- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
Merhaba anneler bir sorum olacak kalca ultrasyonu tam bir aylikkenmi cekilmeli biraz daha gecse bir.sorun olurmu ben kont devlette yaptiracagim ayin 24 gun aldim.yanliz ayni.gun ulyrasyonu vermiyorlar 2 hafta sonraya gun veriyorlarmis gecikse bir.sorun olurmu bilginiz varmi bu konuda
sgl cnm kafamda soru isareti kalsin istemiyordum tesekkurleriki aydınkent oluyims canim.bende dogustan kalca cikikligi oldugu icin bide bebi makat gelis olduğundan 3 haftalkken cagirmsilardi ama 4.haftada yapıldı
sagol cnmSanmıyorum sorun olacağını. Bizim doktor bskti sinuva kalçası oturmus dedi o kadar. Yani kalca cikikligi var mi ona bakacaklar.
genelde 1 aylik oldugunda cagiriyorlar ozeldeki doktor o zaman cagirmistiBize 25. gün gelin denildi erkn değl mi ??
bende bunu aldım ama bebegım cok kısa sure emıyor sız nasıl alıştırdınız acaba?bizimki bundan canım çok rahat ettik
Aksine Canm çok yiyrm gece iki defa kalkıp yiyrm Doğumdan sonra hergğn tatlı yediriyorlar ve kilo vermeye devm ediyrm.. hamile kalmadan önceki kiloma döndüm sayılır son 2 kilo kaldı
amma cok erkek bebi varmis oylamada gorundugu kadaryla.kizceler daha az kendime gelin secmem lazim bi suru aday varevet yavastan kafayi yiyorm ben var mi arttiran
Bize 25. gün gelin denildi erkn değl mi ??
anaaa kaynanaya gene.paylasican annem paylasican te bole kaka yemizliycn gaz cikarcan sonra kizcenin biri gelcek ayyy icimi öküz oturdu resmen bende vermirem oglumu kimselereBen oğlumu baska kadınla falan paylaşamam
Inşallah canim ama yine de sağlık ocağında da topuk kanini bir tekrarlat derin biliyorum bir on gün daha beklemek zor benim başından kaynar sular dokulmustu salı gününü bekliyorum bende insallah sonuçlar temiz çıkar senin de benim deİnşallah canım cok gecmiş olsun simdi bi ozel hastane ile görüştüm kan vercez sonuclar gün içinde cıkar dedi hem de dr görcek inşallah ikimizdede sorun cıkmaz
anaaa kaynanaya gene.paylasican annem paylasican te bole kaka yemizliycn gaz cikarcan sonra kizcenin biri gelcek ayyy icimi öküz oturdu resmen bende vermirem oglumu kimselere
Bizde de aynı sorun var canim gece de uyumuyor şimdide uyumuyor bide bugün 2- 3 defa oksurdu insallah usutmemismistirBu gun kizim asiri derecede huysuz hic bir sekilde durmuyor sadece mememi istiyor uyutuyorum 2 dak geri uyaniyor bir turlu dalamadi gitti ne yapsam acaba gazinida guzel cikartiyor ama yinede ikildamasi var
Bizde de aynı sorun var canim gece de uyumuyor şimdide uyumuyor bide bugün 2- 3 defa oksurdu insallah usutmemismistir
Al benden de okadar.Herkes aldıgı kıloları gerı verms masallah benım gbı saatbaşı bısey yemıyosunz demekkı
yok kiz ben vermicem gelini alcam buraya :)):). Walla sen södıden gelın bakmaya basladıgına gore paylasmaya hazrsın oğlusunu
Al benden de okadar.
Doguma gittigim kilodayım cocuk aliyo bende aliyom cok rahatsiz ediyo beni ama sütüm azalır diye korkuom bide 3 cocuk ev eş güçsüz kalmamam lazım.
yok kiz ben vermicem gelini alcam buraya :))
Aynisi canim.Tutamıyr bunu maalesef.Elimizle damagina mi yerlestrcez?bizimki bundan canım çok rahat ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?