- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Canım benim sizde iyisinizdir inşAllah ❤ sütünü sağ sakla tarih yaz üstüne, bir yere gidecek olursun lazım olur yavruna bide bol bol emzir başka çaresi yok, MaşAllahhh subhanAllah sütünün devamı gelir inşAllahhhh ❤sütünü sür emzirmeden önce kuru kuru verirsen çatlar dururKızlar bebeğim olduğundan beri çok dahil olamadım. İnşalalh herkes ve bebişler iyidir. Benim sütümle ilgili bi sorum olacak. Aşırı derecede akıyo göğüslerimden. Ped yetişmiyo resmen. Nasıl bi önlem alacağını bilmiyorum. Bir de krem kullandığım halde bebeğim emerken çok sızlıyo göğüslerim.
Fazla sütünü sağ veya bebege icirmeye çalış yoksa azalırKızlar bebeğim olduğundan beri çok dahil olamadım. İnşalalh herkes ve bebişler iyidir. Benim sütümle ilgili bi sorum olacak. Aşırı derecede akıyo göğüslerimden. Ped yetişmiyo resmen. Nasıl bi önlem alacağını bilmiyorum. Bir de krem kullandığım halde bebeğim emerken çok sızlıyo göğüslerim.
Kim bakacak bebegine hayatım? Ahh kuzum ne zor olacak o yavrulardan ayrılmak.Bende iki ay sonra işe başlayacağım senin gibi. şimdiden süt sağıp biriktirmek mantıklı ama brnim sütüm yeni yeni çoğalmaya başladı onun için emziriyorum sürekli.
Aynen yumuşak gelmiştir. Geçenlerde babaannem gelmisti. Adile Naşit gibi tombik. Oglumu biraz aldi biraz ovaladı ipek gibi oldu oğlan uyudu hemen. Adana'nın en yumuşak yerini bulmuş diyor babası.Yumuşak yeri bulmuş ne yapsın :)) daha yeni başlıyorsun daha neler yapacak :))
daha ne olsun kiz uyumaz ben iyice oldum hortlak.gece uyku sersemi mama yaparken 30 60 90 saycagma 10 20 30 diye sayiyorm siyirdim iyice :))Yumuşak yeri bulmuş ne yapsın :)) daha yeni başlıyorsun daha neler yapacak :))
Allah razı olsun canım. Sarılığı atlattık yavaş yavaş toparlanıyoruz. Pompa yok makine de almadım. O zaman mecburen ikisinden birini edineyim. Allah razı olsun tavsiyen için. İyi ki varsın yaa. Herkese Hızır gibi yetişiyorsun. Allah da senin yükünü hafifletsin. Ha bi de bebeğimin gözü çok çapaklanıyor. Sütümle siliyorum ama hiç azalmadı/ neden olabilir kiCanım benim sizde iyisinizdir inşAllah ❤ sütünü sağ sakla tarih yaz üstüne, bir yere gidecek olursun lazım olur yavruna bide bol bol emzir başka çaresi yok, MaşAllahhh subhanAllah sütünün devamı gelir inşAllahhhh ❤sütünü sür emzirmeden önce kuru kuru verirsen çatlar durur
Ayyy azalmasın. Sağol canım. Sağayım o zmanFazla sütünü sağ veya bebege icirmeye çalış yoksa azalır
Benimde yok gibi ama bazen belli olmuyor canım o sonlara doğru çoğalabiliyor bazende 40 çıktında 10 gün sonra 15 gün sonra tekrar oluyor bazı bayanlar, benim hep 6 ay 7 ay olmaz süt koruyor derler ya o olur bana ama çok dikkatli olmak lazım hamile kalınabilir süt koruma denilen vakitde
Benimde oğlum babasının göğsünde yatıyor saatlerce indirince bagiriyorbenm bebi anami besik ilan etti.kadibin goguslerinin ustunde uyuyo yastik saniyo galiba :)) 40 tan sonra daha cok delleniyo bu bebeler
Sütun arttığını nasıl anlıyorsunuz ya cocuk sağınca yine meme isterse bir sonrakine süt birikir mi acabaAyyy azalmasın. Sağol canım. Sağayım o zman
:)) bizimki de ole 12 den sonra kurt adama donusuyo surekli mama istiuo mikirdaniyo cok aglamiyo allahtan ama sanki uykusu varmış da uyuyamiyoms gibi.simdide ac ama uyanmiyo uykusuzlktanbende hortlak gibi geziurm evin icinde
Benimki de gece gündüz aynıydı memeden ayrilmiyordu emzik te buldum çareyi yoksa dinlenemiyordumAynn cnm gün içinde de ben de uyuyamıyrm,, bu yüzden baygın gibiyiz gece bebeğimde deli gibş yatmk istyr ama kucağımda ve memem ağzında emzik gibi yatağına koyunca direk uyanıyor sırf gece böle yapıyor gündüzleri emzr yatr Maşlh nasıl düzene girecek
Benimki de gece gündüz aynıydı memeden ayrilmiyordu emzik te buldum çareyi yoksa dinlenemiyordum
Emzigim mamaya yada pekmez batirdim aldiCnm emzik verdim kabul etmedi,, ben ısrarla vermeye devm ettim başka marka aldı emziği,, son bi kaç gündr yine almıyor ne yapcm şaşırdım kaç gündr uyuyamıyrm
Kızlar bebeğim olduğundan beri çok dahil olamadım. İnşalalh herkes ve bebişler iyidir. Benim sütümle ilgili bi sorum olacak. Aşırı derecede akıyo göğüslerimden. Ped yetişmiyo resmen. Nasıl bi önlem alacağını bilmiyorum. Bir de krem kullandığım halde bebeğim emerken çok sızlıyo göğüslerim.
Valla cocuk bezinin fazla gogus pedi gidiyorBen ıkı ğaket bıtrdm ped baktm olmuyo bebişn agız mendıllernden koyuyorm katlayp yıkayp kullsnıyorm.. gogslrrm benmde szlıuo acıuo sıtuen takmıyosam penye kullan obr trlu sarkıyo daha cok acoyo
Emzigim mamaya yada pekmez batirdim aldi
Valla cocuk bezinin fazla gogus pedi gidiyor
Pekmez olur mu Bebeğe,,, mamayı denerm cnm teşkr ederm.. gece 5saat küsür ayaktayız gündüz uyuyorz.. nasıl düzelecek bilmşyrm Canm
Bızm tam tersı cok sukr smdı kaldrdm altnı degstrdm emıyo doynca uyur onsallah nazarım degmesnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?