- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
basvurmadim ona daha ya aile ve sosyal p.bakanligna basvurulyms o nerde bilmyrm onu da alcam.bereket versin bugun aldik 300 uEşimede msj gelmiş yarın alcak..
Süt parasınıaldınmı cnm ziraate yatıyodu artık oraya yatmıyomuş araştırmadımda daha
Bişey sorcam bebişlerinizin göbek deliği içeri girdimi bizimki gömülmedi hala çıkıntı var yeğenleriminki sanki kısa süre gömülüp düzeliyodu gibi hatırlıyorum ama baya zaman geçti yanlışta hatırlıyo olabilirim doktorda bişey demedi benimde aklıma gelmed orda
Bişey sorcam bebişlerinizin göbek deliği içeri girdimi bizimki gömülmedi hala çıkıntı var yeğenleriminki sanki kısa süre gömülüp düzeliyodu gibi hatırlıyorum ama baya zaman geçti yanlışta hatırlıyo olabilirim doktorda bişey demedi benimde aklıma gelmed orda
Korkma azalmaz sen bol su iç emzir emzirmezsen mastit olursun asıl ozaman sütün biter canımK Koala_anne
Bugün tam emziremedim mi nedir
G ce de uyanamadım galiba
Göğüsler biraz şiş
Sağmak da istemiyorum biberonla veriliyor hep diye
Ara ara emZirsem süt üretimi aZalır mı
Ne dersin
Bi ker daha böyle olmuştu sonrdan yumuşacık oldu göğüslerim
Korkuyorum azalacak diye
Canım benimkine çok iyi geldi hatta durdırunca hemen uyanıp ağlıyor açınca küt uyuyor çok işime yaradı bugün daha gece çaresizlikden keşfettim :) benim diğer kızçelerle sabahın köründe kalkıyor hava aydınlanmadan hel 3 numara gözünü açar açmaz anne açım diyor gelde uyu:)Kizim kolik benim sabah 9 da uyudu sızdı saat 9 bucukta oglum kalkti.yarin saat uyudun hepsi.kontrol vardi ikindin aksam geldim bebegi uyuttum oglana pasta yaptim tam uyuyayim dedin kız uyandi
Aynen valla dinlerken bayılıp uyuyor resmen, yalnız beni çok rahatsız ediyor ses :))Hakikaten bu Aralık bebekleri cok benziyor birbirine :) bende ararken buldum ve sallamadan uyumayan cocuk bunu dinlerken uyuyup kaldı inşallah uzun süre işe yaramaya devam eder
Canım uyumadıkları için biz stres yaptıkça daha da uyumuyorlar. Dün geceden beri gazla savaşımız var bizim de. Ne yemişsem artık çocuk süt içtikçe gaz yapıyo. Rezene de içtim fayda etmedi. Ne zormuş çocuk bakmak. Allah yardımcımız olsun.Ayy çığlık atmak istiyorum. Uyumuyor 1 saatte uzun memede kaldi yatmadı. Küçücük bebeği tokatlayasım geliyor bazen kendimi sorguluyorum ben ne düşünüyorum diye.
Güle güle harca canım bebişinlebasvurmadim ona daha ya aile ve sosyal p.bakanligna basvurulyms o nerde bilmyrm onu da alcam.bereket versin bugun aldik 300 u
35 bitti 36 ya girdik cnm bende yeğenlerimden öyle hatırlıyorum ama bilemedimne kadarlık oldu canm senın ki bızımkı 20 günlük 2 gun once ıcerı girdi
Benimkine fayda etmiyor hicbisey çabuk sıkılıyor.doktor bugün nidazol yazdı bir de nurse hawey colex yazdi kolik bebekler içinmis icine karbonat dökülüyor bakalim.ne olacak.müzik ve dua uyutuyor uyutmasinada kucagimdan iindirdigim an uyaniyor.Aynen valla dinlerken bayılıp uyuyor resmen, yalnız beni çok rahatsız ediyor ses :))
Ha yok suan maasima 40 tl cocuk yardimi ekli.kızımın çocuk yardımini esim almaya başladi ben ücretsiz izin kullanacağim icin mi doğum yardimi 400 tl pttden aldik onu .Herkese veriyolar.
Özel degilse oglundan dolayı yardımın nedeni nedir?
Ben kullaniyom canim. iyide oluyorKzlar gece lambsı falan kullanıyomusunuz
Benimki tulum bady taytla 5290 geldi 5 kilo dedi doktot.evde baskülle ciplak tarttim orda da 5 kilo çıktı.saglik.ocaginda kiyafet düsmeden.not aliyor hemsire buradaCanım bı yarım kol zıbın ve bı bez vardı 4235 cıktı 4230 dıyelm dedı dktr bezle zıbını cıknnca.. cok sıkur sıkntı yol yetms sütüm.. en az 600gr alması gerekms sanrm su an
Ha yok suan maasima 40 tl cocuk yardimi ekli.kızımın çocuk yardımini esim almaya başladi ben ücretsiz izin kullanacağim icin mi doğum yardimi 400 tl pttden aldik onu .
Benimki tulum bady taytla 5290 geldi 5 kilo dedi doktot.evde baskülle ciplak tarttim orda da 5 kilo çıktı.saglik.ocaginda kiyafet düsmeden.not aliyor hemsire burada
Nurse hawey colex surup kullanan var mi. Kolik icin olanindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?