Belki regl olmuşsundur cnm bazılarının erken oluyor yaHımm öyle mi sağol canım . Benim de azalmıştı son bi haftadır regl gibi yoğun oldu. Şimdi de devam edio. Ay çok sinir bozucu böyle namaz à mi durulur
Bencede öyle gibjBelki regl olmuşsundur cnm bazılarının erken oluyor ya
Kanaman varsa abdest alıp namaz kılamazsın canım, dur bi heaaplıyayım canımKızlar herkese merhaba . Ben de büyük oglanla uğraşıyorum geceleri yatmiyir ağlıyor vs. Uykusz her gece .
Bir şey soracaktim bizim bebi 2 aralık doğumlu. Size zahmet bi hesaplar misinz 40 banyosu bugün mu yapılmali dün muydu.
Bi rde sizin regl durumu nasıl . Benim hala devam edio. Ve boyle yken mu abdest alıp namaz kilabilcem K Koala_anne
Bugün 40 nız çıkıyor canımKızlar herkese merhaba . Ben de büyük oglanla uğraşıyorum geceleri yatmiyir ağlıyor vs. Uykusz her gece .
Bir şey soracaktim bizim bebi 2 aralık doğumlu. Size zahmet bi hesaplar misinz 40 banyosu bugün mu yapılmali dün muydu.
Bi rde sizin regl durumu nasıl . Benim hala devam edio. Ve boyle yken mu abdest alıp namaz kilabilcem K Koala_anne
Kanaman varsa abdest alıp namaz kılamazsın canım, dur bi heaaplıyayım canım
Özür lekelenmede olur kuzum kanamada değil40 gunu gectgnde özür sayılıyormus ama nıhat hıcadan dnlemstm yanls hatrlamıyosam
Özür lekelenmede olur kuzum kanamada değil
Ya ben fmgaz damalsini da vermiyorum sanki daha çok zorlanıyor damladan sonra bizim ki dün rahattı karni yumsacikti bugün semsert zaten ben grip olunca babası çıkartmaya çalışıyor gaziniBrn emın degılım sankı yedklerımzn gaz yaptgndan. Dun pırasa yedm pek zorlanmadı bebegım aynydı hergnle yani
Benimde yok gibi ama bazen belli olmuyor canım o sonlara doğru çoğalabiliyor bazende 40 çıktında 10 gün sonra 15 gün sonra tekrar oluyor bazı bayanlar, benim hep 6 ay 7 ay olmaz süt koruyor derler ya o olur bana ama çok dikkatli olmak lazım hamile kalınabilir süt koruma denilen vakitdeZaten kırkından snra kanama fazla olmaz heralde yanı bemmkı azalıyo artık
Ya ben fmgaz damalsini da vermiyorum sanki daha çok zorlanıyor damladan sonra bizim ki dün rahattı karni yumsacikti bugün semsert zaten ben grip olunca babası çıkartmaya çalışıyor gazini
Benimde yok gibi ama bazen belli olmuyor canım o sonlara doğru çoğalabiliyor bazende 40 çıktında 10 gün sonra 15 gün sonra tekrar oluyor bazı bayanlar, benim hep 6 ay 7 ay olmaz süt koruyor derler ya o olur bana ama çok dikkatli olmak lazım hamile kalınabilir süt koruma denilen vakitde
Tabi canım o işler belli olmuyor nasip de ne varsa :)Haytlsıı olsn cnm tup bebkle oldu bızımkı smdıde bıtden olrsa nasp :)
Benimde buluyor canımKzlar gnde ortalama kaç bez kullanıyosunz bebslere benım 8 10u buluyodu halamlar cok dıyo çişcok deglse beklet braz dıyo
İçsinler sütlerini doysunlar,Aynen benimkisi 1 saatte 3 bez degisti dün kaka yaptı. Gazini attikca doldursu bezini
Doğum iznimin bitmesine 2 aydan daha kısa süre kaldı. Simdiden sut sağıp saklamaya başlayacağım. Benim gibi işe baslayacak olan anneler var mı?
Yumuşak yeri bulmuş ne yapsın :)) daha yeni başlıyorsun daha neler yapacak :))benm bebi anami besik ilan etti.kadibin goguslerinin ustunde uyuyo yastik saniyo galiba :)) 40 tan sonra daha cok delleniyo bu bebeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?