- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
gaz ilacını kes canim bak ben kestim ne ikinma kaldi ne bisey.sen rezene ic sadece ona da bir cay kaşığı gulumde bırakmıştı galiba.o gaz ilaclari gaz olmasa bile tetikliyo.cunku bebiler en ufak sanciyi bile gaz sanip ikiniyo diye dusunuyrm.bende saat 5 e kadar uyumadim babaya izin versik baska yerde yattik bende korkuya tikancak falan diye uymadim tam daldim uyandi bu sefer 8 e kadr uyamadi.oluyorm uykusuzlktan gozlermn alti mosmorKızlar 5 den sonra hic uyku yok.Ikil ıkıl yavrum.Hep gaz cıkarmaya calısyr.Yalanci emzigi bi tutamadi.Onu tutsa rahat edicek.Ben destekliyrm,ben bırakınca o da bırakıyr:) Bu damak emzikler nasil tutturuluyr?
Sen bilirsin kuzum nasıl için rahat edecekse öyle yap, kış çocuğu ve kış lohusası olmak çok zor onu çok iyi anladım, bende 82 den 68 e düştüm hamile kaldığım kiloya 4 kilo kaldı nasıl gitti anlamadım ama sen pekmez falan iç canım bünyrn zayıf düşmüş bak ondan hastalandın, keçi boynuzu pekmezi iç iyi gelirYaptirsam mi kuzum ben yapamam herhalde de griptim ben astım b ronsiti mi tetikledi dün doktora gittim antibiyotik veremem dedi soguk algınlığı ilacı da vermedi sadece öksürük surubu ve minoset verdi cigerlerim çıkacak gibi nefes bile alamıyorum kızımı zor emziriyorum kaynanama soylerim o yaptirirsa yaptırır BI de ben doğumdan bu yana 10 kilo verdim çok hızlı kilo veriyorum önüne geçemiyorum ne yapacam bilmiyorum
Prima nın iki cesidi var pampers ve premium care sejin kullandığın hangisi?Selam kizlar herkes iyidir insallah.benim ogluşum ne zaman acsam kiyafetine kadar kendini islatmis.cok işiyor.prima kullaniyom guya en iyisi.hasta olcak cocuk.napim anlayamadim.bi oneriniz var mi.
Ben de bıraktım bir kaç gündüzgaz ilacını kes canim bak ben kestim ne ikinma kaldi ne bisey.sen rezene ic sadece ona da bir cay kaşığı gulumde bırakmıştı galiba.o gaz ilaclari gaz olmasa bile tetikliyo.cunku bebiler en ufak sanciyi bile gaz sanip ikiniyo diye dusunuyrm.bende saat 5 e kadar uyumadim babaya izin versik baska yerde yattik bende korkuya tikancak falan diye uymadim tam daldim uyandi bu sefer 8 e kadr uyamadi.oluyorm uykusuzlktan gozlermn alti mosmor
Valla canım ben huggıes kullanıyorum bazen bir saat içinde o kadar çok çişini yapıyor ki balon gibi şişmiş vaziyette bulmuyorum ama bi kere bile zıbınının kenarı bile ıslanmadı çok şükürSelam kizlar herkes iyidir insallah.benim ogluşum ne zaman acsam kiyafetine kadar kendini islatmis.cok işiyor.prima kullaniyom guya en iyisi.hasta olcak cocuk.napim anlayamadim.bi oneriniz var mi.
Kızlar 5 den sonra hic uyku yok.Ikil ıkıl yavrum.Hep gaz cıkarmaya calısyr.Yalanci emzigi bi tutamadi.Onu tutsa rahat edicek.Ben destekliyrm,ben bırakınca o da bırakıyr:) Bu damak emzikler nasil tutturuluyr?
Selam kizlar herkes iyidir insallah.benim ogluşum ne zaman acsam kiyafetine kadar kendini islatmis.cok işiyor.prima kullaniyom guya en iyisi.hasta olcak cocuk.napim anlayamadim.bi oneriniz var mi.
