- 10 Ekim 2016
- 1.048
- 1.041
- 53
Bu küsüratlı kilo bence kiyafetlidir ama.Yine sorcam canım :)
Kıyafetsiz dimi 4230gram
Bnde çarş gidicem kilosu için
Maşallah size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu küsüratlı kilo bence kiyafetlidir ama.Yine sorcam canım :)
Kıyafetsiz dimi 4230gram
Maşallah size
Ben de onu soracaktim kizlara ben de bugün aldim mesaj geldi. 300 tl bereket versin
Bende 600 tl :)Ben 400 tl aldım 2.çocuk için 400 sanirim.bugün maaş günüydü birde oldugu gibi bebek odasina gitti.hepsi.
sut parasi icin sgk ya mi basvuruluyoBende 600 tl :)
Süt parasınıda esime verceklermis.
Sanki o emziriyo!
Çok sorun oldu zaten canım. Normalde aç olmadigi halde rmmek istedi. Bol su iç süt yapan seyler ye. Ben göbek marul yedim bir tane dün. Yikadim aldim önüme yedim. Acayip derecede süt yaptı. Bebek uyur uyumaz emdigi memeden kalanı sağ. Bu arada doktora sirdum porsiyonlari nasil ayarlayacagim diye çıkanı saklayacaksın dedi. Süt posetleri de çok pahalı. E bebekten baby and me marka aldim en uygunu oydu.Sütü nasıl artırıyorsun sağınca o arada cocuk acıkırsa napcaz
Süt parasi dedigin nedir ki benim bilgim yok o.konua herkese veriliyor mu o.ben oğlumdan dolayi çocuk yardimi aliyorum 40 tl.Bende 600 tl :)
Süt parasınıda esime verceklermis.
Sanki o emziriyo!
Kizim kolik benim sabah 9 da uyudu sızdı saat 9 bucukta oglum kalkti.yarin saat uyudun hepsi.kontrol vardi ikindin aksam geldim bebegi uyuttum oglana pasta yaptim tam uyuyayim dedin kız uyandiBi tane değil ki dediğin gibi Rabbim canlarını sağ etsin hepsinin kurban olurum yaratan Allaha ama işte hepsi ilgi istiyor benden babadan ben sapıttım ne yapacağımı... Sağol canım benim...
Aile ve sosyal politikalar bakanligina esim basvurdu canim. 138 tl süt parası dogum yapan herkese veriyolar.sut parasi icin sgk ya mi basvuruluyo
Herkese veriyolar.Süt parasi dedigin nedir ki benim bilgim yok o.konua herkese veriliyor mu o.ben oğlumdan dolayi çocuk yardimi aliyorum 40 tl.
Yine sorcam canım :)
Kıyafetsiz dimi 4230gram
Maşallah size
Bu küsüratlı kilo bence kiyafetlidir ama.
sut parasi icin sgk ya mi basvuruluyo
bunu buldum kolik değil ama çok enteresan bununla sakinleşiyor gerçekten dün gece çaresizlikden ararken buldum... Şimdiki bebekler yeni sürüm bazen ne yapacağımı şaşırıyorum valla ayakta sallanmaya alıştırdım başka çare bırakma dı
Eşimede msj gelmiş yarın alcak..bu kolik muzikleri bi tek bizim zipira islemiyo galiba az bisey kulak kesiliyo sonra hik mik sıkılıyo.cocuk parasini aldiniz mi genşşşleeer:)) bize mesaj geldi aldik bugun.
Masallah canım.Bı bez bı yarn kol zıbın 4235 cıktı 4230 dyelm dedı
Ptt ye yatiyo ikiside.Eşimede msj gelmiş yarın alcak..
Süt parasınıaldınmı cnm ziraate yatıyodu artık oraya yatmıyomuş araştırmadımda daha
Para nereye yatıyor peki cnmAile ve sosyal politikalar bakanligina esim basvurdu canim. 138 tl süt parası dogum yapan herkese veriyolar.
Teşekkür ediyorumPtt ye yatiyo ikiside.