- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Ya perişanım yaaa dün yine gece 11 de kalktı sabah 5 i geçiyordu tövbe uyumadı kafayı yedim resmen en son oturup ağladım çünkü yorgunum gündüz de dinlenemiyorum başım yarılıyor resmen, şimdi altını değiştirdim gözünü bile açmadı emdi uyudu tekrar bende iş güç koşturmaca..... Daha iyi günlerimiz yakamızı bırakmayacağı günler gelecek ozaman ne yemek nede iş hak getire:) bu topiğin bebekleri hep aynı galiba aynı anda uyumuyorlar yada gazları var :)Ne cok degstrmıssuno bıle yoruyo ınsanı ıkı büklüm oluyorm mınnak bıde elı kolu durmuyo bısey olck dıye. Gunde bıkere degstrıyorm bn kusuyo yada sut akıyo faln pek dışa gecmedı bızım ılk zamnlar ıkı kere faln gecmstı
Canım ne oldu böyle yaaa şoktayımCanim bende dün kavga ettim kaynanamla hwmdenoyle böyle bir kavga değil bütün zehirini kustu bana kac yılın birikimiydi ama iyi oldu kızımı birdaha gostermeyecem ne ben onlara gidecem ne onlar benim evime gelecek dün bu halimle benisinir krizine soktu dün sutun kesildi resmen stresten benim gibi bir insani bile delirttiler bende herşeyimi toplayıp.evime geldim kızımla babam geldi evime getirdi kocam denen adam ailesinin yanında oldu orda kaldı boşanma davası için düşünüyorum şimdi kizim için.katlanabilir miyim ama 6 yıllık aşkı sevgiyi emeği silen bir adama guvenebilir miyimn bmiyorum ama en güzeli kendi evimde kizimla basbasa bir gece geçirdim kızımla dünyalara degismem bin tane kocaya ve onun ailesine değer
Dün gece demekki herkesin canı sıkkınmış anlaşılan sabah bizde birbirimize girdik öldürecektim eşimi, bazen ne kadar anlayışsız oluyorlar anlamıyorum.... Akşam 3 yaşında ki kızımın uykusu geldi halen ayakta sallanma istiyor bide kardeşi var haliyle kıskanıyor kuzum onu uyutacağım en ufak babasının kucağında yatıyor seside çıkmıyor, sen onu ayağına al bunuda kucağına getiririm diyor bana bende bağordım akşamdan akşama iki saat dayanamadın mı bi bakıver babamın evinden getirmedim ben bu çocukları diye ama ne fayda biri ayağımda biri kucağımda kalakaldım yine zaten lohusalık var... Yemek yemeye hiçbirşeye fırsat yok 4 çocuk heryere koşacağım diye param parça oldum iyice valla kurudum kaldım 40 ım çıkmadan.... Erkekler anca 40 ın çıkması için gün sayarlar......15 senelik evliyiz ama bu günlere kolay gelmedim seneler geçtikçe kadının tahammülü kalmıyor erkekler yaşlandıkça kediye dönüyor ama kadından giden gidiyor malesef......Bizde dun esimle birlikte baktik,birbirimize grdik.Cocugu bi tutamiyr,aglatyr.Dun hic bi isimi halledemedim.Yemek bile yiyemedim.Anneme gitcem dedim.Cocuga bakamiyrsan git dedi.Annemi aradim,gel diyr.O ne desin.Sana 1 ayligina yardimci bulalim dediO kadar uzuldum ki.
