Benimkindede var canım 2 haftadır doktor normal dedi bazı bebeklerde olabiliyomuş krem falan istedim gerek yok kendi gececek dedi ben yinede sütümden sürüyorum yüzüne daha iyi şimdi bizimkiler ergenliğe erken girdi :))Benim kizimin suratinda cok fazla sivilce cikti.
Neden cikmis olabilir fikri olan var mi?
Bebekler ilk 3 ay degisiyor bigün agliyor bigün uyuyor hastaliktan degil benimkide ayni hic susmadan 5 saat agladi geceb gecr reflü gaz ne yapsinlar.gündüz aglamiyor gece agliyorsa koliktir.benimki gunduz uyuyor gece aglana snöbetleri var
Senin yediklerinden olur dedi benim dokrorum normal dedi.Benimkindede var canım 2 haftadır doktor normal dedi bazı bebeklerde olabiliyomuş krem falan istedim gerek yok kendi gececek dedi ben yinede sütümden sürüyorum yüzüne daha iyi şimdi bizimkiler ergenliğe erken girdi :))
Bir saattir uyumuyor. Meme vermesem ağlayacak. Meme uçları o kadar agriyor ki artık. Ne sursem fayda etmiyor adeta
Hangi ilacı verdi canımBu gun kizim resmen aglama krizlerine girdi 5 dak duruyorsa saatlerce agladi en sonunda dok gittik yeni bir tane gaz ilaci verdi 5 gun duzenli ver dedi ilactan sonra tuvalete cikti hala karni gurulduyor ama aglamadi hic.degilse uyutmaya calisiyorum
Benimki gece boyunca memeyi almamak için direndi 4 saat uyanık kaldı ve uykuya yenik düştüğü an emdi sadeceBir saattir uyumuyor. Meme vermesem ağlayacak. Meme uçları o kadar agriyor ki artık. Ne sursem fayda etmiyor adeta
Benimki gece boyunca memeyi almamak için direndi 4 saat uyanık kaldı ve uykuya yenik düştüğü an emdi sadece
Yeni çıktı bu davranış
Memeyi ağzına alıyor 1dk emip bırakıyor
Emmeyince nasıl sakinleştireceğimizi bilemeyip beşiğin sallama öZelliğini açtık ama istemedi
Bir de buzuki orhan kolik diye bi müzik var
Onu açınca sakinleşiyor
Haberin olsun canım
Anne karnında duyduğu seslerin benzerleri
İnşAllah canım gideyim pazartesi bende sağlık ocağına o zamanInşallah canim ama yine de sağlık ocağında da topuk kanini bir tekrarlat derin biliyorum bir on gün daha beklemek zor benim başından kaynar sular dokulmustu salı gününü bekliyorum bende insallah sonuçlar temiz çıkar senin de benim de
O kadar uzun sürer miymişBizim sarilik hala gecmedi.9.6 cıktı.Doktor 3 ayı bulabilir dedi.Ins.bi an once gecer.Ben korkuyorum.
Bizim sarilik hala gecmedi.9.6 cıktı.Doktor 3 ayı bulabilir dedi.Ins.bi an once gecer.Ben korkuyorum.
O kadar uzun sürer miymiş
Bizim de hala göz aklarımız sarı
Ama ölçtürmedik baya oldu
Surer dedi canim.Atkadasimla konustum.52 guun surmus onlarin ki.O kadar uzun sürer miymiş
Bizim de hala göz aklarımız sarı
Ama ölçtürmedik baya oldu
2 saati geciyr canim beslenmesi.Sormayı unuttum kac saatte besleyeyim diyecektim.3 saati geciyr bazen.Kilo alımi cok iyi sukur.Arada mama veryrm dedim.Gerek yok dediCanım beslenme konusuna dıkkat edıyosndt zatendr bu sarılık ıcın sarı tulbent galan derlerya kullanıyomsuun bebısıne ıyırken galan örtsen ustune
Kaç günde kaç kilo almış canım2 saati geciyr canim beslenmesi.Sormayı unuttum kac saatte besleyeyim diyecektim.3 saati geciyr bazen.Kilo alımi cok iyi sukur.Arada mama veryrm dedim.Gerek yok dedi
1 ayda 1 kilo almis canım.Bazen oyle oluyr 5 dakika emiyr bırakıyr bizimki de,bazen de doymuyor:) Sarilik icin riskli mi ki 3 saati gecrmek?Kaç günde kaç kilo almış canım
Bizimki de 2 gündür emmiyor 5-6dk emse seviniyorum
O bütün gün memede duran bebiş gitti yerine emmeyen bebiş geldi
Benim de 3 saati geçiyor bazen kabul etmeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?