Ay ne bileyim cnm yaa cok zor surekli miziktayip duruyor canim sıkıldı vallaBizde de aynı sorun var canim gece de uyumuyor şimdide uyumuyor bide bugün 2- 3 defa oksurdu insallah usutmemismistir
Dilekcim bi defa vermedim.Yine aynıydı.Ben de devam ettim.Kesin birakayim o zmn.Bizimki de uyurken agzina kusmuk geliyr.Zor toparliyr.Allahim korusun miniklerimizi.Ben de cok uykusuzum.Gozlerim kanlı.gaz ilacını kes canim bak ben kestim ne ikinma kaldi ne bisey.sen rezene ic sadece ona da bir cay kaşığı gulumde bırakmıştı galiba.o gaz ilaclari gaz olmasa bile tetikliyo.cunku bebiler en ufak sanciyi bile gaz sanip ikiniyo diye dusunuyrm.bende saat 5 e kadar uyumadim babaya izin versik baska yerde yattik bende korkuya tikancak falan diye uymadim tam daldim uyandi bu sefer 8 e kadr uyamadi.oluyorm uykusuzlktan gozlermn alti mosmor
Canim b eslemesiz nasil okuyacaz kiSureklı okyuun bebslerınıze nas felak ayetel kursı
Lohusayız amaSureklı okyuun bebslerınıze nas felak ayetel kursı
Tutsa o kadar iyi olacak ki canım.Kurtarıcı olacak.Masallah bı bızımkı tutuyo heralde emZıgı en ucuZundam bıde 6₺
Benin bebegim 2490 gram dogmustu en son 3.5 kilo olmustu o yuzden hala 1 numara beze devam. 3. Büyük kutu prizmamızı da kullanmaya başladık.Kzlar kaç. Numara bez kullanıuosunz. Yenıdoganöı yksa bı uste gectnzmı 28 gmluguz son kez yenıdogan alıca galıba
Önceden hiç uyanmiuordu şimdi hiç uyumuyor ortasını bulamadık canim hersekil can sıkıcı hayırlısıyla uyku düzenimiz otursaydi BI hepimizinAy ne bileyim cnm yaa cok zor surekli miziktayip duruyor canim sıkıldı valla
Canim biz m olfix yeni dogan kullaniyorduk çok s ikiyordu bacaklarini 1 numarayla fazla BI fark olmayınca m olfix 2 numara aldık biraz büyük ama en azından bacaklari kizarmiyorKzlar kaç. Numara bez kullanıuosunz. Yenıdoganöı yksa bı uste gectnzmı 28 gmluguz son kez yenıdogan alıca galıba
Üzülme sakın açlıktan ölecek değil ya birak uyusun. Rahatlamış kusunca demek ki hemen uyumus. Kalkinca yenifen emzirirsin. Hem kussa bile bir miktar kalıyordur midede.Ölcem üzüntüden
Bebişi banyo yaptırdım
Emzirdim
Üstüne de kalan sağdığım sütümü kaşıkla vereyim dedim
Zaten yarısı içeri yarısı dışarı kaşıkla zorlanıyor
Kuzumun boğazına kaçtı
Kaldırdım sırtına vurrken öğürürken kustu ne varsa
Şimdi de uyudu
İyi doysun uyusun derken aç uyudu yavrucağım
Tutuyor canım doğduğu andan itibaren hemen verdik bi sorun yaşamadı aksine diğer emzikler daha ağır geliyor bana, çenesi iyice kuvvetlensin daha iyi tutarBenimde bundan ama ağır geliyo ememiyo hep düşürüyo sizinki tutabiliyor mu düşürmeden
İlk başlarda oda tutamıyordu ama inatla hep verdim şimdide bırakmak istemiyor şapurdatarak emiyor, biraz sabretmek lazım bidr ortadaki boşluğa serçe parmağımı koyuyorum ağzına verirken yorucu olmuyor kavrayınca bırakıyorum öyle alıştı ama çabuk oldubende bunu aldım ama bebegım cok kısa sure emıyor sız nasıl alıştırdınız acaba?
Aynen canım serçe parmağını sok ortasına yani parmağının ucunu zaten kavradığını anlaraın aıkı sıkı emince inat et sabret alıyorlar, çünkü biz yorulup pes ediyoruz genellikle bebekler o yüzden emzik emmiyorAynisi canim.Tutamıyr bunu maalesef.Elimizle damagina mi yerlestrcez?
Bende parmağımı koyunca daha rahat tutuyo bizimkinin tutmada sorun yokta ağır geliyo hemen düşüyo ağzından iki emdimiİlk başlarda oda tutamıyordu ama inatla hep verdim şimdide bırakmak istemiyor şapurdatarak emiyor, biraz sabretmek lazım bidr ortadaki boşluğa serçe parmağımı koyuyorum ağzına verirken yorucu olmuyor kavrayınca bırakıyorum öyle alıştı ama çabuk oldu
Canim biz m olfix yeni dogan kullaniyorduk çok s ikiyordu bacaklarini 1 numarayla fazla BI fark olmayınca m olfix 2 numara aldık biraz büyük ama en azından bacaklari kizarmiyor
Arkadaslar bisey sormak istiyorum benim bebegim de bugun 39 gunluk...ben sutum var diye dusunuyorum ama herkesin dedigi gibi benim gogsumden sut akmiyo durup dururken..ama her sıktıgımda ucundan karsiya havaya dogru fiskiriyo...bu sut yeterlimidir demek...sagip olcmeye firsatim yok cunku kolik bebegim var hic uyumuyo yarim saatte bir memede resmen yapisik bana..soyle bi birakmiyoki sagiyim...bebegin kilo almasindan da anlayamam cunku bebegim cok kucuk dogdugu icin dr ilk bir ay mama takviyesi yap dedi mama da veriyoruz ama gunde 1e dusurduk...yani ben hic gogus pedi falan kullanmiyorum ama siktigimda fiskiriyor...ve bebegim surekli emiyor sizce sutum az mi cok olsa mutlaka akar mi
Bizimde bugun yarı kırk ama bastan beri su uykusu yapmıyo aynen dedigin gibi yıkarken mayışıyo diyoruz bukrz uyuyacak giyinirken tekrar gozler açılıyo bu kezde meme diye ağlıyo bazen öyle aglıyor ki annem giydirirken ben egilip memeyi ağzına veriyorum ancak susuyoYarı kırkımızı çıkardık hanımefendi banyo yaprken suyun altında uyudu hemde öyle derin uyuduki hamur gibi oldu ama banyodan sonra uyumuyor öyle cin gibi bakıyor tam tersi olması gerekmiyor mu
Tutsa o kadar iyi olacak ki canım.Kurtarıcı olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?