2017 Aralık Anneleri

Walla cekemıyorm ya esn ıste oldgu ıcn kaynanaglle gotrduk asıya buhun ustunu cıkardım gectı basına gydrıyo bılmıyorm ıyıce ınatlastmya her yaptkları batıyo bana

Ben gece kalkmadım galiba
Hiç hatırlamıyorum yine
6da uyandım göğüsler dolmuş
Saati de kuruyorum duymuyorum mu nedir
KıZdım yine kendime
Benim bebiş de acıktım ben diyip kalkmamış kaç saat

Bnde kuruyorm saatı her ıhtmale karsı

Kım yardmcı bulalım dedı cnm

Ben de hayatımda hiç bu kadar kötü beslenmemistim

Asıdan geldk kzlar once hastneye ugradm hırıltyı syledm dnledı sırtnı goğsunu bsey yk dedı balgammı var dedım öle olsa öksryk olr dedı.. kılosu 4230 olms cok sukur 2980 dogmdstu kılo alımı ıyı dedı bın sukur boyuda 54 cm olmus.. ordan saglk ocsgına gectm bıdr ırda baktı asıyı vurdu geldk

Bıde hırıltıyı oda nemsızse olabılr dedı ew sobalı bızım ne yapaamkı bunn ıcın.. su oluyo sobann ustnde sureklı kaynayp buhar verıyo ewe ama bska ne yapılabıkr

bak canim hepimiz ayni seyleri yasiyrz.bende senin gibi dusunuyrdm gebelgmde ustume titreyen adam simdi neden boyle diye ama bi sevgi daha var ortada bir bebek var.biraz sevgilermz bolundu anlasilan ben ole dusunuyrm.bi gece kavga ettik sabah bese kadr agladim heo sabah ona ne soylıyım diye dusundm ama yine sustum evladim var.ve farkmdym benden kaynaklaniyo diye

G Gulum80 cnm allah akıl fıkr versın esıne.. anlattmya bzde kavga ettık ama nasıl dusunmez o ewlat ıcın senı dusunmese bıle ewde yıyecek yakacak yoklen nasıl ıcı rahat eder.. kavgalıda olsanız babalık annelık gorevınınherkes yapmak zornda el kadr yavrunn ne gunahı var.. ınsalah gecer bugunler ama gerckten zor oluyo bnde sabırla duruyorm cok batıyo yaptkları

Bizde birazdan gidicez asiya.Ates olmaz ins

Annem dedi canimCok tuhaf di mi

Walla ben pek sasrmadm cnm gercekten ben allahtan baska kmseden bşey beklenmıcehını ogrendım cunku hamılelık donemmde faaln en yaknlarmdan bekledım bazı seylerı ama bı laf var tırnagın varsa başını kaşı dıye o yızdrn allah kendnden baskasına muhtac etmesın hcbırımzıı

sobanin camasir asma apaartlari oluyo ya oraya islak havlu as kurudkca islat as nemlendirir canim.

Ondan takmıuorm cnm ya çirkin duruyo dıyede ama sobann yannda caamsır kurutuyorm mecbr bebısın koyafetlerı galan oda deterjanlı oldgndan kurtmazmı havayı yksa nemlendrrmı sobann ustndr su oluuo bıde

1.ay asisi ates yapmaz 2.ay asilari yaparms ebe demisti.hatta 2.ay asisina giderken dus aldr gel cunku asidsn sonra 3 gun dus aldrmiycksn dedi

Hemde uc ası yaplıuoms ıkncı ay.. su havada dusta aldrmam dısarı cıkmadan.. zatn haftada bı yapıyorz banyoyu

Ondan takmıuorm cnm ya çirkin duruyo dıyede ama sobann yannda caamsır kurutuyorm mecbr bebısın koyafetlerı galan oda deterjanlı oldgndan kurtmazmı havayı yksa nemlendrrmı sobann ustndr su oluuo bıde
o da iyi gelir canim.burun spreyo var doğal ilac degldt yaziyo üstünde nemlendrci sprey
xclear adi biz ondan kullaniyrz ama ne yapsrsn yap oluyo illa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…