Insallah canimAynen oyle valla insallah oturturuz duzene
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canimAynen oyle valla insallah oturturuz duzene
Bnede oyle yapiyorum hatta cok agladiginda serce parmagimi emmeye basladi ozaman verdim emzik insallah bizimkide alisir. Masallah sizin 4. Olunca artik tecrubeler cok fazla bizede yardimci oluyorsunuzİlk başlarda oda tutamıyordu ama inatla hep verdim şimdide bırakmak istemiyor şapurdatarak emiyor, biraz sabretmek lazım bidr ortadaki boşluğa serçe parmağımı koyuyorum ağzına verirken yorucu olmuyor kavrayınca bırakıyorum öyle alıştı ama çabuk oldu
İçime oturdu sorma canımÜzülme sakın açlıktan ölecek değil ya birak uyusun. Rahatlamış kusunca demek ki hemen uyumus. Kalkinca yenifen emzirirsin. Hem kussa bile bir miktar kalıyordur midede.
Kesin bırakıyorum canım.Ilk dogdugunda bu kadar degildi.10 dakikada bir uyanıyr.Buyuk kızım 30 gunluktu.10 gun kaka yapmamıstıilk gun fark etmiuo hatta ben dayanamayp vermstm bi kez ama dun hic vermedm ne dun ne bugun hic ikinmadi.ama kaka yok bizdede 20 günlükten sonra kabizlk basladi mamalarida degstrdm hep ama kar etmedi
Benimkinde de var tükürükKizlar ya benim kızın ağzından arada tukuruk geliyor dudaklarına normal.mi ki sizin bebilerde de var mi K Koala_anne Senin bir fikrin var mi
Tamam canım.Ins.tutar.Aynen canım serçe parmağını sok ortasına yani parmağının ucunu zaten kavradığını anlaraın aıkı sıkı emince inat et sabret alıyorlar, çünkü biz yorulup pes ediyoruz genellikle bebekler o yüzden emzik emmiyor
Gaz olunca acısıni emzikten cıkarıyr canımSuclu gıssedıyorm ama emzk verncede karnı tok olsada cup cup emıyo ac gbı esımde ac bebeye emzık verdgmı sanıyo
Normal o zaman canimBenimkinde de var tükürük
Bildiğim kadarıyla yutma refleksi tam gelişmediğinden olurmuş bebeklerde ama içine sinmiyorsa bi dr a sor kuzumKizlar ya benim kızın ağzından arada tukuruk geliyor dudaklarına normal.mi ki sizin bebilerde de var mi K Koala_anne Senin bir fikrin var mi
İnşAllah canım elimden ne gelirse bende aizlerden öğreniyorum bazı şeyleri burda paylaşmak iyi oluyor❤Bnede oyle yapiyorum hatta cok agladiginda serce parmagimi emmeye basladi ozaman verdim emzik insallah bizimkide alisir. Masallah sizin 4. Olunca artik tecrubeler cok fazla bizede yardimci oluyorsunuz
Uyurken arada sırada yeni yenin olmaya basladi canim zirtpirt da doktoru aramak istemiyorumBildiğim kadarıyla yutma refleksi tam gelişmediğinden olurmuş bebeklerde ama içine sinmiyorsa bi dr a sor kuzum
Ben en eşime okutuyorum canım. Bazen bebek birden irkiliyor. Ben de bazı geceler huzursuz oluyorum. Allah razı olsun eşim okuyunca hemen ferahlıyorum.Aynen canim sonuçta lohusayiz besmelesiz süre okuyamayiz ben hep eşime okutuyorum
Belki tükürüğünü uyku arasında tutuyordur ağzında korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum bende canımUyurken arada sırada yeni yenin olmaya basladi canim zirtpirt da doktoru aramak istemiyorum
reflu varsa ondanda olablr canimUyurken arada sırada yeni yenin olmaya basladi canim zirtpirt da doktoru aramak istemiyorum
Kim bakacak bebegine hayatım? Ahh kuzum ne zor olacak o yavrulardan ayrılmak.
Bende aynen canim eşime okutuyorum kizim için de benim içinde iyi geliyorBen en eşime okutuyorum canım. Bazen bebek birden irkiliyor. Ben de bazı geceler huzursuz oluyorum. Allah razı olsun eşim okuyunca hemen ferahlıyorum.
Canim önceden sagip bibwronla veriyorum huyu değişti artık uyurken biberonu almıyorum emzik de aldiramiyorum canim yüzünüboynunu ilik suyla sil bazen ben.öyle yapinca uyaniyor