Senin işin daha zor canım 4 cocukla. Allahım kolaylık versin inş. hepimize. Bişeyler yemeyince,uykusuz kalınca süt de olmuyor.Dün gece demekki herkesin canı sıkkınmış anlaşılan sabah bizde birbirimize girdik öldürecektim eşimi, bazen ne kadar anlayışsız oluyorlar anlamıyorum.... Akşam 3 yaşında ki kızımın uykusu geldi halen ayakta sallanma istiyor bide kardeşi var haliyle kıskanıyor kuzum onu uyutacağım en ufak babasının kucağında yatıyor seside çıkmıyor, sen onu ayağına al bunuda kucağına getiririm diyor bana bende bağordım akşamdan akşama iki saat dayanamadın mı bi bakıver babamın evinden getirmedim ben bu çocukları diye ama ne fayda biri ayağımda biri kucağımda kalakaldım yine zaten lohusalık var... Yemek yemeye hiçbirşeye fırsat yok 4 çocuk heryere koşacağım diye param parça oldum iyice valla kurudum kaldım 40 ım çıkmadan.... Erkekler anca 40 ın çıkması için gün sayarlar......15 senelik evliyiz ama bu günlere kolay gelmedim seneler geçtikçe kadının tahammülü kalmıyor erkekler yaşlandıkça kediye dönüyor ama kadından giden gidiyor malesef......
Dün gece demekki herkesin canı sıkkınmış anlaşılan sabah bizde birbirimize girdik öldürecektim eşimi, bazen ne kadar anlayışsız oluyorlar anlamıyorum.... Akşam 3 yaşında ki kızımın uykusu geldi halen ayakta sallanma istiyor bide kardeşi var haliyle kıskanıyor kuzum onu uyutacağım en ufak babasının kucağında yatıyor seside çıkmıyor, sen onu ayağına al bunuda kucağına getiririm diyor bana bende bağordım akşamdan akşama iki saat dayanamadın mı bi bakıver babamın evinden getirmedim ben bu çocukları diye ama ne fayda biri ayağımda biri kucağımda kalakaldım yine zaten lohusalık var... Yemek yemeye hiçbirşeye fırsat yok 4 çocuk heryere koşacağım diye param parça oldum iyice valla kurudum kaldım 40 ım çıkmadan.... Erkekler anca 40 ın çıkması için gün sayarlar......15 senelik evliyiz ama bu günlere kolay gelmedim seneler geçtikçe kadının tahammülü kalmıyor erkekler yaşlandıkça kediye dönüyor ama kadından giden gidiyor malesef......
Ya perişanım yaaa dün yine gece 11 de kalktı sabah 5 i geçiyordu tövbe uyumadı kafayı yedim resmen en son oturup ağladım çünkü yorgunum gündüz de dinlenemiyorum başım yarılıyor resmen, şimdi altını değiştirdim gözünü bile açmadı emdi uyudu tekrar bende iş güç koşturmaca..... Daha iyi günlerimiz yakamızı bırakmayacağı günler gelecek ozaman ne yemek nede iş hak getire:) bu topiğin bebekleri hep aynı galiba aynı anda uyumuyorlar yada gazları var :)
Bütün erkekler mi aynı yoksa biz lohusalıktan sebep mi böyleyiz. Bizde de durumlar pek farklı değil sanki tek benim bu çocuk. Bütün gün çalışıyor yoruluyor tamam anlıyoruz ama geceden geceye bizde destek bekliyoruz eşlerimizden.
Dün gece demekki herkesin canı sıkkınmış anlaşılan sabah bizde birbirimize girdik öldürecektim eşimi, bazen ne kadar anlayışsız oluyorlar anlamıyorum.... Akşam 3 yaşında ki kızımın uykusu geldi halen ayakta sallanma istiyor bide kardeşi var haliyle kıskanıyor kuzum onu uyutacağım en ufak babasının kucağında yatıyor seside çıkmıyor, sen onu ayağına al bunuda kucağına getiririm diyor bana bende bağordım akşamdan akşama iki saat dayanamadın mı bi bakıver babamın evinden getirmedim ben bu çocukları diye ama ne fayda biri ayağımda biri kucağımda kalakaldım yine zaten lohusalık var... Yemek yemeye hiçbirşeye fırsat yok 4 çocuk heryere koşacağım diye param parça oldum iyice valla kurudum kaldım 40 ım çıkmadan.... Erkekler anca 40 ın çıkması için gün sayarlar......15 senelik evliyiz ama bu günlere kolay gelmedim seneler geçtikçe kadının tahammülü kalmıyor erkekler yaşlandıkça kediye dönüyor ama kadından giden gidiyor malesef......
