- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Zor valla bazen kendi annemizle anlaşamıyoken başkasıyla anlaşmak imkansız olabiliyo benim annem yanımda kaynanamda orjinalinde iyi biridir ama oda daha hamileyken gece ağlamalardan uyuyamıycan sen diğer odada yatarsın falan diyodu bende o çocuğu ben tek yapmadım tamam gece kalkıp pışpışlamasın altını almasın ama odada kalacak dedim. Ben önceden herkese uyarılarımı yaptım herkeste sağ olsun benim deli damarımı bildiği için kimse ses çıkaramıyo bi annemle anaannemin batıl inançlarını yenemedim ama bunada şükür)
Ben gece kalkmadım galiba
Hiç hatırlamıyorum yine
6da uyandım göğüsler dolmuş
Saati de kuruyorum duymuyorum mu nedir
KıZdım yine kendime
Benim bebiş de acıktım ben diyip kalkmamış kaç saat
Bizde dun esimle birlikte baktik,birbirimize grdik.Cocugu bi tutamiyr,aglatyr.Dun hic bi isimi halledemedim.Yemek bile yiyemedim.Anneme gitcem dedim.Cocuga bakamiyrsan git dedi.Annemi aradim,gel diyr.O ne desin.Sana 1 ayligina yardimci bulalim dediO kadar uzuldum ki.
O konuyuda anlamıyorm kımı sıtede ınek sutu gaz yapar yazıyo kımınde ıcılmelı emzrem anne ıcmelı dıyo hem tum yemklerdr bshsrat yag var hsmılelık bttı bızım dıyetler brmedı.. duzenlı yemk yapmya frsat olmuyokı ne bukrsam yıyırum walla
Ben de hayatımda hiç bu kadar kötü beslenmemistim
bak canim hepimiz ayni seyleri yasiyrz.bende senin gibi dusunuyrdm gebelgmde ustume titreyen adam simdi neden boyle diye ama bi sevgi daha var ortada bir bebek var.biraz sevgilermz bolundu anlasilan ben ole dusunuyrm.bi gece kavga ettik sabah bese kadr agladim heo sabah ona ne soylıyım diye dusundm ama yine sustum evladim var.ve farkmdym benden kaynaklaniyo diyeCanim zoruma gidiyor 1 gün oldu eve geleli evde dogrundurust bisey yok babamlar az BI alışveriş yaptı mersine gitmeden para bıraktılar ekmek.almaya gidemiyorum yavrumu bırakıp ve kocam denen o adam arayıp sormadı su sezeryanli halimle komur torbası kaldirdip sobayı yakmam lazım kızı hasta etmemek için şimdi yanimda olacağına yanında değil kötü gunumde yanında değilse iyi gunumde yanimda olmasın ben annem babam bosan cocugu olmuyor falan defile millet saçma sapan konuştuğu halde onu bırakmadım sabrettimn hicbirzaman da kusurunu yüzüne vurmadim ama o ne yaptı el kadar yavruyla beni bıraktı kayinbaba gidersen birdaha getirtmem buraya seni ddi kocam denen adam hicbisey demedi Ben nasıl bu adamla ayni yastiga bas koyarım nasil tekrar guvenebilirim zaten aşk sevgi kalmadi
Annem dedi canimKım yardmcı bulalım dedı cnm
Bizde birazdan gidicez asiya.Ates olmaz insAsıdan geldk kzlar once hastneye ugradm hırıltyı syledm dnledı sırtnı goğsunu bsey yk dedı balgammı var dedım öle olsa öksryk olr dedı.. kılosu 4230 olms cok sukur 2980 dogmdstu kılo alımı ıyı dedı bın sukur boyuda 54 cm olmus.. ordan saglk ocsgına gectm bıdr ırda baktı asıyı vurdu geldk
Annem dedi canimCok tuhaf di mi
sobanin camasir asma apaartlari oluyo ya oraya islak havlu as kurudkca islat as nemlendirir canim.Bıde hırıltıyı oda nemsızse olabılr dedı ew sobalı bızım ne yapaamkı bunn ıcın.. su oluyo sobann ustnde sureklı kaynayp buhar verıyo ewe ama bska ne yapılabıkr
Bizde birazdan gidicez asiya.Ates olmaz ins
1.ay asisi ates yapmaz 2.ay asilari yaparms ebe demisti.hatta 2.ay asisina giderken dus aldr gel cunku asidsn sonra 3 gun dus aldrmiycksn dediBizde birazdan gidicez asiya.Ates olmaz ins
sobanin camasir asma apaartlari oluyo ya oraya islak havlu as kurudkca islat as nemlendirir canim.
1.ay asisi ates yapmaz 2.ay asilari yaparms ebe demisti.hatta 2.ay asisina giderken dus aldr gel cunku asidsn sonra 3 gun dus aldrmiycksn dedi
o da iyi gelir canim.burun spreyo var doğal ilac degldt yaziyo üstünde nemlendrci spreyOndan takmıuorm cnm ya çirkin duruyo dıyede ama sobann yannda caamsır kurutuyorm mecbr bebısın koyafetlerı galan oda deterjanlı oldgndan kurtmazmı havayı yksa nemlendrrmı sobann ustndr su oluuo bıde
gecesi aldrirsn canim gitmedn bi gun once.sart degil uc gun yikanmasa ne olur bebi onlarHemde uc ası yaplıuoms ıkncı ay.. su havada dusta aldrmam dısarı cıkmadan.. zatn haftada bı yapıyorz banyoyu
Iyi bari canim daha cok minikler1.ay asisi ates yapmaz 2.ay asilari yaparms ebe demisti.hatta 2.ay asisina giderken dus aldr gel cunku asidsn sonra 3 gun dus aldrmiycksn dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?