Iciyorum canim da işte vücut çok yorgun kanım düşmüş 8e kan ilacı icemiyorum geri çıkartıyorum bende hamile kaldığım kiloya geri dondum biran önce toparlanmam lazım yavrum rezil olacak kaynanin da pek yardımı yok benim yetisemedigim yerde esim yapmaya çalışıyor yıllık iznini kullandı mecbur keçi boynuzu pekmezi aldirayim iceyim kuzumSen bilirsin kuzum nasıl için rahat edecekse öyle yap, kış çocuğu ve kış lohusası olmak çok zor onu çok iyi anladım, bende 82 den 68 e düştüm hamile kaldığım kiloya 4 kilo kaldı nasıl gitti anlamadım ama sen pekmez falan iç canım bünyrn zayıf düşmüş bak ondan hastalandın, keçi boynuzu pekmezi iç iyi gelir
İnşallah canım cok gecmiş olsun simdi bi ozel hastane ile görüştüm kan vercez sonuclar gün içinde cıkar dedi hem de dr görcek inşallah ikimizdede sorun cıkmazGeçmiş olsun canim bizde de kistik fibrozis değerleri yüksek çıktı 111.75 çıktı tekrar topuk kanı verdik bugün il sağlık müdürlüğünü aradim salı günüsonuclari ogrenebilecegimi söyledi tekrar topuk kanı verirsin 7 ile 10 gün içinde açıklanıyor sonuçlar insallah temiz çıkar yavrularimizin sonuclari
Herkes aldıgı kıloları gerı verms masallah benım gbı saatbaşı bısey yemıyosunz demekkı
gun gectikce daha iyi olcak insallah.vallah ben gaz ilacini verince cocuk gaz cikariyo hemde haddinden fazla ama bitmiyo habire ikiniyo gaz cikiyo.dedim var bi gariplik gaz cikardikca rahatlıcana daha cok aglar oldu cocuk.simdi rahatiz uykulari boluk porcuktu simdi en azindan uykuya daldi mi en az 3 4 saat uyuyoBen de bıraktım bir kaç gündüz
Sanki daha iyiyiz
iki aydınkent oluyims canim.bende dogustan kalca cikikligi oldugu icin bide bebi makat gelis olduğundan 3 haftalkken cagirmsilardi ama 4.haftada yapıldıMerhaba anneler bir sorum olacak kalca ultrasyonu tam bir aylikkenmi cekilmeli biraz daha gecse bir.sorun olurmu ben kont devlette yaptiracagim ayin 24 gun aldim.yanliz ayni.gun ulyrasyonu vermiyorlar 2 hafta sonraya gun veriyorlarmis gecikse bir.sorun olurmu bilginiz varmi bu konuda
Benimde bundan ama ağır geliyo ememiyo hep düşürüyo sizinki tutabiliyor mu düşürmedenbizimki bundan canım çok rahat ettik
Ben de 14 kolo verdim ama 25 kilo aldim hamilelikte 10 kilosu kaldı öyle durdu kilomHerkes aldıgı kıloları gerı verms masallah benım gbı saatbaşı bısey yemıyosunz demekkı
Selam kizlar herkes iyidir insallah.benim ogluşum ne zaman acsam kiyafetine kadar kendini islatmis.cok işiyor.prima kullaniyom guya en iyisi.hasta olcak cocuk.napim anlayamadim.bi oneriniz var mi.
Sanmıyorum sorun olacağını. Bizim doktor bskti sinuva kalçası oturmus dedi o kadar. Yani kalca cikikligi var mi ona bakacaklar.Merhaba anneler bir sorum olacak kalca ultrasyonu tam bir aylikkenmi cekilmeli biraz daha gecse bir.sorun olurmu ben kont devlette yaptiracagim ayin 24 gun aldim.yanliz ayni.gun ulyrasyonu vermiyorlar 2 hafta sonraya gun veriyorlarmis gecikse bir.sorun olurmu bilginiz varmi bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?