Açık renkliyse A101deki aspirini de deneyebilirsin canım. Ben renkli mutfak halıma da kullanmıştım sorun olmamıştıBirkaç arkadaş söyledi. Daha markete gidemedik. Günlerdir halı öyle lekeli. Markete gidersem alacağım parlatıcı
Bende aynıyım cnm ya 3 yaşındaki bensiz uyumuyır e ufaklık desen zaten hep meme derdinde..yatağına yatırmamla uyanması bir oluyor allahtan annem yanımda yardımcı..dün gece 2ye kadar uyuması sonra 2saattebbir uyandı rahattı ama öncesind e çok ağladı anca davlumbazın sesinde sakinledi..nasıl sakinleşti re bilirim senin tecrüben var..benim büyük maşallah çok sakindi iyi anlaşırdık bununla anlaşamıyoruzYa perişanım yaaa dün yine gece 11 de kalktı sabah 5 i geçiyordu tövbe uyumadı kafayı yedim resmen en son oturup ağladım çünkü yorgunum gündüz de dinlenemiyorum başım yarılıyor resmen, şimdi altını değiştirdim gözünü bile açmadı emdi uyudu tekrar bende iş güç koşturmaca..... Daha iyi günlerimiz yakamızı bırakmayacağı günler gelecek ozaman ne yemek nede iş hak getire:) bu topiğin bebekleri hep aynı galiba aynı anda uyumuyorlar yada gazları var :)
Aynen bana da oyle dediler1.ay asisi ates yapmaz 2.ay asilari yaparms ebe demisti.hatta 2.ay asisina giderken dus aldr gel cunku asidsn sonra 3 gun dus aldrmiycksn dedi
Rezene demlendikten sonra içmeden 1 dak önce falan atsan olur ama süzülmediği için ben içemedim öyleToz var kımyon bı oarca stsam olmazmıko onuda yenı aldrdım kullanmıyodm bn ewde
Amin canımm.Herkes kendini dusunuyor maalesefWalla ben pek sasrmadm cnm gercekten ben allahtan baska kmseden bşey beklenmıcehını ogrendım cunku hamılelık donemmde faaln en yaknlarmdan bekledım bazı seylerı ama bı laf var tırnagın varsa başını kaşı dıye o yızdrn allah kendnden baskasına muhtac etmesın hcbırımzıı
Offf canım yaa çok üzüldüm ama sakin olmaya çalış bu dönemlerde biz fazla sinirli ve alıngan olabiliyoruz kocalarımızın her şartta yanımızda olmasını istiyoruz ama onlar bizim istediğimiz gibi düşünmeye biliyor kayınvaliden vs tamam ama kocan açısından bidaha düşün bebeğin daha çok küçük canım sakin kafayla düşün doğru kararı ozaman verirsin ama bi kaç gün yanına yanaştırma affetsen bile burnu mutlaka sürtsünCanim bende dün kavga ettim kaynanamla hwmdenoyle böyle bir kavga değil bütün zehirini kustu bana kac yılın birikimiydi ama iyi oldu kızımı birdaha gostermeyecem ne ben onlara gidecem ne onlar benim evime gelecek dün bu halimle benisinir krizine soktu dün sutun kesildi resmen stresten benim gibi bir insani bile delirttiler bende herşeyimi toplayıp.evime geldim kızımla babam geldi evime getirdi kocam denen adam ailesinin yanında oldu orda kaldı boşanma davası için düşünüyorum şimdi kizim için.katlanabilir miyim ama 6 yıllık aşkı sevgiyi emeği silen bir adama guvenebilir miyimn bmiyorum ama en güzeli kendi evimde kizimla basbasa bir gece geçirdim kızımla dünyalara degismem bin tane kocaya ve onun ailesine değer
Aynen canım malesef fıtratları gereği annaler gibi olamazlar ama elleri armut toplamasında yardımcı olsunlar sorsan gece boyu uyumadı zaten odada yatamıyor 3 numara benimle yattığı için ama uykusuz kalan o ben değil... Bende bebek ağladımı başına götürütorum ışığıda yakıyorum yanında ilgileniyorum, tamam dediğin gibi yoruluyorlar ama bizdekide can taş değil ki....Bütün erkekler mi aynı yoksa biz lohusalıktan sebep mi böyleyiz. Bizde de durumlar pek farklı değil sanki tek benim bu çocuk. Bütün gün çalışıyor yoruluyor tamam anlıyoruz ama geceden geceye bizde destek bekliyoruz eşlerimizden.
