13 gün sonra aradılar canim beni
umudunu-kaybetme Canım bi de doktor bugun gunde 6 defa 10ar dakika yuzukoyun yatrn dedi.Boyun kaslari gelissn diyeymis.Az once yatrdım,bas bas bagrdı:)Doktor ne guzel yatırdı bugun,hic ses cıkarmadı.
Kendi acıkınca uyanıyr canım.Saat yanımda dryr.Kurulu oluyr.3 saat olmadan minik uyanıyr.Gece tek meme veriyrm.Gundz iki meme emiyr.Az once 2 memeyi de emdi.Agladı dakikalarca,nerdeysr mama yapiyrdum yine.Sonra uyudu.Gundz sut birikmiyr bende.Sen nasil emzryrsun?Tek meme mi?Cok fazla on sutun gaz yaprigini duydum
Bu nasıl bişey canım markası ne bide otomatik mi sallanıyor
Fiyatı iyiymiş canım bir araştırayım bende alıcam bişey böyle olmuyor. Teşekkür ederimOtomatık sallanmıyo canm bız sallıuorz amcası hedıye aldı netten markasını blmıhotmda anakucagı yaznca hemen cıkıuo gorselı bılrsın ohle markalı pahalı bsey degl yanı 100 cıvarı bseydr fıyatıda
Kuzum bizi de aradılar bizde salı günü verdik hangi değerleri yüksek çıkmış bizde kistik fibrozis değerleri yüksek çıkmış insallah temizcikar sonuclarkızlar saglık ocagından aradılar kızımın topuk kanı değerleri yuksek cıkmıs yıne kan vermeye gıdıcez pazartesı kan verene kadar catlamıstı yavrum umarım düşmüştur inşallah rısklı bısey yoktur dua edin bıze
Cok kolay yatrdı ama ben beceremedim.Elleri onde,yukardaydıEller arkada olck sekldemı cnm yanls yapmıssın pozsyonı ıyıce bakaydn doktra :)
:)Minik kuzucuklar ya.Gece tek meme yetyr o zmnHerseyı ayarlamak mumkn deglkı canım bı sure sonra akısına bırakıyorm nevburen.. uzun uyanıkmkaldysa ıkı memeyıde verıyorum ıkımkere emıyo uyumadan.. gecede her kalktgnda bı merm verıuorm altnı degsttıuorm uuyuyo genelde bubucuk saate galan gece.. tam ac deglse oynayarak emıuo acsa yapısıyo memeye yarm saat burakmıyo :)
:)Minik kuzucuklar ya.Gece tek meme yetyr o zmn
Cok kolay yatrdı ama ben beceremedim.Elleri onde,yukardaydı
Fiyatı iyiymiş canım bir araştırayım bende alıcam bişey böyle olmuyor. Teşekkür ederim
selam kizlar bayadir giremiyorum 40 hafta bitiyo daha doguramadim diye ortada geziyodum simdi geri koyma imkani var mi diye dusunuyorum :)) benim kuzumun cok gazi var doktor aguline diye bi surup verdi ben humana kimyonlu rezene iciyorum bi turlu rahatlatamadim kizimi var mi gaz icin onerebileceginiz bisey bi rahatlama
ben sabah oglen aksam kimyonlu rezene iciyorum ona surup veriyorum yine yok yine yok bide uzuluyorum o agladikca :/Herkes aynı seyı atıyoda duyduhumuzu denıyorz ıste:) bnde rezene ıcıyorm gnde ıkı bardk ıcecm bır ıcıyodm.. bıre azcık kımuon atıyorm yemeklere
ben sabah oglen aksam kimyonlu rezene iciyorum ona surup veriyorum yine yok yine yok bide uzuluyorum o agladikca :/
ben sabah oglen aksam kimyonlu rezene iciyorum ona surup veriyorum yine yok yine yok bide uzuluyorum o agladikca :/
hazir canim humana nin caylarindanKımyonlu rezene hazrmı yksa rezenenın ıcıne kımuonmu atıuosn
sgl cnm kafamda soru isareti kalsin istemiyordum tesekkurler
sagol cnm
genelde 1 aylik oldugunda cagiriyorlar ozeldeki doktor o zaman cagirmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?