• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar oğlumun pipisinin ucu kızarmış bugün, hatta biraz da şişmiş gibi. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Fikri olan var mı?

kızlar saglık ocagından aradılar kızımın topuk kanı değerleri yuksek cıkmıs yıne kan vermeye gıdıcez pazartesı kan verene kadar catlamıstı yavrum umarım düşmüştur inşallah rısklı bısey yoktur dua edin bıze :KK43:

2 saati geciyr canim beslenmesi.Sormayı unuttum kac saatte besleyeyim diyecektim.3 saati geciyr bazen.Kilo alımi cok iyi sukur.Arada mama veryrm dedim.Gerek yok dedi

Uc saatı gecmesn yınede benmkı nasıl saldırıyo memeye ucu gecnce.. ogrendgmz bılgılerı bızımledr paylasın ben pek soru soramıyotm dktra.. smdı bır aylık donemdeyız ortalama kendını bellı edıyo bebsler aslnda acıktgnda doymadfnda ama bılelm yınede

kızlar saglık ocagından aradılar kızımın topuk kanı değerleri yuksek cıkmıs yıne kan vermeye gıdıcez pazartesı kan verene kadar catlamıstı yavrum umarım düşmüştur inşallah rısklı bısey yoktur dua edin bıze :KK43:

Hayrlı haberlernı beklıyorz cnm

Kızlar oğlumun pipisinin ucu kızarmış bugün, hatta biraz da şişmiş gibi. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Fikri olan var mı?

Walla bnde tecrubesızım actgmda bakıuorm sagına soluna ama blmıuormkı bılırmıyım sıkntı oldgnda. Yarn bı gotr ıstersen aklnda kalcagına

Kaç günde kaç kilo almış canım
Bizimki de 2 gündür emmiyor 5-6dk emse seviniyorum
O bütün gün memede duran bebiş gitti yerine emmeyen bebiş geldi
Benim de 3 saati geçiyor bazen kabul etmeyince

Walla bn sunu anladım emme olsn çiş olsn ıyku gaz olsn gunu gununu ttmuyo bu bebslern berseye sasrmamak gerk yanı

Çocuk bunda yan yatabiliyormu ayak tarafı engel olurmu hangi marka
Ayak tarafi cikabiliyor cok sıkan bir aparat degil.benimki dönmeye başladi o nedenle yaptim ama tekmeleyip cikartti ayagini ilkkez reflü etkilemeden yattik. Kiraz cekirdegi var orta bolmesinde kilifin icinde sanci aninda yüzüstü yatirip.koydum.sakinlesti sevi baby cok fonksiyonlu reflu yastigi.markasi.normalleri daha ucuz ama ben kiraz cekirdegi var diye bunu aldim

Kızlar içinizde anakucagı kullanan var mı?? Biz 25 günlük olduk bir haftadır falan pusetini anakucagı olarak kullanıyorum ama oğluşum onun içinde rahat edemiyor bide sallamak zor oluyor. Tavsiye edebileceğiniz bir anakucagı var mı özellikle otomatik sallananlar nasıl kullanıslı mı bilgisi olan yazabilirse sevinirim

IMG_3087.JPG
Kızlar içinizde anakucagı kullanan var mı?? Biz 25 günlük olduk bir haftadır falan pusetini anakucagı olarak kullanıyorum ama oğluşum onun içinde rahat edemiyor bide sallamak zor oluyor. Tavsiye edebileceğiniz bir anakucagı var mı özellikle otomatik sallananlar nasıl kullanıslı mı bilgisi olan yazabilirse sevinirim[/QUOTE

Bızımkı bndan bnda yatırıyoruz. Kendnden sallanmıyo yana dgru sallıuosun ust kısmıda ayarlanıyo yukarı dgru kalkablıuo puset cok cukur kalıyo ben bıkac ay snra kullancm onu ınsalal

Kızlar içinizde anakucagı kullanan var mı?? Biz 25 günlük olduk bir haftadır falan pusetini anakucagı olarak kullanıyorum ama oğluşum onun içinde rahat edemiyor bide sallamak zor oluyor. Tavsiye edebileceğiniz bir anakucagı var mı özellikle otomatik sallananlar nasıl kullanıslı mı bilgisi olan yazabilirse sevinirim
Ben Chicco’nunkini aldım ama henüz kullanmaya başlamadık. (19 günlüğüz)

Uc saatı gecmesn yınede benmkı nasıl saldırıyo memeye ucu gecnce.. ogrendgmz bılgılerı bızımledr paylasın ben pek soru soramıyotm dktra.. smdı bır aylık donemdeyız ortalama kendını bellı edıyo bebsler aslnda acıktgnda doymadfnda ama bılelm yınede
Kendi acıkınca uyanıyr canım.Saat yanımda dryr.Kurulu oluyr.3 saat olmadan minik uyanıyr.Gece tek meme veriyrm.Gundz iki meme emiyr.Az once 2 memeyi de emdi.Agladı dakikalarca,nerdeysr mama yapiyrdum yine.Sonra uyudu.Gundz sut birikmiyr bende.Sen nasil emzryrsun?Tek meme mi?Cok fazla on sutun gaz yaprigini duydum

umudunu-kaybetme umudunu-kaybetme Canım bi de doktor bugun gunde 6 defa 10ar dakika yuzukoyun yatrn dedi.Boyun kaslari gelissn diyeymis.Az once yatrdım,bas bas bagrdı:)Doktor ne guzel yatırdı bugun,hic ses cıkarmadı.

Back