogum yaptim ikinci gun kaynanam radi.baskada kimse aamadi.eltilerim falanda kimse aramadi.ve dahada aramadilar bugun 15.gun.eşime dedigimde hesabina gelmiyor kiziyor.allah kimsenin hakkini kimsede birakmaz.yaramı deştiniz:))ustune diş agrisi(((

Haklısın cnm ama senin yorgunluğun daha zor bence kıy babaya ver bebişi sen de duş alıp uzan..
Teşkr ederm ben de döküym BirZdan verrm bebeğime

içine karbonat dökülüyor ya ben.onu anlamadim karbonat neden dökülüyor sanki ise yarayacak gibi

Bn onı blmıhorm cnm esım aldı geldı öle bsey demedı farklımıkı o . Icınde damlalıgı var onnla sabah aksm bı damla damlatıyorm ıyı gbı sankı ama dur atıyım fotosunuda bak bndanmı sennkıde

Hepmzde var benzer sornlar demekkı dun kaynanayla asıya gttk esm ısteydı cunku.. kılosuna bakılsın dedım cıkardım ustnu tarttık snra bakym gydrmeye basladı kaynana ona bıle sınır oldm benmı cok abartıyorm blmıyorm ama kıskanıyorm

Seninki damlaymis canim bendeki nurse hawey colex kolik bebekler icinmis.dun 2.ay kontrolu vardi doktor kolik olmus dedi.kusma gaz kolik agrilar vs yaziyor seninki damla seklinde icerikleri aynidir tek fark karbonat sanirim

Canım herhalde aynıdır her yerde. Sosyal hizmet merkezi müdürlüğüne başvurduk ordan hallediliyor

Seninki damlaymis canim bendeki nurse hawey colex kolik bebekler icinmis.dun 2.ay kontrolu vardi doktor kolik olmus dedi.kusma gaz kolik agrilar vs yaziyor seninki damla seklinde icerikleri aynidir tek fark karbonat sanirim

Hı aman öle olsm yanls yaptm sandm :)

ne güzel vermişsin cevabını bı tane de bende var istiyor hep onun lafıyla hareket edeyim bebegıme karısır evime karısır kocamla ılışkıme karısır bebegı kucagıma alıltırmısumda kendıme benzetmışımde yahu bebek bu dıyorum robot degıl ıstıyor akşama kdar besıkte bırakayım kaynanaların hepsi mi ayni olur

Kızlar lohusa kanamam 1 hafta 10 gün sürmüştü. 10 gündür hiç bir şey yokken birden tekrar kanama başladı. Normal mi?

Verme tabi anneai olan sensin canım boşver bebeğine odaklan senin tek gerçek dünyan o zaten gerisi teferruat :)

Benimki babakolik :)) 2 saat agladi dün en son babasi uyandi kucağina alir almaz sustu.sinir oldum :) babanin sesini duyduğu an ariyor gözleriyle babanin gözlerinin icibe bakiyor.
Valla bizimkide babaya gidince susuyor çok enteresan zaten benim kızlara ben bakarım babacı olurlar bu işler böyle malesef :))

Boşver kuzum yaa amaaan de geç deşilmesin yaran falan kaale bile alma... Geçmiş olsun canım Allah şifanı versin çok zor yeni doğum yapmışa diş ağrıaı çok iyi bilirim

Kızlar lohusa kanamam 1 hafta 10 gün sürmüştü. 10 gündür hiç bir şey yokken birden tekrar kanama başladı. Normal mi?
Normal canım brnimde 3 gündür tekrar bailadı 1 haftadır kesilmişti 40 gün zaten yoğun geçmez durur tekrar başlar, bizimde bugün 23 günlüğüz normal endişelenme

Bizimki de kucakta ama nasıl?
Dik pozisyon
Göğsün altından ve popodan tutulacak
Ancak o zaman sakinleşip uyuyor
Kafa yana kayıyor bir görsen
Perişan halde
Ama yatay şekilde alayım kucağa basıyor ınga’ları

Maşallah canım
Kilo alımı çok iyi
1 ayda almış değil mi?
Nurse harveys mi bende mi denesem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…