2017 Aralık Anneleri

Gecen besige yatirip denedim ikk defa besigine yatirdik hem sallarken actim ama hangisi biraz sakinlestirdi bilemiyorum o an sustu diye denemede yapamadim yarim saat ustumde degilde baska bir yerde yatmasi bile dinlendirici:)
Bende şaşırdım gerçek mi diye ama gerçekten işe yaradı belki uyuturda bilmiyorum ama sustu etrafına baktı durdu tabi ben yine uyuyamadım uyumadığı için uyusam bayılırdım kaldıramazdı kimse mecbur baktık durduk birbirimize ağlamasından bin kat iyidir:) benimde üstümde yatmayı çok seviyor en keyif aldığı yer orası galiba bebeklerin:)

Yer besgnde ustu kapalıydı bıkere sorfu uyuyomı sevelm dıye uyuuyo dedm on dk snra oglusum ses cıkarmca yne dedı uyumuyosa sevym dıye walla esm akrabamdan kıskanıyo dıcek dye verdm sevdı on dk.. foto cekecektı cektrmedım ama:)

ayy canm allah yardımcın olsun bu aralar en hassas donemımız anlayıs gostermelerı lazım sana boşanmazsınız umarım bebegının bakımını kendı evinde yap ınan tek basına daha ıyı bakarsın benım kaynanam ılk dogumumda esımle bır olup benı delırteceklerdı nerdeyse sonra kötü ben oldum ama bu dogumumda kaynanamı sevmek ıcın yaklastırıyorum sadece doktor olarakta sehır hastanesinde sezer harmanogulları var cok tavsıye edilen bı doktor bende ona randevu alıcam 1 hafta sonra cok stres yapmamaya calıs kuzum sütun kesılır allah korusun sadece bebegıne odaklan. hersey gelip geçici bunu aklından çıkarma sakın olmaya calıs.

bu kolik muzikleri bi tek bizim zipira islemiyo galiba az bisey kulak kesiliyo sonra hik mik sıkılıyo.cocuk parasini aldiniz mi genşşşleeer:)) bize mesaj geldi aldik bugun.

bugun bende bi enerji bi enerji bu gece gene basima biseyler yagcak ama du bakalm.uyuyor yine bizimki geceye enerji topluyo :))

Ikinci topuk kanında düşmüş muydu canim değerler icim icimi yiyor salı günü bir türlü gelmek bilmedi insalah yüksek çıkmaz kuzum değerler bizim gibi bekleyenlere allah sabir versin
inşallah canm evet normal cıkmıstı sonuclar ikinci aldıklarında ama kızımı parcaldılar bugun ıkı ayağından da aldılar bıraz da nazlıyız sanırım sesı kısıldı aglamaktan benc e düşük cıkacak ebeye sordum hastanede de aldılar ordan bilgi gelmedı dedım oda eger yuksek çıksaydı bıze donerlerdı dedı kolostrum denen ılk sütten kaynaklı yüksek cıkabılıyomıs canm ınsallah ıyı sonuclar alırız yoksa hastaneye sevkedeceklermıs umarım gerek kalmaz.

Son düzenleme:
Tövbe yarabbim bide foto çekecekmiş Allahım bu insanları anlamak gerçekten çok zor

Tövbe yarabbim bide foto çekecekmiş Allahım bu insanları anlamak gerçekten çok zor

Walla saga sola komsuya gosterecek dusuncesz bnlar acıkca dedm walla geldn gırdun foto cektrmıyoz huyszlanıyo snra dedım esımde destek cıktı sasrdım yanı

Benim 40 ım cıktıda noldu keske cıkmayaydı.
40 lı daha kafam rahattı.
Lohusaligin arkasina siginiyodum en azindan.
Daha kırılgan alıngan daha beter bise oldum simdi.
Dısarıda cıkarmıyo kocam.
Sogukmus virus cokmus arkadaslarimla bile aram acıldı gitmeme izin vermiyo cünkü.

Canım kırk brnce bırden duzelcekmı hersey aynı annelık aynı ewlat aynı kostrmaca bndan snra hersey darklı yanı bnce bule ama etraf anlamz bunu .. esınlecıkın szde awm falan hem sıcak oralar hrm drgsklık olr hem bebısın bakımı ıcın uygun yerlerde olr orda

Çok iyi anlıyorum seni.... Malesef düşünce bayanlardaki gibi yok. Çok daralmışsındır eminim bide kış güneş yok 4 duvar insanın üstüne geliyor, kendileri işde de olsa dışardalar sonuçta iki insan yüzü görüyorlar öyle desen napim işe de mi gitmeyeyim derler!

K Koala_anne
Bugün tam emziremedim mi nedir
G ce de uyanamadım galiba
Göğüsler biraz şiş
Sağmak da istemiyorum biberonla veriliyor hep diye
Ara ara emZirsem süt üretimi aZalır mı
Ne dersin
Bi ker daha böyle olmuştu sonrdan yumuşacık oldu göğüslerim
Korkuyorum azalacak diye

Yine sorcam canım :)
Kıyafetsiz dimi 4230gram
Bnde çarş gidicem kilosu için
Maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…