- 6 Ocak 2017
- 1.014
- 579
- 43
duzelır her bebek bir olmuyo canm elinle yavasca içeri bastir bırak ama cok yavaş yap her bezleyışınde yap bendr oylr yaptm yoksa düzeleceği yoktu35 bitti 36 ya girdik cnm bende yeğenlerimden öyle hatırlıyorum ama bilemedim
Bizimkinin baya cikik disarda gobegi.35 bitti 36 ya girdik cnm bende yeğenlerimden öyle hatırlıyorum ama bilemedim
Beni etkilemiyor ama benim de eşimi çok etkiliyor bu ne yaa trafiğin ortasında Uyuyoruz sanki deyip duruyor :)Aynen valla dinlerken bayılıp uyuyor resmen, yalnız beni çok rahatsız ediyor ses :))
Tövbe estağfurullah canım sakin ol yazık yaa minnak onlar annesi daha, tokatlasam bu zamana kadar ben tokatlardım eşimde dahil hepsini ama onlar bize muhtaç.. Ay bende ne diyorum sanki sabaj akşam tokatlıyorsun bebeğini:)) yok annem benim sinirlerim yıpranmış:)) ama eşimi çok pis tokatlayasım var ona kıyarım:))Ayy çığlık atmak istiyorum. Uyumuyor 1 saatte uzun memede kaldi yatmadı. Küçücük bebeği tokatlayasım geliyor bazen kendimi sorguluyorum ben ne düşünüyorum diye.
Kolik bebek çok zor canım yaa yiğenim öyleydi ablam kafayı yemişti, bide bi tek annede sakinleşiyorlar... Allah yardımcın olsun canım inşAllah faydasını görürsünüz ilaçlarınBenimkine fayda etmiyor hicbisey çabuk sıkılıyor.doktor bugün nidazol yazdı bir de nurse hawey colex yazdi kolik bebekler içinmis icine karbonat dökülüyor bakalim.ne olacak.müzik ve dua uyutuyor uyutmasinada kucagimdan iindirdigim an uyaniyor.
Canım bende sargı bezi aldım eczaneden, bütün kızlarımda yaptım annem yaparmış bütün çocuklarına o demiiti taa eskiden, uzun ince şerit haline getiriyorum sargı bezinden biraz kesip sonra onu düzgünce silindir haline getirip dikiyırum 3,4 cm eninde oluyor onu bezlerken altını göbek deliğinin üstüne koyuyorum bezi öyle kapatıyorum üstüne hem kaymıyor böylece hemde göbek deliği dışarı çıkık olmuyor, bide ağlafıkça bebekler dışarı doğru çıkıyor ilerde fıtığa müsait oluyorlar, bezini değiştirirken nasıl bişey olduğunu resimler atarım burayaduzelır her bebek bir olmuyo canm elinle yavasca içeri bastir bırak ama cok yavaş yap her bezleyışınde yap bendr oylr yaptm yoksa düzeleceği yoktu
Aynen yaa çok pis bir uğultu delirtiyor beni :))Beni etkilemiyor ama benim de eşimi çok etkiliyor bu ne yaa trafiğin ortasında Uyuyoruz sanki deyip duruyor :)
Kızlar bu 118 tllik süt parasını çalışan çalışmayan herkes mi alıyor?
Canım bende sargı bezi aldım eczaneden, bütün kızlarımda yaptım annem yaparmış bütün çocuklarına o demiiti taa eskiden, uzun ince şerit haline getiriyorum sargı bezinden biraz kesip sonra onu düzgünce silindir haline getirip dikiyırum 3,4 cm eninde oluyor onu bezlerken altını göbek deliğinin üstüne koyuyorum bezi öyle kapatıyorum üstüne hem kaymıyor böylece hemde göbek deliği dışarı çıkık olmuyor, bide ağlafıkça bebekler dışarı doğru çıkıyor ilerde fıtığa müsait oluyorlar, bezini değiştirirken nasıl bişey olduğunu resimler atarım buraya
Canım ben de eşim de öğretmeniz. Memur olunca veriliyor mu onu merak ettimAnne baba hangsnn sgksı varsa onn adına sanırım. Benım esım adına yattı
Canım ben de eşim de öğretmeniz. Memur olunca veriliyor mu onu merak ettim
Canım ben de eşim de öğretmeniz. Memur olunca veriliyor mu onu merak ettim
Kızlar belli bi zaman sonra göğüsleriniz yumuşadı mı 24 günlük olduk dun bugun sanki yumuşayıp büyüdüler acaba sütüm mu gitti sağıp bakmaya fırsatım olmadı korkudan dün 1 kere mama verdim ilk kez ama bezi hep ıslak oluyo doyuyomudur
Biz oğlumla mutabık olduk koala anne. Oğlumla mis gibi uyuduk. Daha ueni kalktık şimdi aşkla kokluyorum onu. Tabi ki de daha ilk dayağını yemedi :) zopaya gelmedi daha :)Tövbe estağfurullah canım sakin ol yazık yaa minnak onlar annesi daha, tokatlasam bu zamana kadar ben tokatlardım eşimde dahil hepsini ama onlar bize muhtaç.. Ay bende ne diyorum sanki sabaj akşam tokatlıyorsun bebeğini:)) yok annem benim sinirlerim yıpranmış:)) ama eşimi çok pis tokatlayasım var ona kıyarım:))
Doktor anneme kız kardesim küçükken sargı bezinin arasina bozuk parayı katla göbeğine koy demişti. Fıtığı vardı kiz kardesimin cok aglamaktanCanım bende sargı bezi aldım eczaneden, bütün kızlarımda yaptım annem yaparmış bütün çocuklarına o demiiti taa eskiden, uzun ince şerit haline getiriyorum sargı bezinden biraz kesip sonra onu düzgünce silindir haline getirip dikiyırum 3,4 cm eninde oluyor onu bezlerken altını göbek deliğinin üstüne koyuyorum bezi öyle kapatıyorum üstüne hem kaymıyor böylece hemde göbek deliği dışarı çıkık olmuyor, bide ağlafıkça bebekler dışarı doğru çıkıyor ilerde fıtığa müsait oluyorlar, bezini değiştirirken nasıl bişey olduğunu resimler atarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?