• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

pampers

pampers miş canim iyi degil mi
Ben premium care kullaniyordum sonra ban pampers hediye geldi bir kutu. Emicilikleri cok farklı. Pampers daha düşük kalite kalıyor digerinin yaninda. Premium care kakayi da emiyordu cok yayılmıyordu bezde ama bunda beline doğru yükseliyor. Daha sık kontrol et altını. 2-3 saati aşmasın.

İçime oturdu sorma canım
2saat sonra emzirdim
Üstüne de azıcık biberonla süt verdim
Çok yoruldu hem banyo hem kusma
Uyanamıyor yavrum
Ben de bebegim gazini kolayca atiyir diye herseyi yiyordum. Bir ara o kadar gazi vardi ki ağlıyordu meme vere vere memede de süt bitti. Ucu da yara gibi aciyor emdikçe. Çocuğumun aglamaktan gözünden yaş gelmişti benim de gosleeim dolmuştu. Içime oturmuştu.

Ya benim oğlum aksam 7 den gece 1 bucuga kadar surekli memede durmak istiyo bu durum nasıl değişecek uyuyo kucagimda terlemesin diye yatagina koyarken tekrar uyanıp ağlıyo resmen yalancı emzik olarak kullanıyo beni
Göğsünde sikica tut onu ama emzik ver dalinca yataga alirsin.

Annem bakıcak kısmetse canım. Aynen şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıp gidicem işe diye.
Ben de üst kat komşumla anlaştım ona bırakacağım. Sen sansliymissin annen bakacak ne güzel. Benim annem sınıf öğretmeni çalışıyor. Kayinvalidemle eşim nisanliligimizdan beri görüşmüyor.

SPhotoEditor-20180111_235516.jpg
SPhotoEditor-20180111_235554.jpg

Kızlar dün gelen misafir çocuğu halıya kola döktü birşeylerle sildim gölgesi kaldı. Ne yapsam geçer? Camasir suyu ve bulasik deterjani ile denedim. Yağ çözücü etkili spreylerle de denedim. Beyaz sabunu köpürtüp onla da sildim ama izi kaldı.

Kızlar dün gelen misafir çocuğu halıya kola döktü birşeylerle sildim gölgesi kaldı. Ne yapsam geçer? Camasir suyu ve bulasik deterjani ile denedim. Yağ çözücü etkili spreylerle de denedim. Beyaz sabunu köpürtüp onla da sildim ama izi kaldı.
Sirke dene

Gunesimibekliyorum Gunesimibekliyorum @Koala_anne Allah sizden razı olsun trosyd pişik kremi çok iyi geldi oğluşuma bir günde geçirdi hemde çok kötü durumda olmasına rağmen. Bende herkese tavsiye ediyorum
Hepimizden razı olsun Rabbim canım bebişlerimizle ilgili en kötü derdimiz popişindeki pişik olsun inşallah

ben mamadan diyrm canim degistrdk mamayi hipp aldik ama pek tadini sevmedi.sekersizmis bu digeri sekerli digerini deli gibi cekerdi bunu pek hevesli degil.bakalm kaka mevzusus ne olcak.gaz allahin emri canim onu farkettim biz 3 aya kadr cekcz onu canlaro sagolsun tek sikintilari bu olsun napalm
Canım biberon ne kullanıyosun bazı markaların içinde mavi çubuk olan biberonları var gazı önlüyor

Bulasik makinesi parlaticisi

Bu gun kizim resmen aglama krizlerine girdi 5 dak duruyorsa saatlerce agladi en sonunda dok gittik yeni bir tane gaz ilaci verdi 5 gun duzenli ver dedi ilactan sonra tuvalete cikti hala karni gurulduyor ama aglamadi hic.degilse uyutmaya calisiyorum

Sıvı arap sabunu demçne ıstersrn camm

Uyumayan varmı kzlar bebegn usutse berden anlatm atesı falan olrmu.. aksamdan berı huysuz memede bıle aglıyo devamlı degl ama ılk defa byle oldu cözemedm esmde atletle gezıyon usuttun bebeyı dedı uzuldum :(

Bıde braz hırıltı var gbı burundanmı bıgazdanmı anlamadım aksm temzlemedk brnunu hergn temzlıyoz nrmalde

Uyumayan varmı kzlar bebegn usutse berden anlatm atesı falan olrmu.. aksamdan berı huysuz memede bıle aglıyo devamlı degl ama ılk defa byle oldu cözemedm esmde atletle gezıyon usuttun bebeyı dedı uzuldum :KK43:
Bebekler ilk 3 ay degisiyor bigün agliyor bigün uyuyor hastaliktan degil benimkide ayni hic susmadan 5 saat agladi geceb gecr reflü gaz ne yapsinlar.gündüz aglamiyor gece agliyorsa koliktir.benimki gunduz uyuyor gece aglana snöbetleri var

Back