Aynı sorun bizde de var canim artık bez baglamasinimi beceremiyorum diyorum ama büyük olması sikmasindan daha iyi benceBende anlamadmkı sıknca bacagına ız oluyo az rahat brakıncada sarmıyo vucudunu belden asagı haff kayıyo gbı oluyo
Lohusayız ama
Son bir haftadir sadece gece yatmadan mama veriyorum..gun boyu emiyo evet bos gelse almaz heralde cunku emzik alistiramadim 40 gundur ugrasiyorum almiyo..ne biliyim herkes akiyo falan diyince..ben de kutu kutu gogus pedi aldim kullanmadim benim akmiyoMama kullandgn ıcın doyuyodr bnce hem doymasa aglar bıde 6 7 kere falan bez degısıyosa doyuyodr dıyolar ama cok emıhosada yeterlı demekkı boşa cekmez cnku.. bıde sureklı emıyosa akacak kadr bırıkmıyodr 3 4 saat emmedgnde uyudugnda yanı tas gbı olp akıho benmkı
Aslında hafif canım belkide ilerleyen zamanlarda tıtacak sen pes etme sakın gece çok rahat edersin ilerleyen aylarda yoksa anneyi emzik niyetine emiyorlarBende parmağımı koyunca daha rahat tutuyo bizimkinin tutmada sorun yokta ağır geliyo hemen düşüyo ağzından iki emdimi
Malesef bizimkide öyle olacak galiba uyur normalde bebekler banyodan sonra ama hiç uyumadı daha, kucağımda yıkadım dizlerimin üstüne havlu serip daha rahat oluyor yani benim için saldı kendini ama şimdi tövbe uyumuyorBizimde bugun yarı kırk ama bastan beri su uykusu yapmıyo aynen dedigin gibi yıkarken mayışıyo diyoruz bukrz uyuyacak giyinirken tekrar gozler açılıyo bu kezde meme diye ağlıyo bazen öyle aglıyor ki annem giydirirken ben egilip memeyi ağzına veriyorum ancak susuyo
Aynı sorun bizde de var canim artık bez baglamasinimi beceremiyorum diyorum ama büyük olması sikmasindan daha iyi bence
Son bir haftadir sadece gece yatmadan mama veriyorum..gun boyu emiyo evet bos gelse almaz heralde cunku emzik alistiramadim 40 gundur ugrasiyorum almiyo..ne biliyim herkes akiyo falan diyince..ben de kutu kutu gogus pedi aldim kullanmadim benim akmiyo
Simdiye kadar olmadi canim insallah olmaz daBuyuk olncada kenardan sızdrma olmazmı ama
Valla anlamadimki.daha11 gunluguz.cok skı baglamiyom.ikide bir altini aciyom mecburBen de prima kullanıyrm cnm bi kaç defa komple üstünü soydum her tarafını ıslatmış oğlum.. gevşek mi bağlıyorsun cnm
mamadan sonra yine aynı şekilde sürekli emmek istiyorsa sütun var demektir. Çocuk kolik olduğu için olabilir. Ben de aynı durumdayım sikinca fışkırıyor ama saginca 10 CC bile çıkmıyor benim.çocuk aç olduğu için sürekli emmek istiyor ve mizmizlaniyor. Sen bez miktarına göre karar verebilirsin en iyisi.Arkadaslar bisey sormak istiyorum benim bebegim de bugun 39 gunluk...ben sutum var diye dusunuyorum ama herkesin dedigi gibi benim gogsumden sut akmiyo durup dururken..ama her sıktıgımda ucundan karsiya havaya dogru fiskiriyo...bu sut yeterlimidir demek...sagip olcmeye firsatim yok cunku kolik bebegim var hic uyumuyo yarim saatte bir memede resmen yapisik bana..soyle bi birakmiyoki sagiyim...bebegin kilo almasindan da anlayamam cunku bebegim cok kucuk dogdugu icin dr ilk bir ay mama takviyesi yap dedi mama da veriyoruz ama gunde 1e dusurduk...yani ben hic gogus pedi falan kullanmiyorum ama siktigimda fiskiriyor...ve bebegim surekli emiyor sizce sutum az mi cok olsa mutlaka akar mi
Elimdekiler bitsin bende slpye gececem galibaWalla bn slepy kullanıyorm elmde 15 tane galan prıma vardı btsın dedım ıkı kere cıktı kakaı ucundan ya 2 numaraydı buyuk geldı yada szdeıyo bılemedım
Canım koruyucu esmalar var onları okuyun. Esma-ül-Hüsna. Lohusayım biz. Sure okuyamıyoruzCanim b eslemesiz nasil okuyacaz ki
ilk gun fark etmiuo hatta ben dayanamayp vermstm bi kez ama dun hic vermedm ne dun ne bugun hic ikinmadi.ama kaka yok bizdede 20 günlükten sonra kabizlk basladi mamalarida degstrdm hep ama kar etmediDilekcim bi defa vermedim.Yine aynıydı.Ben de devam ettim.Kesin birakayim o zmn.Bizimki de uyurken agzina kusmuk geliyr.Zor toparliyr.Allahim korusun miniklerimizi.Ben de cok uykusuzum.Gozlerim kanlı.
Aynen canim sonuçta lohusayiz besmelesiz süre okuyamayiz ben hep eşime okutuyorumCanım koruyucu esmalar var onları okuyun. Esma-ül-Hüsna. Lohusayım biz. Sure okuyamıyoruz
Balla ben sasirdim napcagimi bilmiyorum.sık sık aciyorum sadece.Valla canım ben huggıes kullanıyorum bazen bir saat içinde o kadar çok çişini yapıyor ki balon gibi şişmiş vaziyette bulmuyorum ama bi kere bile zıbınının kenarı bile ıslanmadı çok şükür
pampersPrima nın iki cesidi var pampers ve premium care sejin kullandığın hangisi?
pampers miş canim iyi degil miPrima nın iki cesidi var pampers ve premium care sejin kullandığın hangisi?
Aynen oyle valla insallah oturturuz duzeneÖnceden hiç uyanmiuordu şimdi hiç uyumuyor ortasını bulamadık canim hersekil can sıkıcı hayırlısıyla uyku düzenimiz otursaydi BI hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?