2017 Aralık Anneleri

Bnede oyle yapiyorum hatta cok agladiginda serce parmagimi emmeye basladi ozaman verdim emzik insallah bizimkide alisir. Masallah sizin 4. Olunca artik tecrubeler cok fazla bizede yardimci oluyorsunuz

Üzülme sakın açlıktan ölecek değil ya birak uyusun. Rahatlamış kusunca demek ki hemen uyumus. Kalkinca yenifen emzirirsin. Hem kussa bile bir miktar kalıyordur midede.
İçime oturdu sorma canım
2saat sonra emzirdim
Üstüne de azıcık biberonla süt verdim
Çok yoruldu hem banyo hem kusma
Uyanamıyor yavrum

Ya benim oğlum aksam 7 den gece 1 bucuga kadar surekli memede durmak istiyo bu durum nasıl değişecek uyuyo kucagimda terlemesin diye yatagina koyarken tekrar uyanıp ağlıyo resmen yalancı emzik olarak kullanıyo beni

ilk gun fark etmiuo hatta ben dayanamayp vermstm bi kez ama dun hic vermedm ne dun ne bugun hic ikinmadi.ama kaka yok bizdede 20 günlükten sonra kabizlk basladi mamalarida degstrdm hep ama kar etmedi
Kesin bırakıyorum canım.Ilk dogdugunda bu kadar degildi.10 dakikada bir uyanıyr.Buyuk kızım 30 gunluktu.10 gun kaka yapmamıstı

Tamam canım.Ins.tutar.

Bnede oyle yapiyorum hatta cok agladiginda serce parmagimi emmeye basladi ozaman verdim emzik insallah bizimkide alisir. Masallah sizin 4. Olunca artik tecrubeler cok fazla bizede yardimci oluyorsunuz
İnşAllah canım elimden ne gelirse bende aizlerden öğreniyorum bazı şeyleri burda paylaşmak iyi oluyor❤

Banyodan sonra hiç uyandıramadım
Zaten bi de kusturdum
3-5dk emiyor sonra bırakıyor
Uyandıramıyorum ben bu bebişi
Nasıl beslicem
G Gulum80 sen sağıp mı veriyosun uyurken
Ben de uyandıramadım bugün
Sabaha kadar uyur be bebiş
Yarım saate bir deniyorum emsin diye

simdi biz ne zaman 2 aylik olcaz 29 kasim dogumlu her ayin 29 unu mu saycam.kafa basmiyore benm.ama 7 si 40 imizdi 40 tan 60 a yani iki ayliga sayinca ocak 17 oluyo.biri bana aciklasin bunu

Canim önceden sagip bibwronla veriyorum huyu değişti artık uyurken biberonu almıyorum emzik de aldiramiyorum canim yüzünüboynunu ilik suyla sil bazen ben.öyle yapinca uyaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…