- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Maşlh Canm maşlh Allh nazardan korsundarısı bizim oğlana düzene girsin inşşh kaç günlük oldunuz Canm biz bugn 23 günlüğüz inşşh 40 a kadar toparlar
Hay Allahım yaa :)) bu oğlanlar işi mi biliyor :)))Aynen yumuşak gelmiştir. Geçenlerde babaannem gelmisti. Adile Naşit gibi tombik. Oglumu biraz aldi biraz ovaladı ipek gibi oldu oğlan uyudu hemen. Adana'nın en yumuşak yerini bulmuş diyor babası.
Allah sendende razı olsun kuzum benim ❤gözü çapaklanıyorsa ılık çayla sil pamuk yardımıyla içine girsede daha iyi olur gözün içine yani, demi olacak çayın su katma canım❤sütünle silme iyi gelmez çay demi bir güne keser mikrobu kırar, sebebi yaş pınarlarının daha kapalı olmasından sıkıntı yapmaAllah razı olsun canım. Sarılığı atlattık yavaş yavaş toparlanıyoruz. Pompa yok makine de almadım. O zaman mecburen ikisinden birini edineyim. Allah razı olsun tavsiyen için. İyi ki varsın yaa. Herkese Hızır gibi yetişiyorsun. Allah da senin yükünü hafifletsin. Ha bi de bebeğimin gözü çok çapaklanıyor. Sütümle siliyorum ama hiç azalmadı/ neden olabilir ki
Aynen canım bizdede öyle derler çoğu bayanda böyle olurBnm iki doğumda da kırk bitene kadar az azdı 41. Gün normal regl gibi kanama oldu bi hafta kadar ve bitti söylendiği kadarıyla herkesin öyle oluyormuş kırk üstü derler bizimkiler
Bizimkide gececi canım malesef bizimde akşam 8 den gece sizin gibi aynı öyle bakıp duruyor, o zaman bol bol karnını doyuruyor sabahda uyuyor bayılıp saat başı kalkıyor belli bi saatden sonra ama kendi ne zaman isterse Çoğunlukla vende ona bıraktım artık canım napim çok yıpranıyorum diğer türlüK Koala_anne kuzum sende kizini 2 saate bir uyandırıp emziriyor musun uyku düzenimiz değişti bizim 4 gündür akşam 7 deden gece saat 2 -3 e kadar uyumuyor sonra uyuyor saat 9 10 kadar kalkmıyor uyandırmak nerdeyse imkansız oluyor biberonu da uyurken almıyor artık ne yapacagimi şaşırdım sen nasıl yapiyorsun
Aynen canim bizim ki de öyle yalancı emzik almıyor beni emzik olarak kullanıyor emiyor uyanıkken bazen de kusuyor ben kan şekeri düşecek diye korkuyorum ama uyandırmaya da kıyamıyorum uykuya da ihtiyacı var önceden sagip biberonla veriyordum artık biberonu almıyor uyku da insallah kan şekeri düşmez zaten en geç 3 4 saat sonra uyanıyor acikincaBizimkide gececi canım malesef bizimde akşam 8 den gece sizin gibi aynı öyle bakıp duruyor, o zaman bol bol karnını doyuruyor sabahda uyuyor bayılıp saat başı kalkıyor belli bi saatden sonra ama kendi ne zaman isterse Çoğunlukla vende ona bıraktım artık canım napim çok yıpranıyorum diğer türlü
Canım dün bi yazı okudum. Memeden süt çıktıkça süt üretimi devam eder diyodu. Bebeğin emmesi ve göğsün sağılması süt üretimi sağlıyomuş. Sağım ya da emme olmazsa azalırmışSütun arttığını nasıl anlıyorsunuz ya cocuk sağınca yine meme isterse bir sonrakine süt birikir mi acaba
Tamam canım öyle yapayım ben deBen ıkı ğaket bıtrdm ped baktm olmuyo bebişn agız mendıllernden koyuyorm katlayp yıkayp kullsnıyorm.. gogslrrm benmde szlıuo acıuo sıtuen takmıyosam penye kullan obr trlu sarkıyo daha cok acoyo
