Bende canim çünkü arada yapıyor dudagina da oluyor almıyor agzindanBelki tükürüğünü uyku arasında tutuyordur ağzında korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum bende canım
Eşime her gun okutuyorum zatenWalla farklı fıkrler var ama kurana doknlmadan nas felak oknr dıe duydm daha cok .. esınz okusun ıcınız rahat etmıyosa bnde okuyorm ama
Ben premium care kullaniyordum sonra ban pampers hediye geldi bir kutu. Emicilikleri cok farklı. Pampers daha düşük kalite kalıyor digerinin yaninda. Premium care kakayi da emiyordu cok yayılmıyordu bezde ama bunda beline doğru yükseliyor. Daha sık kontrol et altını. 2-3 saati aşmasın.pampers
pampers miş canim iyi degil mi
Ben de bebegim gazini kolayca atiyir diye herseyi yiyordum. Bir ara o kadar gazi vardi ki ağlıyordu meme vere vere memede de süt bitti. Ucu da yara gibi aciyor emdikçe. Çocuğumun aglamaktan gözünden yaş gelmişti benim de gosleeim dolmuştu. Içime oturmuştu.İçime oturdu sorma canım
2saat sonra emzirdim
Üstüne de azıcık biberonla süt verdim
Çok yoruldu hem banyo hem kusma
Uyanamıyor yavrum
Göğsünde sikica tut onu ama emzik ver dalinca yataga alirsin.Ya benim oğlum aksam 7 den gece 1 bucuga kadar surekli memede durmak istiyo bu durum nasıl değişecek uyuyo kucagimda terlemesin diye yatagina koyarken tekrar uyanıp ağlıyo resmen yalancı emzik olarak kullanıyo beni
Ben de üst kat komşumla anlaştım ona bırakacağım. Sen sansliymissin annen bakacak ne güzel. Benim annem sınıf öğretmeni çalışıyor. Kayinvalidemle eşim nisanliligimizdan beri görüşmüyor.Annem bakıcak kısmetse canım. Aynen şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıp gidicem işe diye.
Sirke deneKızlar dün gelen misafir çocuğu halıya kola döktü birşeylerle sildim gölgesi kaldı. Ne yapsam geçer? Camasir suyu ve bulasik deterjani ile denedim. Yağ çözücü etkili spreylerle de denedim. Beyaz sabunu köpürtüp onla da sildim ama izi kaldı.
Hepimizden razı olsun Rabbim canım bebişlerimizle ilgili en kötü derdimiz popişindeki pişik olsun inşallahGunesimibekliyorum @Koala_anne Allah sizden razı olsun trosyd pişik kremi çok iyi geldi oğluşuma bir günde geçirdi hemde çok kötü durumda olmasına rağmen. Bende herkese tavsiye ediyorum
Canım biberon ne kullanıyosun bazı markaların içinde mavi çubuk olan biberonları var gazı önlüyorben mamadan diyrm canim degistrdk mamayi hipp aldik ama pek tadini sevmedi.sekersizmis bu digeri sekerli digerini deli gibi cekerdi bunu pek hevesli degil.bakalm kaka mevzusus ne olcak.gaz allahin emri canim onu farkettim biz 3 aya kadr cekcz onu canlaro sagolsun tek sikintilari bu olsun napalm
Bulasik makinesi parlaticisiKızlar dün gelen misafir çocuğu halıya kola döktü birşeylerle sildim gölgesi kaldı. Ne yapsam geçer? Camasir suyu ve bulasik deterjani ile denedim. Yağ çözücü etkili spreylerle de denedim. Beyaz sabunu köpürtüp onla da sildim ama izi kaldı.
Bunu.bende.denedim.cay lekelerinde baya etkili ama kolayi denemedimBulasik makinesi parlaticisi
Kızlar dün gelen misafir çocuğu halıya kola döktü birşeylerle sildim gölgesi kaldı. Ne yapsam geçer? Camasir suyu ve bulasik deterjani ile denedim. Yağ çözücü etkili spreylerle de denedim. Beyaz sabunu köpürtüp onla da sildim ama izi kaldı.
Bebekler ilk 3 ay degisiyor bigün agliyor bigün uyuyor hastaliktan degil benimkide ayni hic susmadan 5 saat agladi geceb gecr reflü gaz ne yapsinlar.gündüz aglamiyor gece agliyorsa koliktir.benimki gunduz uyuyor gece aglana snöbetleri varUyumayan varmı kzlar bebegn usutse berden anlatm atesı falan olrmu.. aksamdan berı huysuz memede bıle aglıyo devamlı degl ama ılk defa byle oldu cözemedm esmde atletle gezıyon usuttun bebeyı dedı uzuldum
Muhtemelen burnundandır. Odanin nemi iyi olmaliBıde braz hırıltı var gbı burundanmı bıgazdanmı anlamadım aksm temzlemedk brnunu hergn temzlıyoz nrmalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?