2017 Aralık Anneleri

İnşAllahh yaa valla çok üzülüyorum böyle durumlara... Ne diye karışırlar çiftlerin hayatına anlamam sanki kendileri gelin olmadı bu kaynanaların... Bence yaşadıklarının acısını gelinlerden çıkarıyorlar... Halbuki tam tersi olması lazım,zaten bi laf vardır da demiyeceğim bilmem ne yapan yarar diye... Kötü olan çok seviliyor onu çok iyi biliyorum!

Walla cnm bızımde var sıkntılar sule dsnuyormda ıyıce uzaklasmısız esımle o oyle yaptkcada aılesndrn soguyorm yaptklatı dedıklerı hersey batıyo bana. Az once kaynana aradı baban ekmek almaya gttı yksa sızede braksın dıyo bu bıle sınır ettı benı herseyn ıcınde olacaklar.. dun saglık ocagnda baan dıuodkı cok usutune dusunuhosunız bebenın dıyo bende dedımkı sen 30 yasndakı ogluna daha bebk gbı davranıyon merak edıuon berseyını ben el kadr bebeyımı bosverıyım dedım sustu kaldı . Suratlatına haykırmak ıstedgm onkadr cok sey varkı anlatamam..

selam kizlar Devit 3e baslamamiz lazim bugun 15 gunluk olduk.gunluk kac damla veriliyor nasil veriliyor.

Birde bugun dişimi cektim.parol kullaniyim mi zarari olur mu süte gecer mi

Doktor anneme kız kardesim küçükken sargı bezinin arasina bozuk parayı katla göbeğine koy demişti. Fıtığı vardı kiz kardesimin cok aglamaktan
Gecmismiydi canım?
İşe yaradı mı ve nezaman sonra gecti?

Walla cnm bızımde var sıkntılar sule dsnuyormda ıyıce uzaklasmısız esımle o oyle yaptkcada aılesndrn soguyorm yaptklatı dedıklerı hersey batıyo bana. Az once kaynana aradı baban ekmek almaya gttı yksa sızede braksın dıyo bu bıle sınır ettı benı herseyn ıcınde olacaklar.. dun saglık ocagnda baan dıuodkı cok usutune dusunuhosunız bebenın dıyo bende dedımkı sen 30 yasndakı ogluna daha bebk gbı davranıyon merak edıuon berseyını ben el kadr bebeyımı bosverıyım dedım sustu kaldı . Suratlatına haykırmak ıstedgm onkadr cok sey varkı anlatamam..
Kendi koca koca çocukları kıymetli el kadar bebeye gelince kucağa alıştırmayın şımartmayın yok bilmem ne Allahım yaa sinir olmamak elde değil gerçekten.... Benim eşimin anne babası vefat etti ama kayınpeder çok çektirdi çooook aklıma geldikçe bile deli oluyorum... Ama benim yanımda vefat etti Allah işte kime çok çektirirsen ona muhtaç oluyorsun... Ama ben onun gibi yetişmediğim için yapılması gereken ne varsa yaptım benden helallik almadanda canını teslim edemedi... Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz hiçbir zaman... Sende yüz verme mesafeni koru yüz göz olduğun zaman tepene çıkıp oturuyorlar malesef... Eşler savunmayınca eşini bu sefer insanın içinden onun ailesinin yüzüne bile bakmak gelmiyor, azıcık akıllı olsalar bu eşler yarın bir gün anası babası kime muhtaç olacak bi bilseler!

Kendi koca koca çocukları kıymetli el kadar bebeye gelince kucağa alıştırmayın şımartmayın yok bilmem ne Allahım yaa sinir olmamak elde değil gerçekten.... Benim eşimin anne babası vefat etti ama kayınpeder çok çektirdi çooook aklıma geldikçe bile deli oluyorum... Ama benim yanımda vefat etti Allah işte kime çok çektirirsen ona muhtaç oluyorsun... Ama ben onun gibi yetişmediğim için yapılması gereken ne varsa yaptım benden helallik almadanda canını teslim edemedi... Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz hiçbir zaman... Sende yüz verme mesafeni koru yüz göz olduğun zaman tepene çıkıp oturuyorlar malesef... Eşler savunmayınca eşini bu sefer insanın içinden onun ailesinin yüzüne bile bakmak gelmiyor, azıcık akıllı olsalar bu eşler yarın bir gün anası babası kime muhtaç olacak bi bilseler!