Ben de çayla yapayım dedim de sütüm daha sağlıklı geldi banaAllah sendende razı olsun kuzum benim ❤gözü çapaklanıyorsa ılık çayla sil pamuk yardımıyla içine girsede daha iyi olur gözün içine yani, demi olacak çayın su katma canım❤sütünle silme iyi gelmez çay demi bir güne keser mikrobu kırar, sebebi yaş pınarlarının daha kapalı olmasından sıkıntı yapma
Sen sıkıntı yapma canım zamanla oda düzelecek inşAllah bak bugün yarı kırkımız çıkıyor banyo yaptıracaksın değil mi bi abdest aldırmakda almak da fayda var kuzumAynen canim bizim ki de öyle yalancı emzik almıyor beni emzik olarak kullanıyor emiyor uyanıkken bazen de kusuyor ben kan şekeri düşecek diye korkuyorum ama uyandırmaya da kıyamıyorum uykuya da ihtiyacı var önceden sagip biberonla veriyordum artık biberonu almıyor uyku da insallah kan şekeri düşmez zaten en geç 3 4 saat sonra uyanıyor acikinca
Çoğu göz dr u bile çayla silin diyor ilaç vermeden sen öyle yap kuzum ❤Ben de çayla yapayım dedim de sütüm daha sağlıklı geldi banaçayla temizleyeyim o zaman.
Kızlar günaydın bişey sorcam bugün ebe aradı topuk kanı nda t4 ve tsh değerleri yüksek çıkmış tekrar kan alınması lazımmıs basına böyle bir durum gelen oldu mu
G Gulum80 de tekrar verdi topuk kani cnm.Kızlar günaydın bişey sorcam bugün ebe aradı topuk kanı nda t4 ve tsh değerleri yüksek çıkmış tekrar kan alınması lazımmıs basına böyle bir durum gelen oldu mu
Hep aynı Ultrason cihaziyla olcum yapmakta fayda var. Cihaz degisince olcumlerde degisebiliyoKızlar doğum ultrasyon ölçümüne göre mi sata göre mi oluyor acaba bu doktorlar ne değişik ya geçen hafta normal olan ölçümler değişmiş bugün 37 haftalıksin daha 3 haftan var doğuma dedi 40 hafta biticek ben bir şey a anlamadım
bizimki bundan canım çok rahat ettikKızlar 5 den sonra hic uyku yok.Ikil ıkıl yavrum.Hep gaz cıkarmaya calısyr.Yalanci emzigi bi tutamadi.Onu tutsa rahat edicek.Ben destekliyrm,ben bırakınca o da bırakıyr:) Bu damak emzikler nasil tutturuluyr?
Yaptirsam mi kuzum ben yapamam herhalde de griptim ben astım b ronsiti mi tetikledi dün doktora gittim antibiyotik veremem dedi soguk algınlığı ilacı da vermedi sadece öksürük surubu ve minoset verdi cigerlerim çıkacak gibi nefes bile alamıyorum kızımı zor emziriyorum kaynanama soylerim o yaptirirsa yaptırır BI de ben doğumdan bu yana 10 kilo verdim çok hızlı kilo veriyorum önüne geçemiyorum ne yapacam bilmiyorumSen sıkıntı yapma canım zamanla oda düzelecek inşAllah bak bugün yarı kırkımız çıkıyor banyo yaptıracaksın değil mi bi abdest aldırmakda almak da fayda var kuzum
Geçmiş olsun canim bizde de kistik fibrozis değerleri yüksek çıktı 111.75 çıktı tekrar topuk kanı verdik bugün il sağlık müdürlüğünü aradim salı günüsonuclari ogrenebilecegimi söyledi tekrar topuk kanı verirsin 7 ile 10 gün içinde açıklanıyor sonuçlar insallah temiz çıkar yavrularimizin sonuclariKızlar günaydın bişey sorcam bugün ebe aradı topuk kanı nda t4 ve tsh değerleri yüksek çıkmış tekrar kan alınması lazımmıs basına böyle bir durum gelen oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?