2017 Aralık Anneleri

Sütü nasıl artırıyorsun sağınca o arada cocuk acıkırsa napcaz
Çok sorun oldu zaten canım. Normalde aç olmadigi halde rmmek istedi. Bol su iç süt yapan seyler ye. Ben göbek marul yedim bir tane dün. Yikadim aldim önüme yedim. Acayip derecede süt yaptı. Bebek uyur uyumaz emdigi memeden kalanı sağ. Bu arada doktora sirdum porsiyonlari nasil ayarlayacagim diye çıkanı saklayacaksın dedi. Süt posetleri de çok pahalı. E bebekten baby and me marka aldim en uygunu oydu.

Bi tane değil ki dediğin gibi Rabbim canlarını sağ etsin hepsinin kurban olurum yaratan Allaha ama işte hepsi ilgi istiyor benden babadan ben sapıttım ne yapacağımı... Sağol canım benim...
Kizim kolik benim sabah 9 da uyudu sızdı saat 9 bucukta oglum kalkti.yarin saat uyudun hepsi.kontrol vardi ikindin aksam geldim bebegi uyuttum oglana pasta yaptim tam uyuyayim dedin kız uyandi

Süt parasi dedigin nedir ki benim bilgim yok o.konua herkese veriliyor mu o.ben oğlumdan dolayi çocuk yardimi aliyorum 40 tl.
Herkese veriyolar.
Özel degilse oglundan dolayı yardımın nedeni nedir?

Yine sorcam canım :)
Kıyafetsiz dimi 4230gram
Bnde çarş gidicem kilosu için
Maşallah size

Canım bı yarım kol zıbın ve bı bez vardı 4235 cıktı 4230 dıyelm dedı dktr bezle zıbını cıknnca.. cok sıkur sıkntı yol yetms sütüm.. en az 600gr alması gerekms sanrm su an

Kzlar sut ve dogm parası ıcn basvuruluyo... sut parası sgkya basvrcaksnz esınz adına 1 defa 133 tl yatıyo.. dogum parası ılk cock 300 ıkncı 400 3 ve snrası 600 yatıuo aıle sosyal pol. Bak. Basvrıyosunz anne adına pttye yatıyor bı defa buda...dogm parası yatms bızım bugun msj geldı

Hakikaten bu Aralık bebekleri cok benziyor birbirine :) bende ararken buldum ve sallamadan uyumayan cocuk bunu dinlerken uyuyup kaldı inşallah uzun süre işe yaramaya devam eder

bu kolik muzikleri bi tek bizim zipira islemiyo galiba az bisey kulak kesiliyo sonra hik mik sıkılıyo.cocuk parasini aldiniz mi genşşşleeer:)) bize mesaj geldi aldik bugun.
Eşimede msj gelmiş yarın alcak..

Süt parasınıaldınmı cnm ziraate yatıyodu artık oraya yatmıyomuş araştırmadımda daha

Bişey sorcam bebişlerinizin göbek deliği içeri girdimi bizimki gömülmedi hala çıkıntı var yeğenleriminki sanki kısa süre gömülüp düzeliyodu gibi hatırlıyorum ama baya zaman geçti yanlışta hatırlıyo olabilirim doktorda bişey demedi benimde aklıma gelmed orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…