2017 Aralık Anneleri

Son bir haftadir sadece gece yatmadan mama veriyorum..gun boyu emiyo evet bos gelse almaz heralde cunku emzik alistiramadim 40 gundur ugrasiyorum almiyo..ne biliyim herkes akiyo falan diyince..ben de kutu kutu gogus pedi aldim kullanmadim benim akmiyo

Bende parmağımı koyunca daha rahat tutuyo bizimkinin tutmada sorun yokta ağır geliyo hemen düşüyo ağzından iki emdimi
Aslında hafif canım belkide ilerleyen zamanlarda tıtacak sen pes etme sakın gece çok rahat edersin ilerleyen aylarda yoksa anneyi emzik niyetine emiyorlar

Malesef bizimkide öyle olacak galiba uyur normalde bebekler banyodan sonra ama hiç uyumadı daha, kucağımda yıkadım dizlerimin üstüne havlu serip daha rahat oluyor yani benim için saldı kendini ama şimdi tövbe uyumuyor

Herkeste bır olck dıye bsey yk cnm bıde sadece yatmadan verıyomussun mamayı.. o kadr emmeye sut gelmese aglar bence mantıken yanı

Emzıkten konu acılmsken sorayım hangı durumlarda verıuosunz emzıgı uyumadanmı sussun dıyemı veya oyalamak ıcınmı.. emdkten yırmı dk snra versem cup cup emıuo ac gnı sankı nrmalmı bundurum aclıktan emae aglar dımı sut gelmıyo soncta

mamadan sonra yine aynı şekilde sürekli emmek istiyorsa sütun var demektir. Çocuk kolik olduğu için olabilir. Ben de aynı durumdayım sikinca fışkırıyor ama saginca 10 CC bile çıkmıyor benim.çocuk aç olduğu için sürekli emmek istiyor ve mizmizlaniyor. Sen bez miktarına göre karar verebilirsin en iyisi.

Dilekcim bi defa vermedim.Yine aynıydı.Ben de devam ettim.Kesin birakayim o zmn.Bizimki de uyurken agzina kusmuk geliyr.Zor toparliyr.Allahim korusun miniklerimizi.Ben de cok uykusuzum.Gozlerim kanlı.
ilk gun fark etmiuo hatta ben dayanamayp vermstm bi kez ama dun hic vermedm ne dun ne bugun hic ikinmadi.ama kaka yok bizdede 20 günlükten sonra kabizlk basladi mamalarida degstrdm hep ama kar etmedi

Balla ben sasirdim napcagimi bilmiyorum.sık sık aciyorum sadece.

Kizlar ya benim kızın ağzından arada tukuruk geliyor dudaklarına normal.mi ki sizin bebilerde de var mi K Koala_anne Senin bir fikrin var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…