• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Merhaba anneler bir sorum olacak kalca ultrasyonu tam bir aylikkenmi cekilmeli biraz daha gecse bir.sorun olurmu ben kont devlette yaptiracagim ayin 24 gun aldim.yanliz ayni.gun ulyrasyonu vermiyorlar 2 hafta sonraya gun veriyorlarmis gecikse bir.sorun olurmu bilginiz varmi bu konuda

Bize 25. gün gelin denildi erkn değl mi ??

iki aydınkent oluyims canim.bende dogustan kalca cikikligi oldugu icin bide bebi makat gelis olduğundan 3 haftalkken cagirmsilardi ama 4.haftada yapıldı
sgl cnm kafamda soru isareti kalsin istemiyordum tesekkurler
Sanmıyorum sorun olacağını. Bizim doktor bskti sinuva kalçası oturmus dedi o kadar. Yani kalca cikikligi var mi ona bakacaklar.
sagol cnm
Bize 25. gün gelin denildi erkn değl mi ??
genelde 1 aylik oldugunda cagiriyorlar ozeldeki doktor o zaman cagirmisti

Bu gun kizim asiri derecede huysuz hic bir sekilde durmuyor sadece mememi istiyor uyutuyorum 2 dak geri uyaniyor bir turlu dalamadi gitti ne yapsam acaba gazinida guzel cikartiyor ama yinede ikildamasi var

İnşallah canım cok gecmiş olsun simdi bi ozel hastane ile görüştüm kan vercez sonuclar gün içinde cıkar dedi hem de dr görcek inşallah ikimizdede sorun cıkmaz
Inşallah canim ama yine de sağlık ocağında da topuk kanini bir tekrarlat derin biliyorum bir on gün daha beklemek zor benim başından kaynar sular dokulmustu salı gününü bekliyorum bende insallah sonuçlar temiz çıkar senin de benim de

anaaa kaynanaya gene.paylasican annem paylasican te bole kaka yemizliycn gaz cikarcan sonra kizcenin biri gelcek ayyy icimi öküz oturdu resmen bende vermirem oglumu kimselere :anne:

:). Walla sen södıden gelın bakmaya basladıgına gore paylasmaya hazrsın oğlusunu:KK45:

Bu gun kizim asiri derecede huysuz hic bir sekilde durmuyor sadece mememi istiyor uyutuyorum 2 dak geri uyaniyor bir turlu dalamadi gitti ne yapsam acaba gazinida guzel cikartiyor ama yinede ikildamasi var
Bizde de aynı sorun var canim gece de uyumuyor şimdide uyumuyor bide bugün 2- 3 defa oksurdu insallah usutmemismistir

Kzlar kaç. Numara bez kullanıuosunz. Yenıdoganöı yksa bı uste gectnzmı 28 gmluguz son kez yenıdogan alıca galıba

Herkes aldıgı kıloları gerı verms masallah benım gbı saatbaşı bısey yemıyosunz demekkı:kk77:
Al benden de okadar.
Doguma gittigim kilodayım cocuk aliyo bende aliyom cok rahatsiz ediyo beni ama sütüm azalır diye korkuom bide 3 cocuk ev eş güçsüz kalmamam lazım.

Al benden de okadar.
Doguma gittigim kilodayım cocuk aliyo bende aliyom cok rahatsiz ediyo beni ama sütüm azalır diye korkuom bide 3 cocuk ev eş güçsüz kalmamam lazım.

Hele sen hc dsnme dıyetı galan enerjımlazm smdı sana bende pek takmıuorm walla fraat buldkca yıyorm

Back