Canım kötuluklerı yk sma herseyn ıcındeker delı oldn dort yıldr esım olmadnda bısey yapamıyolar esmde cok duskun onlara bnde bıktm aryk ksvga etmkte .. ne yapsmda yaranamıyom edıme bunuda anladm evladm var srtk cok sukur... bızım hayatmuza karstkları gbı evladına mudahale etmekrne ızn vermm ama

Kızlar bugün perişan oldum. Gece hiç uyumadık. Gündüz de hep az az uyudu beşik görevi yapıyorm sabahtan beri. Benim kucakta uyuyr, bırakınca ıkınmaya başlıyor. Nasıl, ne zaman geçecek bu durum:( Cok üzülüyorum miniğime.

Meraba kızlar doktrdan geldk bebeğim çok şükür kilo almış 2700 doğdu 3650kilo olmuş Maşlh..
Makatını kontrol etti doktr çatlak değil ama yara olmuş tenteryon verdi ve çinkolu pişik kremi ,, ayrıca bezin bacaklara değen yerlerin de de yara olmuş mantar gibi dedi trosyed ve fito verdi kullanan var mı??
Gaz için de nurse harveys yazdı eczacı çok ii bi ilaç olduğunu söledi hayrlısı bakalım,, inşlh ilaçlardan sınra bebeğim rahatlar uyku problemi de düzene girer..

Kızlar bugün perişan oldum. Gece hiç uyumadık. Gündüz de hep az az uyudu beşik görevi yapıyorm sabahtan beri. Benim kucakta uyuyr, bırakınca ıkınmaya başlıyor. Nasıl, ne zaman geçecek bu durum:KK43: Cok üzülüyorum miniğime.

Cnm bizde aynıyız sadece kucak değl meme de uyumak istyr ,, emzikte tutmuyor.. düzene girene kadar yardım alıcz geceleri.. anneler sağolsn yoksa bayılıp düşecem..

Kolik bebek çok zor canım yaa yiğenim öyleydi ablam kafayı yemişti, bide bi tek annede sakinleşiyorlar... Allah yardımcın olsun canım inşAllah faydasını görürsünüz ilaçların
Benimki babakolik :)) 2 saat agladi dün en son babasi uyandi kucağina alir almaz sustu.sinir oldum :) babanin sesini duyduğu an ariyor gözleriyle babanin gözlerinin icibe bakiyor.

Döktün mü saşeyi ben daha dökmedim, sizlere soruyum öle kullanırım dedim
Ben döktüm.karbonati pamukcuk icin kullaniyorlar demekki zararli degil dedim.rahatladi gibi.sankinama benimki babasını istediginde.aglamaya basladı babaya gülüyor gazi olmasa bile agliyor :(baba gelince susuyor.eşim 1.sınıf okutuyor yoruluyor o da okulda.onada kiyamiyorum.

Kızlar akşam ne yemek pişirsem? Kara kara düşünüyorum yaa

Kzlar sut ve dogm parası ıcn basvuruluyo... sut parası sgkya basvrcaksnz esınz adına 1 defa 133 tl yatıyo.. dogum parası ılk cock 300 ıkncı 400 3 ve snrası 600 yatıuo aıle sosyal pol. Bak. Basvrıyosunz anne adına pttye yatıyor bı defa buda...dogm parası yatms bızım bugun msj geldı

Ben başvuru yapmadım cnm,,, bu cuma gidip başvuru yapsam ne zamn en geç yatar paramız

Back