Ah sorma yaa bak bu saat oldu daha biiey yapamadım uyudu uyandı halen ilgileniyırum.... Daha ıyku yok bende azcık uyusam sinirlerim bozulmayacak uykusuzluk beni mahvediyor.... Bide anlamıyorum ne diye küçücük çocuğu kucağa almaya çalışırlar mikrop bulaştıracaklar Allahım yaa nazarda değer tabiDun aksam bızımkı hc aglamadıgı kadr agladı ben nazar degdı dıye dusunuyorm mısafr gelmstı ısrarla kucagına alp sevmek ıstedı mevburen bsey dıyemedım. VErdm.. zor oluyo gercekten zaten ust uste bınnce agır gelıyo yorgnluk arada bı ıkı saat uysam daha ıyı oluyorm ama bıkac saatbuyumaynca gelıyo benmkılerde yorgnluk uyku harıcınde emzrrken heryerım tutuluyo benmı beceremıyorm acaba bıde daha buyudkce dahada agrlasacak o zaman nasıl olck kendı daha ıyı kavrar dımı bu kadr ugrastrma her seklde tutar memeyı
Bi tane değil ki dediğin gibi Rabbim canlarını sağ etsin hepsinin kurban olurum yaratan Allaha ama işte hepsi ilgi istiyor benden babadan ben sapıttım ne yapacağımı... Sağol canım benim...Canım gonulden soyluyorm allah senın yardmcın olsn bıen bıtanede perısan oldum bıkac saat uyumasa pilim bıtıyo hele aksam 10dan snra varya bayılcak gbı oluyorm resmen kagam bı saga bı sola devrılıyo ıykudan sıcraynca kendıme helıyorm son devre esımde oluyo genelde artık yatırıyorm sallıyo
Bende aynıyım cnm ya 3 yaşındaki bensiz uyumuyır e ufaklık desen zaten hep meme derdinde..yatağına yatırmamla uyanması bir oluyor allahtan annem yanımda yardımcı..dün gece 2ye kadar uyuması sonra 2saattebbir uyandı rahattı ama öncesind e çok ağladı anca davlumbazın sesinde sakinledi..nasıl sakinleşti re bilirim senin tecrüben var..benim büyük maşallah çok sakindi iyi anlaşırdık bununla anlaşamıyoruz
Gecen besige yatirip denedim ikk defa besigine yatirdik hem sallarken actim ama hangisi biraz sakinlestirdi bilemiyorum o an sustu diye denemede yapamadim yarim saat ustumde degilde baska bir yerde yatmasi bile dinlendirici:)bunu buldum kolik değil ama çok enteresan bununla sakinleşiyor gerçekten dün gece çaresizlikden ararken buldum... Şimdiki bebekler yeni sürüm bazen ne yapacağımı şaşırıyorum valla ayakta sallanmaya alıştırdım başka çare bırakma dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?